Kl. Psk.
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Balçova Merkez Korutürk Mah. Çağdaş Cad. Cetaş Sitesi, Özgür Apt. No: 1, Daire: 4, Kat: 2, İzmir
EMDR Terapi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Otistik Çocuklar İçin Özel Eğitim
Uzm. Kl. Psk. Sinem Koputan
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
- Banka Havalesi
- Nakit
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Randevuya katılım
b....b
Sinem Hanım’la yollarımızın kesişmiş olmasından gerçekten çok mutluyum. Kendisi son derece anlayışlı, cana yakın, güler yüzlü ve işini büyük bir özenle yapan bir psikolog. Seanslarda kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadan dinlendiğimi ve gerçekten anlaşıldığımı hissettiğim güvenli bir alan oluşturuyor. Hem yaklaşımı hem de yaptığı yerinde tespitlerle bana çok şey kattı. Zekâsına, anlayışına ve mesleğine olan özenine hayran olduğum, gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim çok kıymetli bir psikolog.
• Uzm. Kl. Psk. Sinem Koputan • Randevu •
me...…
Yaklaşık 9 ay boyunca görüştüğüm ve kesinlikle görüşmeye devam edeceğim, alanında en başarılı isimlerden biri. Her gittiğimde beni güler yüzüyle, tüm ilgisi, dikkati ve birikimiyle karşılamıştır. Neye ihtiyacım olduğunu ilk seanstan itibaren adım adım kavramış ve bunu benim de fark etmemi sağlamıştır. Bana en iyi gelen şey; her seansa güvenli bir alanda olduğumu bilerek ve o seansın bana kesinlikle iyi geleceğinden emin olarak gitmemdi. İlk günden itibaren gerçekten dinlenildiğinizi ve duyulduğunuzu hissedeceksiniz. Seans dışında önerdiği egzersizler, kitaplar, filmler ve materyaller de gelişimimi büyük ölçüde destekledi; süreci daha yakından takip edip kavramamı sağladı. Zor ve bulanık bir noktadan daha ferah bir noktaya geçmemdeki en büyük destek, Sinem Hanım ile olan bu seanslarımızdır.
• Uzm. Kl. Psk. Sinem Koputan • Normal Randevu •
Y
y.....
Sinem Hanımla ilk defa görüşmemize rağmen ihtiyacım olan durumu/ durumları anladığını hissetmek benim için çok önemliydi.
di...y
Çocuğumun olumlu anlamda birlikte ilerleyişini kendi içindeki sorunları çocuk dilini çok iyi biliyor sinem hanım ilgi alanlarını keşfetmemizide sağladı çok memnunuz
st...s
Sizi dinleyen, anlayan birisinin olması mükemmel bir his.
• Uzm. Kl. Psk. Sinem Koputan • Psikoterapi •
Sıcak bir karşılama yardımcı olma refleksi sorunun temeline inme
• Uzm. Kl. Psk. Sinem Koputan • Çocuk ve Ergen Terapisi •
Sinem hanım çok içtendi ve gerçekten dinlenildiğimi hissettim.
• Uzm. Kl. Psk. Sinem Koputan • Online Terapi •
Sinem Hanım'a hayatımın oldukça zorlayıcı bir döneminde başvurdum ve bu süreçte verdiğim en sağlıklı karar olduğunu düşünüyorum. Kendisinin duyarlı yaklaşımı ve özenli terapi planlaması sayesinde hayatıma yön verirken daha kararlı ve içgüdülerime daha sadık kalabiliyorum.
• Uzm. Kl. Psk. Sinem Koputan • EMDR Terapi •
ne...n
12 yaşındaki kızım için Sinem Hanım’a başvurduk. Kızım bir süredir yaşadığı bazı sosyal sorunlar ve geçmişteki olayların etkisiyle özgüven kaybı, kaygı ve içe kapanma gibi durumlar yaşıyordu. İlk görüşmeden itibaren Sinem Hanım’ın güven veren, sakin ve profesyonel yaklaşımı hem benim hem de kızımın sürece kolaylıkla uyum sağlamasına yardımcı oldu. Kızım seanslarda kendini daha rahat ifade edebiliyor ve görüşmelerden sonra gözle görülür bir şekilde rahatladığını fark ediyorum. Sürecin şu ana kadar oldukça olumlu ilerlediğini düşünüyorum. Sinem Hanım’ın yaklaşımından ve iletişim biçiminden çok memnunuz
• Uzm. Kl. Psk. Sinem Koputan • Çocuk ve Ergen Terapisi •
bu...k
Sinem Hanım’la geçirdiğim süreç benim için çok dönüştürücüydü. Kendimi daha iyi tanımamı ve hayatıma farklı bir gözle bakmamı sağladı.
• Uzm. Kl. Psk. Sinem Koputan • Psikoloji Randevusu •
Sinem Koputan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Koputan, Psikoloji, Çocuk Gelişimi, Aile Danışmanlığı. Size Sinem Koputan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi.
Sinem Koputan adresi nerede?Sinem Koputan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Balçova Merkez Korutürk Mah. Çağdaş Cad. Cetaş Sitesi, Özgür Apt. No: 1, Daire: 4, Kat: 2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Koputan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Sinem Koputan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Sinem Koputan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Koputan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sinem Koputan hangi dilleri konuşuyor?Sinem Koputan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sinem Koputan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Koputan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Sinem Koputan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Sinem Koputan hakkında ne düşünüyor?Toplam 95 hasta / danışan, Sinem Koputan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.