İstanbul, Ortopedi Ve Travmatoloji
Özel Medilife Çapa Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji · Daha fazlaMillet Cad. No: 125 Çapa, Fatih • Harita
Özel Medilife Çapa Hastanesi
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi Ek Bina
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği · Daha fazlaKaragözsırtı Cad.No:1 Tepeüstü, İstanbul • Harita
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi Ek Bina
Özel Pendik Yaşam Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi
, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diş hekimi · Daha fazlaHatboyu Cd. Lokman Hekim Sk. No: 15/A, Pendik • Harita
Özel Pendik Yaşam Tıp Merkezi
Gümüşsuyu Askeri Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikiyatri, Endodonti · Daha fazlaMiralay Şefikbey Cad., İstanbul • Harita
Gümüşsuyu Askeri Hastanesi
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nefroloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği, Psikiyatri · Daha fazlaOsmaniye Mah. Cemiyet Sok.No:60 Bakırköy, İstanbul • Harita
İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Osmaniye Semt Polikliniği
Fatih Mahallesi 42 Evler Mah. Veysel Karani Cad. Kanal D Arka Otocenter Cami İçi, İstanbul • Harita
42 Evler Sağlık Ocağı
Dereağzı Mahallesi Bahariye Cad. No:51/3 Yiğitman Apt., İstanbul • Harita
Orfiz Ortopedi Fizik Tedavi Merkezi
Dikilitaş Mahallesi, Hakkı Yeten Caddesi, Süleyman Seba Kompleksi, 10D Fulya/Beşiktaş/İstanbul, İstanbul • Harita
Nişantaşı Ortopedi Merkezi
Tuzla Devlet Hastanesi Mimar Sinan Şifa Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaŞifa Mah. Şifa Semt Polikliniği, İstanbul • Harita
Tuzla Devlet Hastanesi Mimar Sinan Şifa Semt Polikliniği
Özel Elif Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaKüçükköy Kat Karabekir Mah. No:11 867 Sokak, İstanbul • Harita
Özel Elif Tıp Merkezi
İstanbul Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen · Daha fazlaFerhatpaşa Mah. İstanbul Cad. İlyas Çokay Dvh, İstanbul • Harita
İstanbul Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi
Dr Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Adatepe Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen · Daha fazlaOğuzhan Cad.No:14 Kartal Lütfi Kırdar Eah., Maltepe • Harita
Dr Lütfi Kırdar Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi Adatepe Semt Polikliniği
Özel Ortomedica Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaKaradeniz Mah. General Aldoğan Cad. No: 6-8/A, İstanbul • Harita
Özel Ortomedica Hastanesi
Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Küçükçekmece Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri · Daha fazlaİnönü Mah. Hakan Cad.No:44Sefaköy, İstanbul • Harita
Mehmet Akif Ersoy Hastanesi Küçükçekmece Semt Polikliniği
Özel Göktürk Florence Nightingale Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaGöktürk Mah. Göktürk Cad. No:25 Eyüp, İstanbul • Harita
Özel Göktürk Florence Nightingale Tıp Merkezi
Eyüp Devlet Hastanesi Gaziosmanpaşa Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri · Daha fazlaG.O.P. Meydanı Salihpaşa Cad.N.52 Merkez Mah., Gaziosmanpaşa • Harita
Eyüp Devlet Hastanesi Gaziosmanpaşa Semt Polikliniği
Özel Etik Life Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaSaadetdere Mahallesi Doğan Araslı Bulvarı 4. Sokak No:1, Esenyurt • Harita
Özel Etik Life Tıp Merkezi
Başakşehir Devlet Hastanesi Bahçeşehir Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Psikiyatri · Daha fazlaBahçeşehir 2. Kısım Mahallesi Şehit Gaffar Okan Caddesi No: 11/A, Başakşehir • Harita
Başakşehir Devlet Hastanesi Bahçeşehir Semt Polikliniği
İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir • Harita
Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
Altunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar • Harita
Acıbadem Altunizade Hastanesi
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları