Kardiyoloji, Kumlu, Hatay
Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 15, Seyhan • Harita
Medical Park Seyhan Hastanesi
Özel Ege İnci Tıp Merkezi
Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaIlıca Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:125, Narlıdere • Harita
Özel Ege İnci Tıp Merkezi
Yeşilbahçe Mah. Portakal Çiçeği Cad. 1460 Sokak. Turunç Plaza, Bina No 6, Kat 3, Ofis No 25, Antalya • Harita
Dr. Hüseyin Onur Şahin Muayenehanesi
İNCE PLAZA MANSUROĞLU MAH 1593/1 SOK NO:10A/B, İzmir • Harita
MFT Klinik
Özel Metropol Hatay Tıp Merkezi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaBasın Sitesi Mahallesi İnönü Caddesi No:471/A , İzmir, Karabağlar • Harita
Özel Metropol Hatay Tıp Merkezi
Huzurevleri Mah. Türkmenbaşı Blv. Cahit Aykın Apt. Zemin kat, Adana • Harita
Prof.Dr Murat Çaylı Muayenehanesi
Zühtüpaşa Mahallesi Recep Peker Caddesi No:11, Kadıköy • Harita
Medicana Kadıköy Hastanesi
SANKO Üniversitesi Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazla -
Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, Maltepe • Harita
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Ataşehir mahallesi 8211/8 sk no:23 kat:1 daire:1, İzmir • Harita
Port Medikal - Ayşegül Türkoğlu
Medikar Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Girişimsel radyoloji, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazlaÜniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Bulvarı No:7, Karabük • Harita
Medikar Hastanesi
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No: 11, Terrace Fulya Center 1 blok, kat.12, D.63, İstanbul • Harita
Serhat Sığırcı Muayenehanesi
1071 Plaza B Blok No:173 Kat:26 Çukurambar, Ankara • Harita
Prof. Dr. Ebru Akgül Ercan
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi · Daha fazlaGültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Kahramanlar Mahallesi 1397. Sokak No:1, Konak • Harita
Medical Park İzmir Hastanesi
Alavardı, Beyşehir Cd. No:181, 42090 Meram/Konya, Konya • Harita
Özel Akademi Meram Hastanesi
Özel Egemed Kuşadası Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği · Daha fazlaTürkmen, No:23, Ant Sk., 09400 Kuşadası/Aydın, Kuşadası • Harita
Özel Egemed Kuşadası Hastanesi
İstasyon Mah. Atatürk Bulvarı No:62 İlkadım/Samsun, Samsun • Harita
Büyük Anadolu İstasyon Hastanesi
Next Level Ofis Blok No:70 Kızılırmak Mah. Dumlupınar Blv. No:3A. Çankaya/ANKARA, Ankara • Harita
Prof.Dr.Basri Amasyalı - Kardiyoloji Uzmanı Ankara
Medova Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri · Daha fazlaŞeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1, Selçuklu • Harita
Medova Hastanesi
Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Süzer Bulvarı Defne 02 - 03 B10 Blok Dış Kapı :10 Daire:1, İstanbul • Harita
Muayenehane
Harbiye Mh. Halaskargazi Cd. Lotus Nişantaşı No:38-66 Daire no:1 K:2, Şişli • Harita
Prof. Dr. Özlem Batukan Esen Muayenehanesi
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi · Daha fazlaBağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli • Harita
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Ilıca Mahallesi 5003. Sokak No:58, Çeşme • Harita
Medicana Çeşme Tıp Merkezi
Yeni Sahra, Karaman Cd No: 1, İstanbul • Harita
Memorial Göztepe Hastanesi
Medicana Konya Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Nükleer tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazlaMusalla Bağları Mah. Gürz Sok. No. 1 Selçuklu / Konya, Selçuklu • Harita
Medicana Konya Hastanesi
Odunluk Mahallesi, İzmir Yolu Cd No:41, Nilüfer • Harita
Medicana Bursa Hastanesi
Ufuk Sokak No:7, Yalova • Harita
Özel Atakent Hastanesi
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaÇobançeşme Mahallesi Fatih Caddesi No:1/8, Bahçelievler • Harita
Medipol Bahçelievler Üniversite Hastanesi