Psikoloji lisans eğitimini Bilkent Üniversitesi’nde tamamladım. Zorunlu stajımı Boylam Psikiyatri ve AMATEM hastanesinde yaptım. Lisansım sırasında Uluslararası Nörolinguistik ve Gestalt Psikolojisi Dergisi'nde (International Journal of Neurolinguistics and Gestalt Psychology) içerik ve araştırma yazarı olarak staj yaptım. Ardından yüksek başarı bursuyla İngiltere’de Bournemouth Üniversitesi’nden Klinik Psikoloji alanında tezli yüksek lisans yaptım. Bournemouth Üniversitesi’nde eğitimime devam ederken yarı zamanlı olarak üniversitenin bünyesinde araştırma asistanı olarak çalıştım. Sanal gerçeklik gözlüğünün katılımcıların OKB eğilimlerini ölçmesi üzerine etkinliğini ölçme üzerine araştırma yapma sürecinde görev aldım ve EMG gözlükleri ile Parkinson hastalığı olan bireylere duyguları tanıma ve gösterme üzerine eğitimler vermek amaçlı literatür taraması yaptım. Hakan Türkçapar'dan Bilişsel Davranışçı Terapi'de Temel, İleri Düzey, beceri kazandırma ve süpervizyon uygulaması eğitimlerini tamamladım.
- Psikolojik Bozukluk
- Madde Kullanımıyla İlişkili Bozukluklar
- Yeme Bozuklukları
- Stres
- Depresyon
Necatibey Caddesi, Necatibey, Başkent Apartmanı No:13 daire 14 kat:7, Çankaya, Ankara 06690
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Uzm. Dr. Reha Soylu Özel Muayenehanesi
İlke hanımdan anksiyete bozukluğumu yönetemediğim için destek aldım. İlk gittiğimde kurduğu güven bağı ile beni rahatlatmıştı. Herkese tavsiye ederim, stresle başa çıkma ve kaygı yönetimi konusunda çok iyidir.
C
c.....
İlke hocamla seanslarımızda kendimi güvende, anlaşılmış ve yargılanmadan ifade edebileceğim bir alan buldum. Dinleyici yaklaşımı, empatisi ve rehberliği sayesinde hem duygusal hem de zihinsel olarak büyük ilerlemeler kaydettim. Hayatıma daha sağlıklı bir perspektiften bakabilmemde çok büyük katkısı oldu.
iş...
Ilke hanim empatisi yüksek ve anlayisli.bir psikolog..
Tedavilerinde eminim cok memnun kalinacaktir..Ayrica meslegindeki donanimlarinida seanslarinda uygulabildigi icin rahatlikla tercih edebileceginiz ve iyiki yollarimiz kesisti diyeceginiz biridir• Uzm. Dr. Reha Soylu Özel Muayenehanesi • Psikoloji Randevusu •
so...i
Yaklaşımı ve yardım etmek isteyişindeki içtenliği çok kıymetli. Görüşleri bana çok iyi geldi.
• Uzm. Dr. Reha Soylu Özel Muayenehanesi • Online Terapi •
L
le...
Terapiye ilk kez başlayan biri olarak oldukça tedirgindim ama İlke Hanım’ın yaklaşımı sayesinde tüm bu kaygılarım ilk dakikalarda yok oldu. Sakin, yargılamayan ve dikkatle dinleyen bir yapısı var. Daha ilk görüşmeden kendimi ifade etmekte zorlanmadan, rahatça konuşabildim.
Seans boyunca sorduğu yerinde sorular ve yönlendirmeleriyle kafamda netleşmeyen pek çok konuya farklı bir açıdan bakmamı sağladı. Anlatırken beni gerçekten dinlediğini, anladığını ve sürece değer verdiğini hissettirdi. Bu da bana çok güven verdi.Bu kadar kısa sürede bu denli olumlu bir etki alacağımı hiç düşünmemiştim.• Uzm. Dr. Reha Soylu Özel Muayenehanesi • Randevu •
g....t
İlke Hocam, mesleki bilgisi ve profesyonelliğiyle bana çok yardımcı oldu. Görüşmelerimizde hem güven duydum hem de kendimi geliştirecek önemli farkındalıklar kazandım. Ben çok memnun kaldım.
• Uzm. Dr. Reha Soylu Özel Muayenehanesi • Psikoloji Randevusu •
İlke Gökçe isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlke Gökçe, Psikoloji. Size İlke Gökçe tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
İlke Gökçe adresi nerede?İlke Gökçe şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Necatibey Caddesi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlke Gökçe isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İlke Gökçe uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İlke Gökçe isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İlke Gökçe, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İlke Gökçe hangi dilleri konuşuyor?İlke Gökçe ile Almanca, İngilizce, İtalyanca dilinde konuşabilirsiniz.
İlke Gökçe isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlke Gökçe tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İlke Gökçe hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, İlke Gökçe hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.