0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben Klinik Psikolog Yeliz Yalvaç.

Yetişkinlerle bireysel psikoterapi alanında çalışmaktayım. Çalışmalarımda Şema Terapi yaklaşımını temel alıyorum.

Kaygı, duygudurum güçlükleri, özsaygı sorunları, ilişkisel zorluklar ve tekrarlayan yaşam örüntüleri üzerine çalışıyorum. Terapide temel amacım; bireyin yaşantılarını anlamlandırabilmesi, duygusal farkındalık geliştirmesi ve işlevsel baş etme yolları oluşturabilmesidir.

Mesleki hayatıma özel eğitim alanında başladım. Ardından sosyal hizmet bünyesinde dezavantajlı gruplarla çalışarak mesleki deneyimimi sürdürdüm. Bu süreçler, farklı gelişimsel ve çevresel koşulların birey üzerindeki etkilerini kapsamlı biçimde gözlemlememe olanak sağlamıştır.

Çalışmalarımı bireysel olarak sürdürmekte olup online olarak yetişkinlere yönelik psikoterapi hizmeti sunmaktayım.

Yetişkin

Online danışmanlık

Makaleler

Yeliz Yalvaç
Kl. Psk. Yeliz Yalvaç

Ufuk Üniversitesi Caddesi, Ufuk Ünv. Cd Farilya İş Merkezi No:8/48, Çankaya, Ankara 06510

Ödeme yöntemleri

• Nakit
  • Banka Havalesi
Yeliz Yalvaç

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • Randevuya katılım
  • H

Mesleğini böylesine güzel bir şekilde yapan, insana güven veren bir psikolog.

• N

ni...

Yeliz hanım ile tanışalı bir yıl olacak, kendisini süpervizyon kapsamında sağladığı ulaşılabilir şema terapi imkanı ile tanıdım. Hayatımın zor bir döneminde karşıma çıktı ve ilk kez terapi alma fırsatım oldu. Yeliz hanımın desteği ve bana kazandırdığı farkındalık sayesinde şu an bambaşka bir yerdeyim, yolculuğumu onun eşliğinde yapıyor olmaktan çok memnunum ve her geçen gün duygularımla çok daha barışık olduğumu görüyorum. Keşke tüm sevdiklerime tavsiye edebilsem

• T

tu...b

Birkaç aydır terapi sürecim devam ediyor. İyi bir terapi süreci iyi bir terapist ile birlikte yürüyor. Ben de zamanında bu alanda çalışmış biri olarak terapistimin bana akıl vermemesi, şunu yap bunu yap diye yönlendirmemesi, beni kabul ettiğini hissetmem ve yargılamadan her seyi oldugu gibi anlatabilmem gibi birçok şey ona güvenmemi sağlıyor.

• U

u....k

Genç bir psikolog olması beni başta düşündürse de hiç ummadığım yerde sorduğu sorularla bazı şeyleri fark etmemi ve zihnimde yeni kapıların açılmasını sağlaması beni gerçekten çok etkiledi. Yine kendisinin para odaklı birisi olmadığını söylemeden geçemeyeceğim. Danışanlarına ticaret gözüyle bakmayıp onun daha iyiye gidebilmesine önem veren birisidir. Yollarımız kesiştiği için çok şanslıyım

• M

Sürecin ilk anından itibaren yüksek empati yeteneği ve mesleki donanımıyla inanılmaz bir güven veriyor. Alanındaki yenilikleri yakından takip eden, kendini sürekli geliştiren ve işini gerçekten tutkuyla yapan bir uzman. Danışanının sınırlarına, duygularına ve sürecine gösterdiği koruyucu ve özenli yaklaşım son derece kıymetli. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• N

na...

Bence iyi bir terapistin taşıdığı üç önemli özellik var: güven, eğitim ve kendi terapi sürecinden geçmiş olması. Yeliz Hanım ın klinik psikolog olması ve hakim olduğu kuramların yanına yeni ekolleri katmaya devam etmesi çok etkileyici. Terapötik ilişki yani danışan terapist ilişkisi bence gerekli olan gündelik hayatta da güvenilir insan olma kriterini de hakkıyla karşılıyor. Aynı zamanda kendi terapi sürecinden geçmiş olması danışan için çok değerli. Beraber çalışma fırsatı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Danışanlar konusunda titizliği, halden anlaması, kalbine dokunurken ki hassaslığı, güvenilirliği bence bir danışanın en güvende hissedeceği yer. Ben meslektaşı olarak iyi ki onunla karşılaşmışım diyorum, tüm danışanlarının da benim gibi şanslı olduklarını düşünüyorum

• başka bir yer Diğer  •

• M

m....t

Terapiye başladığım günden bugüne kendime baktığımda iyi ki yeliz hanımla karşılaşmışız iyi ki terapiye başlamışım diyorum.

• Online Danışmanlık Online Hizmet  •

Seans sürecinde kendimi gerçekten anlaşılmış ve yargılanmadan dinlenmiş hissettim. Zorlandığım konuları güvenle paylaşabilmek, duygularımı daha iyi anlamlandırabilmek ve bazen fark etmeden kaçırdığım noktaları görebilmek benim için oldukça kıymetliydi.

• Kl. Psk. Yeliz Yalvaç Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)  •

• K

k.....

Terapiye başlamayı istemek ama bir türlü cesaret etmemek arasında gidip gelirken yolumun kesişmesinden memnun oldum. Hayatta en önem verdiğim şeylerde anlaşılmak, yargısız dinlenmek, fark etmediğim şeyleri sorgulayabilmek ve yeni bakış açıları kazanabilmekti. Duygularımı anlaşma ve farklı bakış açıları kazanmama sunduğunuz destek için çok memnunum. Güven ortamında kendisini keşfetmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla öneriyorum.

• C

ce...n

Uzun zamandır yaşadığım cilt problemim hem fiziksel hem de psikolojik olarak beni oldukça yıpratıyordu. Bu süreçte cilt sorunlarının duygusal boyutunu da ele alan yaklaşımı sayesinde kendimi çok daha iyi anlamaya başladım. Kendimi ilk kez gerçekten dinlenmiş ve anlaşılmış hissettim.

• Kl. Psk. Yeliz Yalvaç Bireysel Terapi  •