Nur Nisa Boynukısa, Demiroğlu Bilim Üniversitesi - Lisans - Psikoloji Bölümü'nden mezun olmuştur daha sonra Nişantaşı Üniversitesi - Klinik Psikoloji - Yüksek Lisans mezunu olmuştur.

Bakırköy, İstanbul, İstanbul

Özel muayenehane

Makaleler

Nur Nisa Boynukısa
Özel muayenehane

Bakırköy, İstanbul, Bakırköy, İstanbul

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

er...n

Depresyon için gittim. Gittiğim andan itibaren etkisini görmeye başladım. Tüm olumsuz düşüncelerimden tek tek kurtulduğumu farkettim. Çok memnunum. Hayata daha pozitif bakıyorum artık. Herkese tavsiye ediyorum.

• Bizey Psikoloji Beck Depresyon Ölçeği  •

Uçak korkum için gittim, gerçekten çok yardımcı oldum dün uçak yolculuğumu gerçekleştirdim ve rahat geçirdim yolculuğumu. İyiki tanımışım Nurnisa hocamı

• M

Depresyon sürecimi çok ağır yaşıyodum Nur hocamla tanışana kadar, iyiki tanışmışım. Bu şekilde sürece devam edeceğiz

se...

Nur hoca gelişimim için çok yardımcı oldu.Özgüven sorunuma çare oldu

• Online Danışmanlık Bireysel Terapi  •

Depresyon için başlamıştım ve gerçekten iyi yol kat ettik. Kendisi bana gerçekten anlaşıldığımı hissettirdi

• Ö

ö ...b

Nurnisa hanım çok iyi bi insan , çok kaygılarım vardı onun yanına geldikten sonra iyileştim kendimi çok iyi hissettim iyi ki var

• M

Son zamanlarda sürekli bir kaygı halindeydim, kafam hiç durmuyordu. Nurnisa hanımla seanslarda bu yükün nereden bu yükün nereden geldiğini anladım. Şimdi hafif hissediyorum.

• R

r.....

Her geçen seans sonunda farkındalığının artmasına, hayat kalitemin daha yükselmesine yardımcı oldu

• T

t.....

Nurnisa hanımla bir süredir seans yapıyoruz . Kendisi yaşadığım farkındalık sürecinde bana çok destek. Beni dinlediğini gerçekten görüyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş

• G

g.....

Terapisi sayesinde, kurtulmak istediğim bazı davranışlardan kurtuldum ve İki seans sonunda kendimi hayata yeniden başlamış gibi hissediyorum.

• Online Danışmanlık Bireysel Terapi  •