İstanbul, Psikiyatri
İstanbul • Harita
Doktor Muayenehanesi
Doğu, Ortanca Cd. No:66/3, 34899, Pendik • Harita
Özel Pendik Şifa Tıp Merkezi
Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, İstanbul • Harita
İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi
Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy • Harita
Ataşehir Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı Ata Blokları Ata 2-5 Kat: 2 Daire: 51, İstanbul • Harita
Anadolu Ruh Sağlığı Merkezi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Terrace Fulya Center 2, Teşvikiye, Hakkı Yeten Cd. No:13 Kat:15 D:103, İstanbul • Harita
Aylin Ağırman
İzzet Paşa Mahallesi Yeni Yol Caddesi No:3/501, Şişli • Harita
Güzin Sevinçer Muayenehanesi
Çadem Psikoloji Merkezi Bakırköy
Psikiyatri, Psikoloji, Pedagoji
, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazlaZeytinlik Mahallesi Fişekhane Sokak No:50/15, Bakırköy • Harita
Çadem Psikoloji Merkezi Bakırköy
Merkez Mahallesi Sarıyer Deresi Sokak No: 4, Sarıyer • Harita
Özel Sarıyer Tıp Merkezi
Aşık Veysel Mahallesi Süleyman Demirel Caddesi No:1, Esenyurt • Harita
İstinye Üniversitesi Liv Hospital - Bahçeşehir
Teşvikiye mah., Valikonağı cad, İnan Ap., No: 50, Kat:5, Daire: 6, 34365, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Mustafa Bilici Muayenehanesi
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler