Obezite, İstanbul
Sultanselim Mahallesi Sultan Selim Caddesi No:57/4, İstanbul • Harita
Özel Derin Aile Danışma Merkezi
Sultan Murat Caddesi No: 113-1, İstanbul • Harita
Vera SM Cerrahi Tıp Merkezi
Atatürk Mah. Ertuğrul Gazi Sok. Metropol İstanbul A Blok Kat:34 Daire:480, İstanbul • Harita
Dyt. Mahir Tekgöz-İstanbul
Akasya Acıbadem Kent Kule A1 Blok kat:21 D:93 Acıbadem / İSTANBUL, İstanbul • Harita
Diyetisyen Tuğba Yaprak - İstanbul Diyetisyen Beslenme Uzmanı
Maltepe Mah. Çırpıcı Yolu B Çıkmazı No:3 B Blok 8.Kat Daire:64 Nef 12 Merter, İstanbul • Harita
Dyt Bahtınur Yılmaz
Mustafa Kemal Paşa Caddesi, Turgut Sokak, No:1/3-11, İstanbul • Harita
Diyetisyen Özge Uysal Beslenme ve Diyet Merkezi
Teşvikiye mahallesi Akkavak sokak reis apartmanı no:22 daire:9 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Güler Engin Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi
Barbaros Mahallesi Ortabahar Sokak No:28, Ataşehir • Harita
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi
Kartal Kızılay Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaYukarı Mahallesi Kızılay Bulvarı No:30, Kartal • Harita
Kartal Kızılay Hastanesi
Yenişehir Mah. Millet Cd. No:34F/56, İstanbul • Harita
Dopamin Psikolojik ve Danışmanlık Kliniği
E-5 Üzeri, Cumhuriyet Mh. Metrobüs Durağı Yanı, Çebi Natura Plaza No:14/129, İstanbul • Harita
Dyt. Serap ÖZÇAM Danışmanlık Ofisi
Ferahevler Mah. Adnan kahveci Cad. No :83, İstanbul • Harita
Dyt. Esin Ergin
Bahçelievler, Naci Kasım Cd. No:7, 34180 Bahçelievler/İstanbul, Bahçelievler • Harita
Esteworld Bahçelievler Kliniği
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E-5 Yanyol Cad., İstanbul • Harita
Dyt. Ecem Serim Beslenme ve Danışmanlık Merkezi
Ataköy Nef 22 F Blok D: 23, İstanbul • Harita
Hande Nur Çırak Beslenme ve Diyet Kliniği
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi