Kardiyoloji
Kavaklıdere No:8, Ankara • Harita
ANKARA LİV HOSPİTAL
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No: 11, Terrace Fulya Center 1 blok, kat.12, D.63, İstanbul • Harita
Serhat Sığırcı Muayenehanesi
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi · Daha fazlaBağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli • Harita
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Eydibaba Mah. Sani Konukoğlu Blv. No : 77/ A, Gaziantep • Harita
Assoc.Prof.Dr. Musa Çakıcı
İstasyon Mah. Hakim Çağlar Işık Cd. No:3 Özen Business Daire: 29, Edirne • Harita
Prof. Dr. Meryem Aktoz Muayenehanesi
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Kahramanlar Mahallesi 1397. Sokak No:1, Konak • Harita
Medical Park İzmir Hastanesi
Çınarlı mah. Fatih Terim Sk. Bulvar iş Merkezi No : 17 Kapı No : 302, Adana • Harita
Prof. Dr. Alpay Turan Sezgin
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Metabolik cerrahi · Daha fazla -
Emirbeyazıt Mah, Avcılar Sk. Muğla Modern Sitesi D Blok No:11 Kat 1 Daire 2, Muğla • Harita
Kardiyolog Doktor Tamer Kırat, Kardiyoloji (Kalp ve damar hastalıkları) Uzmanı
Yeşilbahçe Mah. Portakal Çiçeği Cad. 1460 Sokak. Turunç Plaza, Bina No 6, Kat 3, Ofis No 25, Antalya • Harita
Dr. Hüseyin Onur Şahin Muayenehanesi
Özel Metropol Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp · Daha fazlaKüçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi No:1169, Çiğli • Harita
Özel Metropol Hastanesi
Yenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7, Söke • Harita
Özel Egemed Söke Hastanesi
Mimar Sinan Mah. Rumi Mehmet Paşa Sok. Deniz Apt. No: 6/5, İstanbul • Harita
Kani Gemici Muayenehanesi
Medikar Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Girişimsel radyoloji, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazlaÜniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Bulvarı No:7, Karabük • Harita
Medikar Hastanesi
Mücahitler, 52063. Sk. No: 2, Gaziantep • Harita
Medical Point Gaziantep Hastanesi
Ali Fuat Cebesoy Mahallesi 9135/4 Sokak No:4, Karabağlar • Harita
Özel Ege Yaşam Hastanesi
Medicana Bursa Hastanesi
Kardiyoloji, Romatoloji, Çocuk endokrinolojisi
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Çocuk beyin ve sinir cerrahisi, Aile danışmanlığı · Daha fazla -
Ataşehir mahallesi 8211/8 sk no:23 kat:1 daire:1, İzmir • Harita
Port Medikal - Ayşegül Türkoğlu
Namık Kemal, Mustafa Kemal Paşa Blv. No:15, Adana • Harita
Medical Park Seyhan Hastanesi
Medicana Konya Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Nükleer tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaMusalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu • Harita
Medicana Konya Hastanesi
Bulgurlu Mahallesi Alemdağ Caddesi No:100, Üsküdar • Harita
Medipol Üniversitesi Çamlıca Hastanesi
Etiler Mahallesi Nispetiye Caddesi, Aydın Sokağı No:1, Beşiktaş • Harita
Central Hospital Etiler
Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaKültür Mahallesi Atatürk Caddesi No:66, Akdeniz • Harita
Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi
Eyüp Sultan Mahallesi Hafız Tevfik Caddesi No:162, Şehitkamil • Harita
Gaziantep Özel Anka Hastanesi
Ali Paşa Cad. Başak Danış Gold İş Merkezi, Tekirdağ • Harita
Uzm. Dr. Neslihan Albayrak Muayenehanesi
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları), Estetisyen · Daha fazlaUlu Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:48-62, Osmangazi • Harita
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Yeşilırmak Mahallesi Vali Zekai Gümüşdiş Bulvarı No:29, Tokat • Harita
Medical Park Tokat Hastanesi
Hocacihan Saray, Saray Cd. No:1 Selçuklu, Konya, Selçuklu • Harita
Başkent Üniversitesi Konya Hastanesi
Medicana Kadıköy Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla