Prof. Dr. Pınar Çetinay Aydın, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizyoloji ABD’ de araştırma görevlisi olarak çalışmış, nörobilim konularına olan merakı bir süre sonra nörobilimi klinikle bütünleştirme arzusuna dönüşmüş ve psikiyatriye yönelmesine neden olmuştur. 2001-2005 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde ihtisasını tamamlayıp ruh sağlığı ve hastalıkları uzmanı olmuştur. 2010 yılına kadar İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Psikiyatri Kliniği’nde uzman hekim olarak görev yapmıştır. 2010 yılında başasistanlık (eğitici uzman) sınavına girerek Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ ne başasistan olarak atanmıştır. Bakırköy Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’de erkek ve kadın psikiyatri kliniklerinde psikotik bozukluklar, duygudurum bozuklukları, gebelikte ve doğum sonrası dönemde görülen ruhsal bozukluklar, madde kullanımı ile ilişkili ruhsal bozuklukların akut dönem tedavi hizmetlerini, eğitim faaliyetleri ve akademik çalışmaları yürütmüştür, kadın ruh sağlığı merkezinde çalışmıştır. Aynı hastanede görev yapmaktayken 2015 yılında doçentlik sınavına girerek doçent ünvanı almaya hak kazanmıştır. 2021 yılında profesörlük ünvanını almıştır. Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hamidiye Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalı’nda öğretim üyesi olarak eğitici faaliyetlerini sürdürmüştür. 2015-2025 yılları arasında psikiyatri kliniği koordinatörü ve eğitim görevlisi olarak çalışmıştır. Türkiye Psikiyatri Derneği Gebelik ve Doğumla İlişkili Ruhsal Bozukluklar Çalışma Birimi Koordinatörlüğü yapmıştır. Psikoterapist ve cinsel terapisttir.
- Baş Ağrıları
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
İlişki Terapisi
Şizofreni Tedavisi
Prof. Dr. Pınar Çetinay Aydın
Caddebostan Mah, Çamfıstığı Sokak Çam Apartmanı, Bağdat Caddesi, Kadıköy, İstanbul 34728
- Sigortası olan hastalar
s....s
Yıllardır yaşadığım tekrarlayan depresyon ataklarım ve ilşkilerimde yaşadığım tekrarlayan döngüler nedenıyle başvurmuştum Hocama. Kendimi anlayışla ve derin bir bilgiyle karşılanmış hissettim. Süreçte hem nötr hem de insani profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim. Kısa sürede bile fark edilir bir iyileşme yaşadığımı düşünüyorum. Alanında gerçekten yetkin, bilgisiyle çalışan bir hekim. Sürecime kendimi daha iyi tanımak ve iyileşmek adına devam etmek istiyorum.
Prof. Dr. Pınar Çetinay Aydın
Geribildiriminiz için teşekkür ederim.
T
t...
Dr. Pınar Hanım'a eşimin tavsiyesiyle ulaştım. Kaygı belirtileri, uykusuzluk ve yeme bozukluğu şikayetlerim vardı. Kendisiyle yaptığım ilk görüşmede çok sıcak, içten ve beni anlayan tutumu oldukça etkiledi. Görüşmelerimizde hissettiğim kaygıları, yargılanmadan, eleştirilmeden anlaşıldığımı hissetmek devam eden tedavi görüşmelerine katılım konusunda motivasyonumu çok arttırdı. Şu anda düzenli olarak kendisiyle psikoterapi görüşmeleri yapmaktayım. Başlangıçta yaşadığım birçok belirti büyük oranda kayboldu. Yaşam kalitem ve kendimle ilgili merak ettiğim soruların yanıtına ulaştım. Kendisini herkese tavsiye ederim, çok başarılı bir hekim olduğunu düşünüyorum.
Prof. Dr. Pınar Çetinay Aydın
Değerli geribildiriminix için teşekkür ederim
n...
Dr. Pınar Hanım'a üniversitede okuyan kızımızın okulu bıraktığı dönemde bir arkadaş tavsiyesi ile ulaştık. O dönemde eşim ve ben gelecekten o kadar kaygılıydık ki iç sıkıntımızdan nefes alamaz olmuştuk. Kendisi son derece profesyonel, samimi ve içten yaklaşımıyla hem kızımıza hem de bizlere destek olarak sıkıntılı süreci atlatmamıza ve kızımızın hayatına yeni bir yön vermesine yardımcı oldu. Kendisini herkese tavsiye ediyorum.
g...
Psikiyatriste gitme kararını almamak kolay olmamıştı benim için, arkadaşımın önerisiyle gittiğim Doktor Pınar Hanım'la tanıştıktan sonra kararsızlıkla geçirdiğim zaman için üzüldüm. Çünkü anlaşıldığımı hissettim, psikoterapi sırasında farkında olmadan ne kadar çok yük taşıdığımı fark ettim. Benim için ve ilişkilerimde önemli değişimlere yol açtı psikoterapi sürecimiz, gördüğüm yarardan ötürü tavsiye ediyorum. Benim gibi psikiyatriste gitme konusunda çekinceleri olanlara söylemek isterim ki uyumlu çalışabildiğiniz bir psikiyatristle, psikoterapistle çok şey değişebilir.
m...
