Op.Dr.Aydın Ural, 2016 yılında MKÜ Tıp Fakültesi’nden mezun olup, 2016-2018 yılları arasında Van Başkale Devlet Hastanesi ve SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil ve Çocuk Acil bölümünde çalışmıştır. Ardından A.B.D’ye giderek Connecticut Üniversitesi ve Yale Üniversitesi’nde Plastik Cerrahi üzerine eğitim almıştır. Takiben 2019 yılındaTıpta Uzmanlık Sınavı’nda (TUS) derece yaparak Çukurova Üniversitesi Plastik,Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi bölümüne yerleşmiş, 2024 yılında Uzman Doktor olarak mezun olmuştur. 2024 yılı Aralık ayından itibaren Kocaeli Şehir Hastanesi Plastik Cerrahi bölümünde göreve başlamış olup halen görevine devam etmektedir. Meme Büyütme, Meme Küçültme, Meme Dikleştirme ve Karın Germe operasyonları temel ilgi alanları olup, botoks, dudak dolgusu,elmacık dolgusu, çene ve jawline dolgusu, somonDNA, gençlik aşısı gibi mezoterapi işlemlerini içeren Medikal Estetik uygulamarını da 7 yılı aşkın süredir binlerce hasta tecrübesiyle yapmaya devam etmektedir. İleri düzey İngilizce bilmekte olup, evli ve 1 kız çocuğu babasıdır.

Aydın Ural

Tavşantepe, Akif Sk. No:63,, İzmit 41060

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

a....s

Ağustos 2026 tarihinde aydın bey e opere oldum. Kendisi ilgili ve güler yüzlüydü. Meme büyütme ameliyatımdan memnun kaldım.

su...

Yıllardır aşırı büyük göğüslerin neden olduğu fiziksel sıkıntılarla mücadele ediyordum. Kamburluk, sırt ve omuzlarımda geçmeyen ağrılar günlük hayatımı ciddi şekilde etkiliyordu.Meme küçültme ameliyatı konusunda uzun süre korkularım ve endişelerim oldu. Kız kardeşim de dahil olmak üzere çevremde Aydın Hocam’da ameliyat olmuş birçok kişi vardı. Buna rağmen karar vermek benim için kolay değildi.Yakın bir arkadaşımla hastaneye gidip görüştük ve ameliyat için adımı yazdırdım. 20.08.2026 tarihinde ameliyatım gerçekleşti.
    Ameliyat öncesinde Aydın Hocam’ın beni sedye üzerinde karşılaması ve ekibin sakin, doğal ve rahatlatıcı yaklaşımı endişelerimi oldukça azalttı. Narkoz öncesinde o kadar rahat bir ortam oluştu ki stres yaşamadan ameliyata girdiğimi hatırlıyorum. Gözlerimi açtığımda her şey bitmişti.
    Hastanede bir gece kaldım. Bugün ilk kontrolüme gittim ve bundan sonraki süreç hakkında detaylı bilgi aldım.Yıllardır taşıdığım fiziksel yükün ardından şu an bu süreci benim için çok güzel

se...f

20.08.2026 tarihinde yani bir gün önce Aydın hocama meme büyütme ameliyatı oldum, açıkçası aydın hocam olmasaydı başka birine bu ameliyatı olacağımı düşünmüyorum çünkü bugüne kadar yaptığı ameliyatlar ve işlemler hakkında hep çok güzel şeyler duydum, Süreç içerisindeki bilgilendirmeleri, yaklaşımı, isteklerinize önem vermesi ve süreç içerisindeki telkinleri gerçekten doğru bir doktor seçtiğimin kanıtıydı,daha bir gün olmasına rağmen görüntüden ve hızlı toparlanıyor olmamdan benim için en konforlu hale getirmiş olmasından çok memnunum, gözü kapalı tercih edilmeli

• Kocaeli Şehir Hastanesi Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)  •

15 Ağustos’ta Aydın Ural hocama meme küçültme ameliyatı oldum. Sürecin başından itibaren alçak gönüllülüğü, ilgisi ve samimiyetiyle tüm korkularımı alıp bana müthiş bir güven ve cesaret verdi.
    Henüz ameliyatımın 4. gününde olmama rağmen kendimi çok iyi ve mutlu hissediyorum.Ağrılarım ilk 2 gün çok oldu ama bu da sürecin olmazsa olmazı. İnsanın doktoru ve yaptığı iş güzel olunca inanın aynaya bakmak bile ağrı kesici etki yaratıyor. Ameliyatın başından sonuna kadar inanılmaz huzurlu hissettim. Sonuçtan son derece memnun kaldım. Meme estetiği düşüncesi olan veya tereddüt yaşayan herkesin Aydın Uralı mutlaka görmesi gerektiğini düşünüyorum.Uzun araştırmalar sonucunda kendisiyle karşılaşma fırsatı yakaladım.Benim bedenimi sevmemi sağlayan bir sanaatkar kendisi.Çok dua ediyorum doktoruma, bekar 26 yaşında genç bir kızın aynı zamanda meslektaşının hayatına mucizevi şekilde dokundu.Bence yaptığı işin maddi olarak verebileceğimiz bir karşılığı yok her şeyi sonuna kadar hakeden bir doktor.

• Y

y.....

