İstanbul, Psikiyatri

• İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

Psikiyatri, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Tıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar Harita

İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi

• Valikonağı Cd. Sezai Selek Sk. Hersek Apt. No:14 D:6 Nişantaşı, İstanbul Harita

Simurg Psikiyatri Psikoterapi Merkezi

• Ataköy 9.Kısım, İstanbul Harita

Bakırköy Belediyesi Yardımcı Sağlık Birimi

• Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, Bakırköy Harita

İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi

• Kartaltepe Mahallesi, İncirli Caddesi, Yeşil Adalı Sokak, Erman Apt, No:2 B Blok, Daire: 3, İstanbul Harita

Gıyasettin Ekici Muayenehanesi

• İstanbul, İstanbul Harita

Doktor Muayenehanesi

• Bostancı, İstanbul Harita

Özel Bostancı Tıp Merkezi

• Bağdat Caddesi No:270 Ak apartmanı D:3 Caddebostan Kadıköy / İstanbul, Kadıköy Harita

Kadıköy Vizyon Psikiyatri Merkezi

• Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih Harita

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

• Prof. Dr. Bengi Semerci

Psikiyatri, Çocuk ve ergen psikiyatrisi

Prof. Dr. Müfide Küley (Poyracık) Sok. Üstün Apt. No:55/7, İstanbul Harita

Bengi Semerci Muayenehanesi

• Ataşehir Atatürk Mahallesi Ataşehir Bulvarı Ata Blokları Ata 2-5 Kat: 2 Daire: 51, İstanbul Harita

Anadolu Ruh Sağlığı Merkezi

• Haseki Sultan Mahallesi Dr. Adnan Adıvar Caddesi No:20/5, İstanbul Harita

Gri Psikiyatri Merkezi

• Göztepe Sahil Yolu Papatyalı Sok.Dostlar Apt.No:12 D:2, Kadıköy Harita

E. Aylan AYPEK Muayenehanesi

• Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy

Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazla

Ali Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy, Ataşehir Harita

Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy

• Teşvikiye Mah. Büyükçiftlik Sokak No:3 Değer Apt. Kat:3 Daire:8 Nişantaşı, İstanbul Harita

Oda Psikiyatri & Psikoterapi

• İzzet Paşa Mahallesi Yeni Yol Caddesi No:3/501, Şişli Harita