Psikolog İdil Özgüçlü Yaşar Üniversitesi psikoloji lisansını tamamlamıştır. Lisans sırasında özel kliniklerde staj yapma imkanı bulmuştur. Aynı zamanda özel bir kreşte görev aldıktan sonra, 2017-2018 yılları arasında Amerika’nın Florida eyaletinde çocuklar ile çalışma imkanı bulmuştur. Eğitimi sırasında Adnan Menderes Üniversitesi Onaylı Aile Danışmanlığı Sertifikası almış ve Aile danışmanı ünvanını kazanmıştır. Bunun yanında EMDR 2. Düzey terapisttir. Aile danışmanlığı, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapisi, Oyun terapisi uygulamaktadır. Mezuniyetinin ardından aktif olarak danışan görmeye başlamış ve deneyim kazanmıştır. 5 yıldır düzenli olarak yetişkin ve ergenlerle BDT temelli ve Emdr temelli terapi ekolleriyle yüzyüze ve online görüşmelerini sürdürmektedir aynı zamanda çocuklarla oyun terapisi temelli çalışmaktadır. Şuan kendi kurmuş olduğu Hipath Psikoloji Merkezinde danışanlara hizmet vermektedir.
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Depresyon ,
- Travma Sonrası Stres Bozukluğu ,
- Korku ,
Kazımdirik mahallesi 4004/1. Sokak, No:2A (Bornova Bahçeşehir Koleji Karşısında), Bornova, İzmir 35080
Sakarya Caddesi No:1, Mansuroğlu Mahallesi, Bayraklı, İzmir 35535
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
K
k....j
Süreç yönetimi oldukça iyi daha uzun seanslar olabilir diye düşündüğüm ve katkısını gördüğüm Danışman.
• Özel İdil Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezi • Psikoloji Randevusu •
R
r....a
İdil Hanıma yaşadığım olumsuz deneyim ve obsesif bazı davranışlarım sonucu danışma kararı aldım. Kendisi güzel yüzlü çözüm odaklı ve anlayışlı bunların yanı sıra danışanlarını önemsiyor ve bunu da oldukça belli ediyor. Kendisiyle seanslarım sırasında oldukça ilerleme kaydettiğimi söyleyebilirim.
• Özel İdil Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezi • Davranış Bozuklukları •
U
ut...u
Aile danışmanlığı için başvuruda bulunduk. Eşimle uzun yıllardır birlikteyiz ve yaşadığımız iletişim problemleri git gide evliliğimizi bitirme evresine getirmişti. Seanslar boyunca birbirimizi suçlamadan dinlemeyi duygularımızı daha iyi ifade etmeyi ve ortak bir dil kurabilmeyi öğrendik. İlişkimizdeki gerginliğin yerini anlayış ve saygı aldı. Şu anda birbirimizi daha iyi anlayabiliyoruz. Profesyonel yaklaşımı ve desteği bize çok fayda sağladı. Tavsiye ediyoruz.
• Özel İdil Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezi • Aile Danışmanlığı •
T
t....)
Tavsiye üzerine kızımın ergenlik dönemi için başvurduk. 3 aydır gidiyoruz, olumlu sonuçlar elde ettik ve farkındalığı oluştu. İdil Hanım çözüm odaklı ilerleyen ve cana yakın bir uzman, biz kendisinden memnunuz.
Bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine insan iletişimlerinde yaşadığım iletişim sorunları üzerine İdil hocamla tanıştım. İdil hocam, danisanini cok dikkatli dinleyen, onun tedavisi icin hizli adimlar atan ve en beğendiğim yönü bir tedavi plani cizerek ilerleyen bir uzman. Bir diğer beğendiğim yönü ise; danışanını oyalayarak konuları bos yere zamana yayarak ,maddi imkanlari da uzatmak gibi bir cabasi yok. Tedavisi memnuniyet uzerine odakli.
• Özel İdil Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Psk. İdil Özgüçlü
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz.
Z
z.....
Eşimle olan sorunlarımız için geldik sürecimiz devam ediyor bu süreçte çoğu sorunlarımızı aşmamıza yardımcı oldu. Her seansta farklı konularamıza değiniyor ve çözüm odaklı yaklaşıyor. Uygun yönlendirmeleriyle daha sağlıklı bir ilişkimiz olmaya başladı.
