- Bölgesel Yağlanma
- Yağ Bezesi
- Cilt Hastalıkları
- Burun eğriliği
- Burun eğriliği
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:11 Teras Fulya Center 2 Blok Kat 6 Daire: 19, Şişli, İstanbul 34000
Abdominoplasti
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:11 Teras Fulya Center 2 Blok Kat 6 Daire: 19, İstanbul
Baldır Protezi
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
İsveç Klinik
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
İsveç Klinik
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
İsveç Klinik
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Op. Dr. Altan Yücetaş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Altan Yücetaş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Altan Yücetaş, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Altan Yücetaş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mikrodermabrazyon, Lokal Anestezi, Saç Ekimi, Kaş Kaldırma Kozmetik Cerrahisi, Rinoplasti, Variköz Ve Spider Venlerde Kozmetik Cerrahi, Lazer Lipoliz, Yağ Enjeksiyonları, Post-Bariatrik Cerrahi, PRP.
Altan Yücetaş adresi nerede?Altan Yücetaş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi No:11 Teras Fulya Center 2 Blok Kat 6 Daire: 19 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Altan Yücetaş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Altan Yücetaş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Altan Yücetaş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Altan Yücetaş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Altan Yücetaş ile iletişime geçmenizi öneririz.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra