Ben Diyetisyen Esin Zekiye Ergin. İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden mezun oldum. Lisans süreci esnasında Erasmus programıyla gittiğim Hollanda’da, HAN University of Applied Sciences’da Sporcu Beslenmesi eğitimi aldım. Yine lisans eğitimim sırasında Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümüyle yandal yaptım. 5 yılı aşkın süredir sporcu beslenmesi, kilo alma, kilo verme, kilo koruma, hastalıklarda beslenme ve anne-çocuk beslenmesi alanlarında online ve yüz yüze danışmanlık hizmeti vermekteyim. Güncel olarak İstanbul Sarıyer'deki ofisimde danışan karşılamaya ve bireysel danışmanlığa ek olarak Kalkınma Bankası, Türkiye Futbol Federasyonu ve Digiturk beIN gibi önde gelen şirketlerde kurumsal beslenme danışmanlığı sağlamaya devam ediyorum.

Sizlerle sağlıklı beslenme serüvenine başlarken birinci önceliğim, beslenme programınızı tamamen size özel ve sadece sizin uygulayabileceğiniz şekilde hazırlamak. İlk görüşmemizde sizlerden edindiğim detaylı bilgiler çerçevesinde sağlıklı beslenme programınızı aslında beraber hazırlıyoruz. Bütün süreç boyunca kısıtlamalar ve açlık krizleri olmadan, keyifle ve doya doya ideal kilomuza ulaşıyoruz.

Beslenmenizle, besinlerle olan ilişkinizle ve formunuzla ilgili aklınızdaki en ufak soru işaretlerini bile beraber giderelim. Pazartesiyi beklemenize hiç gerek yok; bugünün gerçekten de yeni hayatınızın ilk günü olması için bana ulaşmanız yeterli.

Yetişkin (İlgili adreslerde)

Online Diyet

Makaleler
Röportaj

• D

Kilo vermek amacıyla gittim. 3-4 ay devam ettim ve kilo vermeye başladım. Ara verdikten sonra bana özel bir diyet listesi hazırladı. Esin Hanım bence oldukça başarılı bir uzman. Çok güleryüzlü birisi. Danışanının isteklerini karşılayabiliyor.

• G

İnternetten araştırıp bulduğum kilo vermek için başvurdum. 8 seans gittim, 5 kilo verdim. Bana özel diyet listesi hazırladı. Esin Hanım iyi, güzel, akıllı bir uzman. Ben kendisini beğendim. İşini de iyi yapıyor.

• G

3 ay kilo vermek için gittim. Sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Sürecime kısa bir ara verdim, devam edeceğim. Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırlıyor. Esin Hanımdan çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.

•  •

3 ayda yağ oranımı %24 ten %5 e düşürdük. Kişiye özel diyet listesi tercih sebeplerimdendi.
    Çok memnun kaldım

• Online Danışmanlık Obezite  •

• B

9 ay önce başladığım bu zorlu yolculukta kendisiyle tanıştığım zaman oldukça umutsuz bir durumdaydım. Aylar ilerledikçe kilo vermeye başladıkça kendisinin de aşırı tatlı ve olumlu bakış açısı ve sohbetiyle süreçte, kilo vermek de daha kolay bir hale geldi. :) Aldığım sadece bir diyetisyen desteği değil aynı zamanda yaptığımız sohbetlerle bir terapi gibiydi. Bu süreçte beni dinleyip anlayıp, ihtiyaçlarıma uygun hazırladığı listelerle; kısıtlamadan sıkmadan süreci daha kolay hale getirdiği için kendisine minnettarım. Umarım böyle tatlı diyetisyenler her daim güzelliklerle var olurlar. :)

• Dyt. Esin Ergin Diyetisyen Randevusu  •

Esin hanım, gittiğim spor salonunda danışmanlık veriyordu, orada tanıştık. Yaklaşık 4 ay gibi bir sürede bana yardımcı oldu, sağ olsun. Listelerimi bana uygun, sıkılmayacağım ve devamlı yenilenebilir şekilde düzenledi. Ayrıca her hafta değişik tariflerle listemi çeşitlendirdi. Kendisiyle devam ettiğimiz süreç çok keyifliydi.

•  •

Daha önce uzun süre gittiğim diyetisyenimde hem hedef kiloma ulaşamamış hem de kas kaybı yaşamıştım. Sonrasında Esin Hanım'la başladık. Yaklaşık 4 aydır devam ediyorum. Hem kilo kaybı hem de kas artışım oldu. Hedef kilomun altına düştüm. Esin Hanım harika bir yol gösterici. Danışanı çok rahatlatıyor. En önemlisi enerjisi yüksek, çok pozitif bir uzman.

• B

Çok güzel olumlu bir süreç geçirmiştim. 6 ay kadar ilerlemiştim, kendim devam ediyorum. Benim için güzel ilerleyen bir süreç oldu. Spor, beslenme ve sağlıklı yaşam üzerine ilerlemiştim. Diyet listelerimi bana özel hazırladı. Hibrit olarak çalışıyorum, ofis günlerimde yemeği hazırlamayı zorluk olarak sadece söyleyebilirim. Esin Hanım çok güler yüzlü, ilgili, hoş sohbet ve alanında bilgili birisi. Merak ettiğim şeyler konusunda sorularımı her zaman cevaplandırdı.

•  •

Farklı bir uzmanla çalışıyordum. Yaşım ve vücuduma uygun bir programla ilerlenmediği için kilo azalıyor ama yağ oranım yükseliyordu. Çok açlık çekiyordum. Bu durumda beni demoralize ediyordu. Araştırarak Esin Hanım'a ulaştım. 3 ay devam ettim. 6,5 kilo verdim ve çoğunluk yağdan gitti. Çok rahat uygulanabilir listeler oluşturdu Esin Hanım. Hiç açlık çekmedim ve tamamen hayatıma adapte edilebilir listeler oluşturdu. Her zaman kendisine ulaşabildim ve anlık geri dönüşler sağladı. Esin Hanım güler yüzlü, pozitif ve danışanı yüreklendiren alanında çok başarılı bir uzman.

• D

Esin Hanım'la 3 aylık bir süreç geçirdik. Kendisi güler yüzlü ve bence işinde çok iyi bir diyetisyen. Kilo vermek amacıyla Esin Hanım'a danışmıştım. Diyet listelerimi uygularken zorluk yaşamadım. Tamamıyla kan tahlillerim sonucunda uyguladık ve güzel sonuçlar aldık. Yağ kaybederek kas oluşumuna katkı sağladı. Esin Hanım'a başarılar diliyorum. Kendisi bu süreçte yanımda oldu.