Uzm. Dyt. Merve Güldalı Serin

Diyetisyen · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Merve Güldalı, Bahçeşehir Üniversitesini burslu okumuştur. 2018-2021 yılları arasında Bahçeşehir Üniversitesi ( %50 Burslu) Beslenme ve Diyetetik Tezli Yüksek Lisans programını tamamlamıştır.
-Diyabet diyetisyeni,
-Obezite ve metabolik cerrahi
-Bariatrik diyetisyeni
-Tip 1 diyabet beslenme
-Karbonhidrat sayımı konularında özellikle hizmet vermektedir.
Şuan NB Kadıköy Hastanesinde hizmet vermektedir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Feneryolu Mah. Eski Karakol Sk. Ersoy İş Merkezi B Blok No: 10 Kat:3 İç Kapı No: 3, İstanbul

• Sigortası olan hastalar
Park15 Muayenehaneleri

Feneryolu Mah. Eski Karakol Sk. Ersoy İş Merkezi B Blok No: 10 Kat:3 İç Kapı No: 3, Kadıköy, İstanbul 34718

• B

Merve Hanım'dan reaktif hipoglisemi nedeniyle dengeli öğünler oluşturabilmek için destek aldım. Hem bu alanda bilgili ve deneyimli hem de danışan ile gerçekten ilgilenen bir diyetisyen. Hazırladığı öğünlerle günlük rutinim daha dengeli hale geldi.

• G

Merve hoca ile hamilelikten önce ve hamilelik sürecimde çalıştım , merve hoca sayesindr hamileliğimi sadece 8 kilo alarak tamamladım . Daha önce bir çok diyetisyenle çalışmış biri olarak söylüyorum gerçekten işinin ehli nerde ne zaman ne liste vereceğini bilen kesinlikle aç bırakmadan kilo verdiren bir diyetisyen. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz

• B

Bir kaç sene önce yaşadığım sağlık sorununun almış olduğum aşırı kilolu olmamın etkisini öğrendim. Sağlığıma kavuşabilmek için kendimi uzman ellere emanet etmeye karar verdim. Diyetisyen Merve hanım ile de yolum bu süreçte kesişti. Kendisi harika bir beslenme uzmanı. Yapmış olduğu yönlendirme, vermiş olduğu tavsiyeler, özenle hazırladığı diyet menüleri sayesinde yanlış olan yeme alışkanlığım düzeldi ve fazla kilolarımdan kurtuldum. Sosyal hayata yeniden karışmamı, kaliteli, mutlu, herşeyden önce sağlıklı yaşam sürmemi sağladı. İyi ki kendini tanımışım.

• Park15 Muayenehaneleri Diyetisyen Randevusu  •

Yaşamımım bir döneminde aldığım kilo nedeniyle diyetisyen arayışındaydım ve biraz ince eliyordum.Merve Hanım'ı tanıdım ve hedeflediğim kiloya kontrollü ve sağlıkla ulaşmamı sağladı.Bu süreçte samimiyeti ve motive eden desteği benim için değerlidir.İyi ki Merve Hanım'ı tanıdım.

• Park15 Muayenehaneleri Diyetisyen Randevusu  •

Sevgili diyetisyenim Merve hanımcığım emzirme sürecinde tanıştım. Kendisi hem sütümü arttırmamı destekledi hem de sağlıklı bir şekilde hedeflediğim kiloya ulaştım. Bu süreçte hem hiç enerjim düşmedi hem de diyetimi günlük yaşatıma kolayca adapte edebildim. Harika enerjisi ve güzel motivasyonu ile sürecim çok kolay geçti. İyi ki kendisiyle tanışmışım

• Park15 Muayenehaneleri Diyetisyen Randevusu  •

Diyetisyen konusunda çok hassas bir kişi olarak Merve hanım bana çok iyi gelmiştir. Benim yaşam tarzıma uygun diyet listemi oluşturarak sağlıklı kilo vermemi sağlamıştır .Kilo vermek isteyen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum.

• *

Merve Hanımcığımı iyi ki tanımışımsağlıkli kilo vermek kolay uygulanabilir öğünlerle keyifli hale geliyor.güleryüzle motivasyonda listeleri konuşurken daha gerçekleşmiş oluyor.iyi ki tanışımışım ve sağlıklı zayıfladım

• Park15 Muayenehaneleri Randevu  •

Harika bir diyetisyen.Kendisiyle tanıştığıma çok memnunum. Kilo verme sürecimi o kadar kolaylaştırdı ki, sanki hiç zorlanmadan hedeflerime ulaştım. İlgisi, bilgisi ve pozitif enerjisi yüksek . Kendisine gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz

• Online Danışmanlık Randevu  •

• I

7 haftada 7,5 kg etkin diyet listeleri ile olumlu bilgilendirmeler ile çok başarılı bir program oldu; halen devam ediyorum. Merve hanımı herkese Tavsiye ederim..

• Y

Merve hanımla doğum sonrası kilolarımı vermek için tanıştık. Gebelik sürecim ve doğum sonrası toplamda aldığım 25 kiloyu Merve hanım sayesinde verdim. İlgisi diyet programı ve birbirinden lezzetli tarifleri sayesinde sıkılmadan en önemlisi de sütüm azalmadan bu süreci beraber yönettik. İyi ki yollarımız kesişmiş istediğin kiloya eriştim ancak yine belirli periyotlarda kontrolden çıkmamak için kendisini ziyaret ediyorum. İyi ki siz…