Ortopedi Ve Travmatoloji
Tıbbıye Cad.No:13, Kadıköy • Harita
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Şht. Emin Çölen Sokağı No:4, Kadıköy • Harita
Medipol Acıbadem Bölge Hastanesi
Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi
Sırakapılar Mahallesi 506. Sk. No: 19, Denizli • Harita
Özel Fizyorad Cerrahi Tıp Merkezi
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaEski Londra Asfaltı No: 2, Bahçelievler • Harita
Medicana Bahçelievler Hastanesi
Zorlu Center, Levazım Mahallesi, Vadi Cad. No:2 TD Lobi No: 151, İstanbul • Harita
KNEE CLINIC
Emrah Mahallesi General Tevfik Sağlam Caddesi, Keçiören • Harita
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Özel Tobb Etü Hastanesi
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla -
Zafer Mah. Yıldırım Bayezit Cad. No: 91, Kepez • Harita
Memorial Antalya Hastanesi
Ataköy 7-8-9 Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5, Üniversite Cd. No: 20 A Blok Kat:6 Bakırköy, İstanbul • Harita
Aydın Arslan Muayenehanesi
Kavak Cad. No: 5 Belediye Yanı Gebze, Kocaeli • Harita
Medical Park Gebze Hastanesi
Dr İlhan Gürel Cad.No:1 Binevler Kavşağı, Çorum • Harita
Çorum Özel Hastanesi
Mansuroğlu mh 1593/1 sk Lider Centrio İş Merkezi C blok Kat 9 No 81 Bayraklı, İzmir • Harita
Ortopedi ve El Cerrahisi Kliniği
Ortakent Yahşi Mahallesi Kapuz Caddesi AVN No : 31 / 1 (Acıbadem Bodrum Hastanesi Karşısı), Muğla • Harita
Op Dr Levent Sürer Muayenehanesi
TEŞVİKİYE MAHALLESİ HAKKI YETEN CADDESİ TERACCE FULYA CENTER 1 KAT 9 DAİRE 39, İstanbul • Harita
Prof.Dr. Ahmet Murat Bülbül Muayenehanesi
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaBarbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita
Atlas Üniversitesi Hastanesi
İstanbul • Harita