Op. Dr. Mehmet Haşim Güner  ortaokul ve lise eğitimini memleketi olan Giresun'da il sekizincisi olarak kazandığı Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinde  tamamladıktan sonra Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinde tıp eğitimini başarıyla tamamlamıştır.

Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi ihtisasını Bülent Ecevit Üniversitesinde tamamlayan Güner, mecburi hizmetini Ardahan Devlet Hastanesinde gerçekleştirdikten sonra  Giresun Devlet Hastanesinde çalışmıştır.

2018 - 2020 yıllarında İstanbul' da özel bir hastanede çalışmış olan Güner, bu süreç esnasında özellikle vücut şekillendirme, bbl, kombine cerrahi, liposuction, meme cerrahisi ve de popo yağ enjeksiyonu gibi işlemleri yurt içi ve yurt dışı kökenli hastalara sıkça uygulamıştır.

2020 yılı itibariyle Şişli Nişantaşı bölgesinde kendi muayehanesinde hizmet vermektedir. Vücut şekillendirme, skin bbl, anne estetiği ve de kombine yüz ve vücut estetiği ilgi alanlarını oluşturmaktadır. Eş zamanlı olarak İstanbul Nişantaşı Üniversitesi SHMYO'da Dr. Öğretim Üyesi olarak da akademik sürecini devam ettiren Güner  evli ve de 1 çocuk babasıdır.

Spor olarak  ultra maraton ve  yelken yapma ile ilgilenmektedir.

Mehmet Haşim Güner
Op.Dr. Mehmet Haşim Güner Muayehanesi

Abdi İpekçi Caddesi, 15, Şişli, İstanbul 34367

Estethica Levent Hastanesi

Levent Mah. Yeni Sülün Sok. No: 13 D: 3, Beşiktaş 34330

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

ah...t

Elim yandığı için acil servise başvurdum,nöbetçi mehmet beymiş,çok beklemeden hemen geldi ve son derece anlaşılır bir dille durumum hakkında bilgi verdi,pansumanımı yaptı ve kısa sürede iyileşmemi sağladı. Çok teşekkürler...

•  •