Uzm. Kl. Psk. Görkem Albayrak

Psikoloji · Daha fazla

İzmir 2 adres

Uzman Klinik Psikolog Görkem Albayrak, lise öğrenimini Alpoğuz Anadolu Lisesi'nde, lisans öğrenimini Girne Amerikan Üniversitesi psikoloji bölümünde %100 burslu olarak tamamladı. Aynı dönemde ikinci üniversite olarak Anadolu Üniversitesi sosyoloji bölümünü de üstün başarı ile tamamladı. Yüksek lisansını ise Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Anabilim Dalı klinik psikoloji bölümünde tamamladı. Öğrenimi boyunca Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA), Türk Psikologlar Derneği ve Np İstanbul Beyin Hastanesi gibi kurumlarda staj yaparak okurken de alanın içinde olmuştur. Üniversitede ise psikoloji bölümünde yürütülen akademik çalışmalara destek verdi ve sosyal yardım kuruluşlarında aktif rol aldı. Mezuniyetinden bu yana bireysel danışmanlık yapan Albayrak, aynı zamanda çeşitli kurumlara da danışmanlık hizmeti vererek eğitimler ve seminerler düzenlemiştir. Ayrıca İzmir ilinde Engelliler derneğinde gönüllü psikolog olarak görev almıştır. Şuanda Albayrak Psikoloji ve Danışmanlığın ve Aliağa Psikoteknik Değerlendirme Merkezinin kurucusu ve psikoloğu olarak görev almaktadır.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Fevzipaşa Caddesi No:121 Daire:7, Aliağa, İzmir 35800

Aliağa Psikoteknik

Kurtuluş Mahallesi Fatih Caddesi No:18/A, İzmir 35800

Albayrak Psikoloji ve Danışmanlık

Zorlu bir süreci aşmak için destek alma ihtiyacı doğdu. Oğlumun tüm önyargılı tavrının daha ilk görüsmede kırılmasi bile oldukça güzeldi

• D

Sınav ile ilgili heyecan ve merakım vardı.beklediğim görüşlerin üzerinde bir ortamla karşılaştım. Hocamızdan çok memnun kaldım ilgi ve alakalarından sınavım güzel geçti olması gereken seviye bir sınav olduğuna şahit olmak emek vermek gerekiyor her zaman.

• B

Ben açıkçası kendimi dipsiz kuyuda bir ışık görüp o ışığa doğru adım atmaya başlamak için görkem hocaya başvurdum ve aradan geçen süre zarfında hem çevrem hem kendim bunun çok farkına varmaya başladım şuan okadar iyiyiyim ki anlatilmaz

• Albayrak Psikoloji ve Danışmanlık EMDR Terapi  •

Yaklaşık 4 ay önce Görkem beyle seanslarımız başladı. Kendisi iletişimi kuvvetli, aklınızdaki her soruya cevap bulabileceğiniz, ilgili ve dikkatli bir uzman. Travmatik olaylar için EMDR terapi uygulanıyor, bunun detaylı açıklamasını yapıp danışan için de anlaşılır olmasını sağlıyor. Durumun nasıl ilerlediğine dair yapılan sohbetlerde doğru noktalara yönelttiği sorularla hatalarınızı ya da bundan sonrası için yapılması gerekenleri kendinizin fark etmesini sağlıyor, bu Görkem beyde en çok sevdiğim şeylerden biri. Sizin fark edemediğiniz durumlarda da verdiği harika tavsiyelerle süreci güzel bir şekilde yönetiyor. Ben her seansa heyecanla gitmeye devam ediyorum ve seanstan çıktığımda da daha enerjik ve umutlu hissediyorum, yakın çevrem de bendeki olumlu değişimi kesinlikle fark ediyor. Görkem bey gibi mesleğinde başarılı ve daha da önemlisi mesleğini severek yaptığı her şekilde belli olan bir psikologla iyi ki yollarımız kesişmiş diyorum.

• N

Eşimle yaşadığımız problemler nedeniyle Görkem hocayla yolumuz kesişti.süreç boyunca çok iyi dinlemesi ve verdiği önerilere Eşimle birbirimize nasil davrnacagimizi nelerde hata yaptığımızı farettik EMDR uygulama ile yaşadığım problemleri farketmemi sağladı nasil davranmam gerektiğini anlaşılır bi üslupla ifade etti...gosterdigi ilgi alakadan dolayı 10 yıldız olsa 10 yıldız veririm.Hocam iyiki varsiniz.

• Albayrak Psikoloji ve Danışmanlık Online Terapi  •

• P

Eşimle ciddi sorunlarımız vardı ve Görkem bey den çift terapisi aldık devam de ediyoruz. Süreç yönetimi ile şuan eşimle çok iyiyiz her şey yolunda ve huzurluyum. Görkem bey gerçekten çok iyi bir profesyonel.

• Albayrak Psikoloji ve Danışmanlık Aile Danışmanlığı  •

• G

Ergenlik döneminde kızım ile yaşadığım problemlerden dolayı Görkem beyle yollarımız kesişti. Kısa zamanda çok olumlu bir yol katettik. Şu an bir problemimiz kalmadığı halde kızım görkem beyin kendisine çok iyi geldiğini , onunla konuşmanın kendini çok mutlu hissettiğini söylüyor. Herkesin bir psikoloğu olmalı oda görkem Albayrak olmalı

• N

Samimi içten anlayışlı aradığınız her şoruya cevap bulabileceğiniz ilgili alakalı bir doktor 3 buçuk yıldır tanıyorum çoğu korkularımın endiselerimin onun sayesinde üstesinden geliyorum şuan Konya'da yaşıyorum ama görüşmelerimiz hala devam ediyor online görüşmeyle iyiki hayatıma dokundunuz

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Panik atak şikayetimden dolayı geldim. İkinci görüşmemiz oldu ve gayet iyi ilerliyoruz. Sürecin sonunda iyileşeceğime inanıyorum.

• Albayrak Psikoloji ve Danışmanlık Randevu  •

• Ö

İlk görüşmemdi umutluyum memnunum ileriki zamanlarda fayda gorucegime inanıyorum