Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Dr. Kerem Çetinkaya, klinik psikolog ve psikolojik danışman olarak çalışmaktadır. Çukurova Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik bölümünden 2012 yılında, Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji yüksek lisans programından 2018 yılında mezun olmuştur. Dr. Çetinkaya, psikotravmatoloji temelli doktora tezini başarı ile tamamlayarak (PhD) unvanını almıştır. Yetişkinler ve ergenlerle uzun yıllardır bireysel, çift ve aile terapileri çalışmaları yürütmektedir. Psikoloji alanıyla ilişkili makale, kitap bölümü ve farklı kongrelerde sunulmuş bildiri çalışmaları bulunmaktadır. Aynı zamanda ruh sağlığı eğitimi üzerine çalışmaları olup bu doğrultuda psikologlara ve psikolojik danışmanlara süpervizyon eğitimleri vermektedir.

Psk. Kerem Çetinkaya

Zuhal Cad. Cevizli Mah. Ritim İstanbul A5 Blok No:22 Kat:5, Maltepe, İstanbul 34846

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

Kaygı, korku ve depresyon için başvurdum. 7 aydır gitmekteyim, olumlu sonuçlar alıyorum. Gayet memnunum kendisinden. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.

• F

Çocukluk travmalarım için başvurdum. Evde yalnız kalamıyordum ve uyuyamıyordum. 1.5 senedir kendisine gidiyorum, bu sorunumu yendim. Şimdi evlilikle ilgili sıkıntılarım için görüşüyoruz. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Kerem Bey danışanına karşı ilgili bir uzman. Gidemediğim zamanlarda bile benim nasıl olduğum merak edip soruyor. Kerem Bey'in ofisinde kendimi anlaşılır ve güvende gibi hissediyorum. Orası benim kişisel alanım.

•  •

Kerem Bey'e internetten araştırmamız sonucunda ulaştık. Eşimle ilişkimizdeki aksaklıklar sebebiyle terapi almaya karar verdik. Uzun süren terapi sürecimizin sonunda çok şükür iyi bir seviyeye ulaştık. İletişimimizdeki pek çok hatayı gördük. Aslında sorunların nelerden kaynaklandığını bulup onları çözümleme yolunda adımlar attık. Şimdi gayet iyi bir seviyedeyiz. Bu da gerçekten Kerem Bey'in yardımları ile oldu. Çevremize çoktan tavsiye ettik.

Çok teşekkür ederim. Umarım ki her şey sizin için daha iyi olur

Kerem Bey'le tanıdık vasıta ile tanıştım. O dönem yaşadığım özel sorunlardan dolayı gitmem gerektiğinin kanısına varmıştım. İlk başlarda biraz çekingen kaldım fakat sonralarında kendisinden çok destek gördüm. Kendisi samimi ve ılımlı geniş bakış açısıyla fark etmediğim birçok yönleri fark ettim. Kendisini çevremde soran olduğu zaman tavsiye ediyorum.

• H

Günlük hayatımla ilgili destek almak istedim. 1-2 aydır gidiyorum. Çift ve bireysel terapi olarak seanslara katılıyoruz. Seanslardan verim alıyoruz, güzel geçiyor. Kerem Bey'den çok memnunuz. Rahat bir şekilde diyalog kurabildik. Sürece devam etmek istiyoruz, herkese tavsiye ederim.

•  •

Kerem Bey'le eşimin çalıştığı rehabilitasyon merkezindeki psikolog tavsiyesi ile tanıştım.
    Daralma ve birdenbire ağlama isteği ile ağlama şikayetim vardı. Ani sinir atakları yaşıyordum ve kendi kendime konuşma şikayetim vardı.
    Sürecimiz hala devam ediyor. Kendimi unuttuğumu fark ettim, kendimi hatırladım ve Kerem Hocam bana çok iyi geldi. Kendisini memnuniyetle tavsiye edeceğim.

Çok teşekkür ederim. Umarım ki her şey sizin için daha iyi olur

• B

Evlilik sürecimdeki sıkıntılar ve kendimde baş edemediğim kaygı ve karamsarlık sebebiyle başvurdum. İlk görüşmeden itibaren güven veren, samimiyeti ve profesyonelliği ile rahatlatan bir psikolog Kerem Bey. Her seans sonrası kendimde ilerlemeyi görmek ve karamsarlığımı bir miktar daha yenerek ilerlemek beni motive ediyor. Destek arayan herkese gönülden rahatlığı ile tavsiye ederim.

Kl. Psk. Dr. Kerem Çetinkaya

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Bu süreçte gösterdiğiniz çaba ve kaydettiğiniz ilerleme gerçekten takdire şayan. Size bu yolculukta eşlik edebilmek benim için de çok anlamlı ve motive edici.