25 gün önce Aydın hocama meme küçültme ameliyatı oldum. İlk muayenede verdiği güven, yıllardır korkarak ertelediğim ameliyatı olma kararı aldırdı. Ameliyathane kapısında karşılayarak güçlü iletişimi ile moral motivasyon desteğinin yanı sıra, ameliyattan yarı baygın odaya getirilirken kendisinin de bizzat refakat ederek eşime bilgi aktarımı yapıyor olması benim için çok kıymetliydi. Günlük rutinlerime kolaylıkla döndüm ve iyileşme sürecim gayet hızlı ilerliyor. Bugüne dek karşılaştığım en profesyonel doktor ve ekibine gönül dolusu şükranlarımı sunarak başarılarının devamını diliyorum. İyi ki varsınız Aydın hocam Allah iki cihanda razı olsun.

• D

d....y

Ameliyatımın bugün 4. günündeyim ve bu süreçten gerçekten çok memnunum. İlk 3 gün ağrılarım oldu ancak, Bu süreci düşünenlere tavsiyem, sadece ilk birkaç günü gözlerinde büyütmemeleri. Sonrasında istediğiniz görünüme kavuşmanın mutluluğu gerçekten her şeye değiyor. Aydın Bey, ameliyat öncesinden itibaren tüm süreç boyunca sabırla her sorumu yanıtladı, aklımdaki tüm endişeleri tek tek giderdi ve her zaman içimi rahatlattı. Kendimi her aşamada güvende hissettim. Güler yüzü, samimiyeti ve profesyonelliği sayesinde bu süreci çok daha huzurlu geçirdim. Henüz ameliyatımın 4. günü olmasına rağmen şu ana kadarki sonuçtan ve gördüğüm ilgiden çok mutluyum.. Meme estetiği yaptırmayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İyi ki sizi tercih etmişim.

• R

re....

Aydın Bey bu sabah mastopeksi ameliyatımı yaptı. Ayıldığım an bir sızı vardı sadece. Ağrı kesicilerle gayet idare ediyorum şu an.
    Odamdayım, kollarımı rahat hareket ettiriyorum, saçlarımı kendim topladım, destek almadan lavaboya gittim.
    Duş bile alabilirsiniz dedi. Ne diren ne sonda takıldı ki ikisi de en büyük korkumdu. O kadar mutluyum ki gerçekten Allah razı olsun. Yarın taburcu olacağım inşallah, bu ameliyatın bu kadar rahat geçeceğini hayal bile edemezdim. iyi ki yollarımız kesişmiş. Sonuçtan bahsetmiyorum bile…
    Benim gibi korkan düşünen çekinen varsa, Allah Aydın Ural’ı bizim için göndermiş:) Güleryüzünden bahsetmiyorum bile. Ameliyathanede o kadar rahatlattı öyle güzel güzel anlattı ki… daha da yazarım ama çay içeceğim şimdi:) herkese geçmiş olsunnn

• Kocaeli Şehir Hastanesi Meme Dikleştirme  •

e....d

23 Temmuz’da meme büyütme ameliyatı oldum ve kendimi daha mutlu hissedemezdim !
    Birçok doktorla görüştüm ve oldukça stresliydim. Ancak Aydın Hocam’ın muayenede ayırdığı zaman, tüm sorularımı yanıtlaması ve her aşamayı detaylı anlatması bana o kadar güven verdi ki, muayene için gittiğim randevudan ameliyat tarihi alarak çıktım
    Kafamda birçok soru olsa da bir noktada her şeyi Aydın Hocam’ın tecrübesine bırakmaya karar verdim. Şimdi bu kararın ne kadar doğru olduğunu anlıyorum çünkü sonuç hayal ettiğimin çok çok ötesinde
    Kendimi çok güvende hissettim. Ameliyat sonrasında da ilgisini eksik etmediği için çok mutluyum. İz konusunda takıntılı değildim ama şimdiden harika gözüküyor, bu konuda endişeleriniz varsa sadece ve sadece sürece ve Aydın Hocam’ın tekniklerine güvenin
    Eylül ayında kendi kliniğini açacağını öğrendiğimde çok mutlu oldum. Araştırma sürecindeyseniz Aydın Hocam’la görüşmenizi tavsiye ederim
    Yeni kliniğinizde de mutlu hastalara ve nice güzel hikâyelere eşlik etmeniz dileğiyle

e....o

28 Temmuz da göğüs küçültme ameliyatı oldum şuan ameliyatımın 18. saatindeydim kendimi çok iyi hissediyorum ve taburcu oldum ağrılarım hiç olmadı Aydın hocamın rahatlatıcı konuşması ve ilgisi çok güzeldi ellerine sağlık olmak isteyen varsa ertelemesin.

• P

pı...

Aydın Ural beye tavsiye üzerine geldim iyi ki de gelmişim 10 temmuz'da meme dikleştirme ve karın germe ameliyatı oldum ameliyatımın 15 günündeyim normal hayatıma döndüm çok iyi durumdayım iyi ki Aydın hoca'ya geldim Allah razı olsun çok iyi ilgilendiler her süreçte her şeyiyle Aydın bey tek tek ilgilendi ameliyat olmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum Rabbim yolunu açık etsin Aydın bey

• Kocaeli Şehir Hastanesi Meme Dikleştirme  •