Sosyal çevre ile iletişim kurmakta zorlanıyordum ve günlük hayatımı etkiler vaziyete gelmişti. Pınar Hanım ile görüşmeye başladım. Pınar Hanım ile çalışmak bana çok iyi geldi. Şu an bu konudaki sıkıntı hissim geçti. Kendisinin yaklaşımından memnun kaldım.
a...
Prof. Dr. Pınar Çetinay Aydın'a anksiyete bozukluğu nedeniyle başvurdum. Kendisine tanıdıklarımın tavsiyesi üzerine ulaştım. İlk görüşmeden itibaren yaklaşımı, sakinliği ve profesyonelliği bana güven verdi. Tanı sürecini detaylıca anlattı ve kişiselleştirilmiş bir tedavi planı uyguladı. Kendisinin desteğiyle kısa sürede belirgin bir iyileşme sürecine girdim. Tedavi sürecinde hem medikal hem psikolojik olarak çok iyi yönlendirildim. İletişimi çok açık ve destekleyici. İlgisi ve takibi sayesinde kendimi güvende hissettim. Bu süreçte hem yaşadığım sorunları anlamama hem de başa çıkma becerisi kazanmama yardımcı oldu. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim. Alanında çok donanımlı ve insani yönü de güçlü bir hekim.
Prof. Dr. Pınar Çetinay Aydın
Geribildiriminiz için teşekkür ederim, beklentilerinizin karşılanmasına memnun oldum.
P
p...
Doktoruma arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. Ben bir depresyon halindeydim, gittiğimde hayata karşı hiçbir bağ hissetmiyordum. Ayrıca kaygı bozukluklarım vardı, aşırı endişe gibi. Hep kötü bir şey olacak korkusuyla her şeyden uzaklaşmıştım. Ama şu an dünyaya geri döndüm. Tedavimden çok memnun kaldım. Açıkçası Pınar Hanım her aşamada çok ilgili ve çözüm odaklıydı. Sadece ilaç tedavisi veren doktorlardan değil, çok memnun kaldım. Kesinlikle düşünmeden tavsiyemdir.
Prof. Dr. Pınar Çetinay Aydın
Tedavi sürecinin amacına ulaşmasına memnun oldum, geri dönüşünüz için teşekkür ederim
d...
Doktoruma bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım, çevremdeki kişilere tavsiye ederim. Anksiyete bozukluğu tedavisinden çok memnun kaldım. Alanında oldukça başarılı bir hekim birçok konuda bana yakından yönlendirmede bulundu ve yardımcı oldu, önermiş olduğu tedavisi ile çok hızla iyileştim. Kendisinin alanında uzman başarılı ve çok yetenekli bir hoca olduğunu düşünüyorum. Yakınımdaki herkese öneririm.
Prof. Dr. Pınar Çetinay Aydın
Sürecin sizin için yararlı olmasına memnun oldum, geribildiriminiz için teşekkür ederim
Ş
ş...
Benim Pınar Hanımla tanışmam menopoz döneminde psikolojik sıkıntılarımı kendi başıma geçirmediğim döneme denk gelir. İyi ki yollarımız kesişmiş. Konuya hakimiyeti, candan ve samimi tavrı, doğru yönlendirmesi sayesinde sıkıntılarımı rahat bir şekilde atlatmamı sağladı. Aynı sorunları yaşayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m...
Son zamanlarda beni yalnız bırakmayan ve gittikçe katlanılmaz olan kaygı nöbetlerim Profesör Doktor Pınar Çetinay Aydın ile beni buluşturdu. Bana sunduğu tedavi ile başka bir insana dönüştüm adeta. Şimdilerde bu sorunla tek başıma geçirdiğim zamanlara çok üzülüyorum. İyi ki hala ülkemizde böyle işinde uzman, güzel kalpli iyi doktorlarımız var. Kendisini tanıdığım herkese tavsiye ediyorum ve buradan da tanımadığım insanlara tavsiye ederim.
Prof. Dr. Pınar Çetinay Aydın
Geribildiriminiz için teşekkür ederim, sağlıklı günler
Pınar Çetinay Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Çetinay Aydın, Psikiyatri. Size Pınar Çetinay Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Grup Terapisi, Cinsel Terapi, Psikodinamik Psikoterapi, Vajinismus Tedavisi, Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi.
Pınar Çetinay Aydın adresi nerede?Pınar Çetinay Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mah, Çamfıstığı Sokak Çam Apartmanı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Çetinay Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pınar Çetinay Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Pınar Çetinay Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Çetinay Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Pınar Çetinay Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Çetinay Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pınar Çetinay Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Pınar Çetinay Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pınar Çetinay Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Pınar Çetinay Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler