Uzm. Kl. Psk. Nur Nisa Boynukısa

Psikoloji daha fazla

İstanbul 3 adres

Nur Nisa Boynukısa, Demiroğlu Bilim Üniversitesi - Lisans - Psikoloji Bölümü'nden mezun olmuştur daha sonra Nişantaşı Üniversitesi - Klinik Psikoloji - Yüksek Lisans mezunu olmuştur.

• Sigortası olan hastalar

Bizey Psikoloji

Yücetarla Caddesi tunaboylu sokak iffet apartmanı no:16 daire:1 Bakırköy/İstanbul, Bakırköy, İstanbul

Artemis Akademi Eğitim ve Danışmanlık Merkezi

Esentepe mahallesi, Büyükdere caddesi, Oya sokak, Devran Apt, No.2,Kat 4, Daire 7, Şişli, Şişli, İstanbul

Özel muayenehane

Meşrutiyet Mahallesi Akkirman Sokak No:28 Daire 27 Nişantaşı, Şişli, İstanbul, Şişli, İstanbul

Yücetarla Caddesi tunaboylu sokak iffet apartmanı no:16 daire:1 Bakırköy/İstanbul, İstanbul

Bizey Psikoloji

Esentepe mahallesi, Büyükdere caddesi, Oya sokak, Devran Apt, No.2,Kat 4, Daire 7, Şişli, İstanbul

Artemis Akademi Eğitim ve Danışmanlık Merkezi

Meşrutiyet Mahallesi Akkirman Sokak No:28 Daire 27 Nişantaşı, Şişli, İstanbul, İstanbul

Makaleler

Yeme bozukluğu konusunda başvurdum. Süreç güzeldi beklediğimden daha iyiydi. Yadırgamaması doğal ve samimi olması en beğendiğim özellikleri. Tavsiye ederim

• Konum: Online Danışmanlık

Nur Hanımın güler yüzü nazik ve anlayışlı yaklaşımı terapi sürecimi çok daha keyifli bir hale getirdi. Doğru sorular sorarak yaşadığım sorunların bulamadığım sebeplerini bulmama yardımcı oldu. Şimdiye ve geleceğe daha olumlu bakabiliyorum.

• Konum: Online Danışmanlık Afirmatif Terapi

• V

Nur hocam, sizinle tanıştığımdan beri hayatımda çok şey değişti. Beni anlamanız, hiçbir yargı hissettirmeden desteklemeniz ve zor zamanlarımda yanımda olmanız benim için tarifsiz bir değer taşıyor. Kendimi kaybolmuş hissettiğimde bile sizin rehberliğinizle yolumu bulabiliyorum. Bana sadece bir danışan gibi değil, bir insan olarak değer verdiğinizi hissettirmek, bu süreçte en çok ihtiyacım olan şeymiş. Sizinle çalışmak, hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri oldu. İyi ki varsınız, gerçekten iyi ki sizinle bu yolculuğa çıkmışım.

• Konum: Bizey Psikoloji Destekleyici Psikoterapi

• V

"Sevgili Nur hocam, tanıdığım en özel insanlardan biri. Anlayışı, içtenliği ve profesyonelliğiyle hayatımda fark yarattı. Onunla yaptığım her görüşme, bana kendimi daha güçlü ve huzurlu hissettiriyor."

• Konum: Bizey Psikoloji Bireysel Terapi

Nur nisa hocamız tüm süreçte mükemmel bir şekilde ilgilendi sorunlarımın çözümünde yardımcı oldu iyi ki tanışmışız kendisile :)

• Konum: Online Danışmanlık

Uzun zamandır yaşadığım kaygı ve stresle başa çıkmakta zorlanıyordum, ancak sizinle başladığım seanslar sayesinde çok daha sağlıklı bir bakış açısına sahip oldum. Kendimi daha iyi anlamaya ve yönetmeye başladım. Sadece problemlerimi daha net bir şekilde görebilmekle kalmadım, aynı zamanda çözüm yollarını keşfetmekte de önemli adımlar attım.

• Konum: Özel muayenehane Bireysel Terapi

• V

Takıntılılık sebebiyle başvurdum kendisine. Kendim araştırarak buldum sayfasını, takip ediyordum, içerikleri hoşuma gidiyordu. Başka uzmanlara gittim, çare bulamadım. Ama Nur Hanım çare buldu. 5 seanstır gidiyorum, çok ilgileniyor. İşini iyi yapıyor. Nur Hanım biraz daha farklı geldi bana. İyi ki kendisine denk gelmişim. Nur Hanım işini hakkıyla yapan bir insan. Herhangi bir konuda yardımcı oluyor.

• N

Hayata dair tüm umutlarınızı yitirdiğinizi düşündüğünüz bir zaman da
    hiç beklemediğiniz bir anda hayatınıza güneş gibi doğan, kaybolan
    umutlarınızın yeniden filizlenmesini sağlayan, yüzlerindeki gülümsemeleriyle ilaç gibi
    gelen insanlar vardır. Nurnisa hanım da o ilaç gibi gelen insanlardan bir tanesi. Kendisi saygısıyla, naifliğiyle, hoşgörüsüyle hayata olan bakış açımı değiştirdi, yolumu aydınlattı ve aydınlatmaya da devam ediyor. Kendisini her anlamda en iyi şekilde geliştirmiş, işini çok seven, layıkıyla yerine getiren ve işinde de oldukça tecrübeli olan bir psikolog. İyi ki Nurnisa hanım’ı tercih etmişim.

• Konum: Matiat Psikoakademi Randevu

Arkadaşımın tavsiyesiyle Nur Nisa hanıma yurtdışında yaşamaya başladım.Kültürüne alışmakta ve adapte olmakta zorlanıyorım bu durum da tüm hayatımı etkiliyor.Nur Nisa hanım çok anlayışlı ve sakin.Danışanına göstermiş olduğu özenli tavrı beni çok mutlu etti.Bana inanılmaz faydalı oldu farkındalık kazandım ve günlük yaşamımda ilişkilerim sağlıklı olmaya başladı artık daha özgüvenli hissediyorum.Gönül rahatlığıyla Nur Nisa hanımı tavsiye ederim.

• Konum: Online Danışmanlık

Nurnisa hanımdan terapi desteği almaya başladığımdan beri pek çok konuda farkındalığım arttı ve kendimi daha iyi hissetmeye başladım.