İstanbul, Psikiyatri

• Zuhratbaba Mah. Demirkapı Cad.No:1 Pr.Dr.Mashar Osman Ruh Sağlığı, İstanbul Harita

İstanbul Bakırköy Prof.Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı Ve Sinir Hastalıkları Eğitim Ve Araş. Hastanesi

• Atatürk Mahallesi Sütçü İmam Cd. No:41, Ümraniye Harita

• F.Kerim Gökay Cad.No:189/4 Göztepe Aslan Apt., İstanbul Harita

Ayşegül Aksakal Muayenehanesi

• Rumeli Cad.No:85 Kat:5 Osmanbey, Şişli Harita

Pedam Psikiyatrik Eğitim Danışma Araştırma Ve Merkezi

• 19 Mayıs Mah. Halaskargazi Cad. No:226 Kat:6 D:25 Çiftkurt Apt., İstanbul Harita

Self İstanbul Psikoterapi Merkezi

• Bağdat Cad. No:126/6 Kat:3 Feneryolu, Kadıköy Harita

Akumed Sağlık

• Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

Psikiyatri, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikoloji · Daha fazla

İçerenköy Mahallesi Hastane Yolu Sokak no:102-104, Ataşehir Harita

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi

• Suadiye Mahallesi, Müzeyyen Sokak No:1-1 Büyükhanlı Konutları B2 Blok D:10 - Suadiye/Kadıköy - İstanbul, İstanbul Harita

Terapi İstanbul Psikiyatri Merkezi

• İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi

Psikiyatri, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen · Daha fazla

Barbaros Mahallesi Veysi Paşa Sokak No : 14, Üsküdar Harita

İstanbul Üsküdar Devlet Hastanesi

• Koç Üniversitesi Hastanesi

Psikiyatri, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Maltepe Mahallesi Davutpaşa Caddesi No:4, Zeytinburnu Harita

Koç Üniversitesi Hastanesi