Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Çukurambar, 1443 cadde 25 B blok daire 130, 1071 Plaza, Ankara • Harita
Prof Dr Furkan Erol Karabekmez Estetik Plastik Cerrahi
Harbiye Mh. Vali Konağı Cd. No: 30, K: 4, D: 4, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Önder Tan
Bağdat Cad. Harput Apt. No:503/6 Bostancı - Kadıköy ( Bostancı Trafik Şube Müdürlüğü Yanı ), İstanbul • Harita
Eser Aydoğdu Muayenehanesi
Mücahitler Mh. 52062 Sk. No:5/B, Gaziantep • Harita
Bülent kale Muayenehanesi
İçerenköy Mah. Prof. Dr. Necmettin Erbakan Cad. Özce Yılmaz İş Merkezi No:97 İç Kapı No:25 Kat:6, İstanbul • Harita
Klinik
Özel Dünyam Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaHastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kocasinan • Harita
Özel Dünyam Hastanesi
Ataköy 7,8,9,10 kısım mahallesi, E-5 Yanyol caddesi, Nef 22 B blok Daire:283 Bakırköy-, İstanbul • Harita
Döşeme Mah. Cumhuriyet Cad.No:66, Seyhan • Harita
Barış, İzmir Yolu, No:206, Nilüfer • Harita
Estetik International Bursa Tıp Merkezi
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaPolatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan • Harita
Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi
Samanpazarı Mah., Altındağ • Harita