Klinik Psikoloğum. Ted Üniversitesinden mezun olduktan sonra Üsküdar Üniversitesinde Klinik Psikoloji yüksek lisansımı tamamladım. Bilişsel Davranışçı terapi, Bütüncül Psikoterapi, Oyun Terapisi ve Aile Danışmanlığı alanlarda eğitimler aldım. Çocuk ve ergenlerle çalışmaktayım.
- Gelişim Bozuklukları ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Depresyon ,
- Panik Atak ,
- Majör Depresif Bozukluk ,
Çukurambar Farilya İş Merkezi, Çukurambar Farilya İş Merkezi, Çankaya, Ankara 06000
- Sigortası olan hastalar
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
a...
Kendisine bir tanıdık tavsiyesiyle ulaşmıştık. Duygu karmaşası ve kişisel gelişim için başvurduk. Çok iyi bir dinleyici ve sakin tavırlı oluşu ilk defa psikolojik danışmanlık alan bizim için çok iyi geldi. Kendisinin uzman görüşlerinden faydalanmak bize çok yardımcı oldu.
C
c...
Oyun terapisine başlamadan önce kızım duygularını anlatmakta zorlanıyordu. Şimdi hem kendini daha iyi ifade ediyor hem de arkadaşlarıyla daha çok uyum içinde. Pınar Hanım'ı tavsiye ederiz.
a...
Kaygı nedeniyle başladığım terapi süreci, düşünce kalıplarımı fark etmemi ve kaygıyla başa çıkma yöntemlerini öğrenmemi sağladı. Sürekli en kötü senaryoya odaklandığımı fark ederek bu düşünceleri sorgulamayı ve nefes egzersizleriyle kendimi sakinleştirmeyi öğrendim. Terapi, sadece kaygımı azaltmakla kalmadı; aynı zamanda kendime daha şefkatli yaklaşmamı, duygularımı ifade edebilmemi ve kontrol etme ihtiyacımı yönetebilmemi sağladı. Artık kaygı hissettiğimde onunla daha sağlıklı şekilde baş edebiliyorum.
Ç
ç...
Kemoterapi aldığım süreçte yaşadığım belki de en zorlu dönemi kaygı ve umutsuzluklarımı gidermede bana yardımcı olan ve güç veren seanslarla umutsuzluk hissini konuşarak hafiflettiği her seansta biraz daha güçlendiğimi hissettiren Pınar Hanım iyi ki varsın.
n...
Son zamanlarda aşırı derecede yorgun ve bitkin hissediyordum. Olur olmaz şeye sinirlenip ağlama nöbetlerine giriyordum. Bir arkadaşım Pınar Hanım'ı önerdi. Ben de arkadaşımın zorlaması sonucu çok istemeden de olsa Pınar Hanım ile görüştüm. Seanslara başladığımda kafam çok karışıktı, kendimi tanıyamıyordum. Seanslar ilerledikçe duygularımı daha iyi anlamaya, sınırlarımı fark etmeye başladım. Artık kendime daha şefkatli davranıyorum. Her görüşme sonrası biraz daha hafifliyorum.
T
t...
Pınar Hanım ile terapi sürecimiz oldukça verimli geçti. Çocuğumun duygusal farkındalığı ve iletişim becerileri gelişti. Kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Pınar Hanım son derece profesyonel, anlayışlı ve güven veren bir klinik psikolog. İlk görüşmeden itibaren empatik yaklaşımıyla kendisiyle çok rahat bir iletişim kurmamı sağladı. Seanslarda yargılamadan, sabırla dinleyip konuları derinlemesine ele alıyor. Alanına oldukça hakim, etik ilkelere önem veren ve gerçekten danışanının iyiliğini önceleyen bir uzman. Kendisinin desteğiyle kendimi, düşünce kalıplarımı ve duygularımı çok daha iyi tanıma fırsatı buldum. Her seans sonrası farkındalığım artıyor ve kendimi daha güçlü hissediyorum. Gerçekten içtenlikle tavsiye ederim.
Pınar Genç Alptürk isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pınar Genç Alptürk, Psikoloji. Size Pınar Genç Alptürk tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çocuk Gelişim Testi, Psikoterapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Grup Terapisi, Evlilik Terapisi.
Pınar Genç Alptürk adresi nerede?Pınar Genç Alptürk şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çukurambar Farilya İş Merkezi Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pınar Genç Alptürk isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Pınar Genç Alptürk uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Pınar Genç Alptürk isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Pınar Genç Alptürk, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Pınar Genç Alptürk hangi dilleri konuşuyor?Pınar Genç Alptürk ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pınar Genç Alptürk isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pınar Genç Alptürk tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Pınar Genç Alptürk hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Pınar Genç Alptürk hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Pınar Genç Alptürk hangi sigortaları kabul ediyor?Pınar Genç Alptürk tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.