Kardiyoloji, Kumlu, Hatay
Özel Kadıköy Şifa Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaCafer Ağa Mah. Sakız Sok.No:7, İstanbul • Harita
Özel Kadıköy Şifa Hastanesi
Isparta Şehir Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz · Daha fazlaSanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 76, Isparta • Harita
Isparta Şehir Hastanesi
Turgut Reis Mah. Hastane Cad., Adıyaman • Harita
Adıyaman Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ( Merkez Kampüs )
Kayapınar Mahallesi, Diyarbakır • Harita
Gaziantep 25 Aralık Devlet Hastanesi
İzmir Yolu Görükle Kampüsü, Nilüfer • Harita
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği
Kardiyoloji, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk alerjisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği, Diş hekimi · Daha fazlaMutlukent Mah. 92.Sok.No:17 Ümitköy Hipertansiyon Ve Hiperlipidemi, Çankaya • Harita
Başkent Üniversitesi Hastanesi Ümitköy Semt Polikliniği
Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaÇamlaraltı, Kınıklı Cd No:37 Kınıklı Kampüsü, Denizli • Harita
Pamukkale Üniv. Eğitim Uyg. Araş. Hastanesi Kınıklı
İstanbul Fatih Tdv 29 Mayıs Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Diş hekimi · Daha fazlaMimarsinan Mah. Vatan Cad.No:3 29 Mayıs Sok., Fatih • Harita
İstanbul Fatih Tdv 29 Mayıs Hastanesi
Özel Hospitalium Şişli Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaMeşrutiyet Mah. Teyyareci Cemal Sok. No.39 Halaskargazi Cad., Şişli • Harita
Özel Hospitalium Şişli Hastanesi
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kardiyoloji, Nöroloji, Genel cerrahi
, Üroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Embriyoloji ve histoloji, Periodontoloji · Daha fazlaYılanlı Ayazma Caddesi, No: 26 Cevizlibağ Topkapı, Zeytinburnu • Harita
Yeni Yüzyıl Üniversitesi Tıp Fakültesi
Recep Peker Cad.No:27/1 Thy Binası Giriş Katı K.Toprak, İstanbul • Harita
Euromed Görüntüleme Ve Tanı Merkezi
Karlıktepe Mah. Elit Sok.No:4, İstanbul • Harita
Maya Tıp Merkezi
Özel Bahar Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazlaKıbrıs Şehitleri Cad.No:179, Osmangazi • Harita
Özel Bahar Hastanesi
Özel Zilan Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaPınarbaşı Mahallesi Mahatma Gandi Bulvarı Aydın Arslan Caddesi No:27, Batman • Harita
Özel Zilan Hastanesi