- Depresyon ,
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- Sosyal Fobi ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Sigortası olan hastalar
Yücetarla Caddesi tunaboylu sokak iffet apartmanı no:16 daire:1 Bakırköy/İstanbul, Bakırköy, İstanbul 34140
Esentepe mahallesi, Büyükdere caddesi, Oya sokak, Devran Apt, No.2,Kat 4, Daire 7, Şişli, Şişli, İstanbul 34394
Meşrutiyet Mahallesi Akkirman Sokak No:28 Daire 27 Nişantaşı, Şişli, İstanbul, Şişli, İstanbul 34363
Yücetarla Caddesi tunaboylu sokak iffet apartmanı no:16 daire:1 Bakırköy/İstanbul, İstanbul
Bizey Psikoloji
Esentepe mahallesi, Büyükdere caddesi, Oya sokak, Devran Apt, No.2,Kat 4, Daire 7, Şişli, İstanbul
Artemis Akademi Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Meşrutiyet Mahallesi Akkirman Sokak No:28 Daire 27 Nişantaşı, Şişli, İstanbul, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Koçluk Hizmetleri
Mental Muayene
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Özel muayenehane
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikolojik Sağlamlık Programı
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Öktem Sözel Bellek Süreçleri Testi
İlişki Terapisi
g.....
Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum ve İki seans sonunda kendimi hayata yeniden başlamış gibi hissediyorum.
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
Depresyon başlangıcındayken başladım. Kendimi çok daha iyi hissediyorum. İyi bi terapist olduğunu düşünüyorum
• Online Danışmanlık • Randevu •
a....y
Panik atak için başladım. Kendimi daha iyi anladığımı hissediyorum. İyiki Nurnisa hocaya başladım
• Online Danışmanlık • Randevu •
U
um...
Öfke kontrolumu gercekten yok etti ç ve profesyonel yaklaşımından dolayı tebrik ediyorum
• Online Danışmanlık • Bilişsel Davranışçı Terapi •
Z
z,...z
Öfke kontrolümü sağlayamıyordum terapiden sonra çok iyi geldi. Artık olaylara daha sağlıklı daha mantıklı ve daha sakin yaklaşıyorum çevrem de genişledi Nur hocam her zaman yanımda gibi hissettirdi kendini. Bu kadar hızlı sonuç beklemiyordum
• başka bir yer • Diğer •
m....ö
Nur hocam çok yardımcı oldu bu süreçte sürekli toplum içerisinde kendimi hep yalnız hissediyordum ve bazı durumlarda asla kazanacağımı düşünmüyordum artık daha özgüvenliyim
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
s....s
Yakın zamanda bir dostumu kaybettikten sonra yaşadığım zor günlerin üstesinden gelemiyordum en ufak bir olayda öfke nöbeti geçiriyorum ya da sürekli olur olmadık ağlıyordum Nur hocamın desteği sayesinde çok iyi sonuçlar aldım onun desteği ve tedavisi ile artık kendimi daha iyi hissediyorum
• Online Danışmanlık • Ağlama ve Öfke Nöbetleri •
a....p
Herhangi bir ortamda rahat davranamıyordum çok çekingen birisiydim içime kapanık ve herkesten uzak duran birisiydim fakat nur hocamdan aldığım destek ve tedavi sayesinde kendimi çok geliştirdim ailemde çevremde herkesten olumlu yaklaşımlar aldım
• Online Danışmanlık • Ergen Terapisi •
n....k
Nur hocamın sayesinde öfke kontrolümü artık sağlayabiliyorum tedaviden önce çok tedirgindim gerçekten başarılı olacağımı zannetmiyordum ama hocamın desteği sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum artık daha mutluyum ve olaylara karşı daha sakin yaklaşıyorum
• Online Danışmanlık • Ağlama ve Öfke Nöbetleri •
Yeme bozukluğu konusunda başvurdum. Süreç güzeldi beklediğimden daha iyiydi. Yadırgamaması doğal ve samimi olması en beğendiğim özellikleri. Tavsiye ederim
• Online Danışmanlık • •
Nur Nisa Boynukısa isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nur Nisa Boynukısa, Psikoloji. Size Nur Nisa Boynukısa tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Afirmatif Terapi, Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Aile İçi İletişim Sorunları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Beck Anksiyete Ölçeği Değerlendirme, Beck Depresyon Ölçeği, Beier Cümle Tamamlama Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Nur Nisa Boynukısa adresi nerede?Nur Nisa Boynukısa şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yücetarla Caddesi tunaboylu sokak iffet apartmanı no:16 daire:1 Bakırköy/İstanbul İstanbul
- Esentepe mahallesi, Büyükdere caddesi, Oya sokak, Devran Apt, No.2,Kat 4, Daire 7, Şişli İstanbul
- Meşrutiyet Mahallesi Akkirman Sokak No:28 Daire 27 Nişantaşı, Şişli, İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nur Nisa Boynukısa isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nur Nisa Boynukısa uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nur Nisa Boynukısa isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nur Nisa Boynukısa, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Nur Nisa Boynukısa hangi dilleri konuşuyor?Nur Nisa Boynukısa ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nur Nisa Boynukısa isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nur Nisa Boynukısa tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nur Nisa Boynukısa hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Nur Nisa Boynukısa hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nur Nisa Boynukısa hangi sigortaları kabul ediyor?Nur Nisa Boynukısa tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.