Psk. İdil Özgüçlü
Memnuniyetiniz için çok mutluyuz teşekkür ederiz.
s....k
Çocuklarım için internetten araştırma yaparken İdil hanım ile ilgili yorumlar dikkatimi çekti ilk randevumuzun ardından yaklaşık 3 ay geçti oğlumun okulda akran zorbalığı, öfke kontrolü ile ilgili sorunlarının büyük oranda düzeldi şimdi de teknoloji bağımlılığı ile ilgili danışan sürecimiz devam ediyor kızım için ise lgs sınav stresi ve stresle başetme konusunda İdil hanımın çok faydasını görüyoruz.Biz aile olarak çocuklarımız için başladığımız sürece kendimizi de dahil ettik çünkü aile bir bütün ve bizler de profesyonel değiliz anne baba olarak olaylar karşısında çocuklarımıza nasıl destek olacağımızı bilemiyoruz topluma örnek sağlıklı sağlam karakterli çocuklar yetiştirebilmek için bilinçli ebeveyn de olmak gerekiyor bizler de anne baba olarak İdil hanımdan çok şey öğreniyoruz.İdil hanımı herkese gönülden tavsiye ederim çocuklara yaklaşımı,iletişimi çok iyi.İnsana güven ve cesaret veren güler yüzüyle aslında kendinizi tanımanıza kendinizi bulmanıza ışık tutuyor diyebilirim.
Psk. İdil Özgüçlü
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
U
u.....
İdil Hanım'la her randevumdan hayatıma karşı yeni bakış açıları edinerek ayrılıyorum. Davranışlarımın altında yatan düşünce şeklimin farkına varıyorum. Anlayışı, güler yüzü ve rehberliği ile hayatıma sunduğu katkı inanılmaz.
• Özel İdil Rehberlik ve Psikolojik Danışma Merkezi • Aile İçi İletişim Sorunları •
Psk. İdil Özgüçlü
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
O
on...n
Önyargılarımla yaklaştığım konularda ne kadar haksız olduğumu ve terapi sürecinin kişisel hayatımdaki iyileştirmelere ne kadar yararlı olduğunun farkına varıyorum. Seans süresince işleyiş ve olay örgüsü kadar akıcı oluyor ki hiç bitmesin dediğimiz anların neden hep bu kadar hızlı aktığının farkına varmak biraz üzücü oluyor. Başarılı bir psikolog kendisini gönülden tavsiye ediyorum.
• Online Danışmanlık • •
Psk. İdil Özgüçlü
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
R
ru...k
İdil hanımla bir yıl önce terapiye basladik. Cocukluk ve ergenlik dönemine ait bir çok travmam ve bu travmalarımın davranışlarıma yansıması üzerine başvurdum. Artık tek basima bas edemedigimi gorebiliyordum. Terapiye ilk gittigimde ve su anki ben arasında cok buyuk bir fark var degisiyorum gelisiyorum ve İdil hanımın bunda cok buyuk bir katkisi var gerek görüşleri gerekse bana yaklaşımıyla kendimi cok rahat hissetmemi sagladi.
Psk. İdil Özgüçlü
Güzel yorumunuz için teşekkür ederim
İdil Özgüçlü isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İdil Özgüçlü, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size İdil Özgüçlü tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Aile Danışmanlığı, Randevu, Psikoloji Randevusu, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile İçi İletişim Sorunları, Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı, Boşanma Danışmanlığı.
İdil Özgüçlü adresi nerede?İdil Özgüçlü şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik mahallesi 4004/1. Sokak İzmir
- Sakarya Caddesi No:1 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İdil Özgüçlü isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İdil Özgüçlü uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İdil Özgüçlü isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İdil Özgüçlü, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
İdil Özgüçlü hangi dilleri konuşuyor?İdil Özgüçlü ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İdil Özgüçlü isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İdil Özgüçlü tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İdil Özgüçlü hakkında ne düşünüyor?Toplam 68 hasta / danışan, İdil Özgüçlü hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.