Eğitim ve Seminerler:
1.Çocuklarla Görüşme ve Değerlendirme Eğitim Modülü : Çocuk ve aile ile ilk görüşme ve değerlendirme eğitimi çocuk psikopatolojisine giriş niteliğinde olup, çocukla çalışacak veya çalışmakta olan uzmanlara anamnez alma, gözlem teknikleri, ilk değerlendirme testlerinin uygulanması ve değerlendirilmesi. (Psikolojik Hizmetler Enstitüsü)

2.Otizm ve Otistik Çocukların Eğitimi: Aktif Özel Eğitim Derneği

1. Kendini Değerlendirme: İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi

2.Çocuklarla Görüşme ve Değerlendirme: Psikolojik Hizmetler Enstitüsü

3.Otizm ve Otistik Çocukların Eğitimi: Aktif Özel Eğitim Derneği

4.Kişilerarası İletişim: İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi

5. Cinsel Terapi Eğitimi (CİSED)

6.Psikoterapide NLP ve Kişisel Gelişim Teknikleri Eğitimi (CİSED)

7. Bilişsel Davranışçı Terapistler Derneği Onaylı Bilgelik Enstitüsü Uygulayıcı Sertifikası

8. Çocuğun Aile Yanında Yaşama Çerçevesinde: Koruyucu Aile Eğitim Sertifikası

9. Psikoterapide ve Cinsel Terapide Hipnoterapi ve Hipnoz Teknikleri Eğitimi Sertifikası (CİSED)

10. Ankara Psikoloji Kongresi- İlham Veren Fikirler (ALFA Etkinlik)

Belgeler:

Almanca
Rusça
İspanyolca
Latince

Ümit mahallesi, Doğan taşdelen bulvarı, Çamlıca bulvar Sitesi C blok. bina no: 56 daire:9 2. Kat Çankaya, Ankara

Makaleler
Röportaj

Psk. Selin Coşar

Ümit mahallesi, Doğan taşdelen bulvarı, Çamlıca bulvar Sitesi C blok. bina no: 56 daire:9 2. Kat Çankaya, Çankaya, Ankara 06530

• P

selin hanımla bu yolu birlikte yürümek, bana kendimde yıllardır anlamlandıramadığım duygularımı anlamamı, kendime özşefkat göstermemi, mücadeleden kaçtığım şeylerle yüzleşmemi, daha farkındalıklı bir şekilde yaşamamı sağladı. kısacası onunla birlikte bu yolu yürümekten ve bana kattığı her şey için minnettarım

Psk. Selin Coşar

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim:)

• H

Selin Hanım’a yaklaşık 2 yıldır terapiye gidiyorum.Terapiye başlamak istesem de bir türlü adım atamamıştım. Arkadaşımın tavsiyesi ile Selin hanım ile iletişime geçtim. Selin Hanım’ın sıcak kanlılığı ,güler yüzlülüğü ve yaklaşımı beni terapiye gitmek için her zaman teşvik etmiştir. Terapiye ilk öfke problemiyle başlamıştım. Şuan en son ne zaman öfkelendiğimi bile hatırlamıyorum ve bunu aşabildiğimi görmek bana gelecek için her zaman umut oluyor.

Psk. Selin Coşar

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum:)

• Ş

Selin hanımla çok uzun zamandır birlikteyiz. Bir şeyleri halletmek için öncelikle kendi isteğiniz olması gerekiyor ikinci olarak yanınızda bir destekçi olması gerekiyor ve Selin hanım bu destek konusunda en iyi alternatifti benim için. Kendimle ilgili çoğu şeyi hallettiğimi düşünüyorum ve bu konuda Selin hanımın desteği çok fazlaydı kullandığı yöntemler çok başka ve enerjisi muazzam bir psikolog.

Psk. Selin Coşar

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum:)

• F

Selin Hanım, benim yakın bir arkadaşımın psikoloğu ve ben de onun vasıtasıyla kendisine ulaştım. Kendisiyle çok iyi bir diyalog kurduk. Duygu karmaşası, aşırı stres, üzüntü gibi nedenlerden dolayı başvurdum. Yaşadığım durumlarla alakalı tespitleri tam isabet oluyor; bazen şaşırıyorum, nasıl hemen doğru noktaya parmak bastı diyorum. Onu iyi ki tanımışım.

•  •

Psk. Selin Coşar

Bu güzel yorum için çok teşekkür ederim :)

• Ö

Kısa sürede o kadar çok şeye dokundunuz, bana o kadar iyi geldiniz ki ben bile şoktayım. İyiki siz

Psk. Selin Coşar

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum :)

Merhaba Selin hocamızı arastırarak bulduk eşim ve kendim için esim ilkez kabul etti ilk ve son şansımdı açıkçası giderken iyi olmazsa birdaha gitmez korkusu ile gittik ikimizde gidiyoruz iyi ki yollarımız kesişti kesinlikle çok iyi geldi

Psk. Selin Coşar

Bu güzel yorum için çok teşekkür ediyorum:)

• B

Selin Hanım'ı çok seviyorum. kendisi sevgi dolu biri, samimiyetini seviyorum. Yaşadığım sürecin bu kısmında yanımda birinin olmasına ihtiyacım vardı. Onun sayesinde yalnız hissetmedim. Kendime daha anlayışlı olduğumu söyleyebilirim; hata yaptığımı düşündüğümde kafamda selin hanımın olabiliir demesi canlanıyor. Gittiğimde çoğu zaman yorgun oluyordum, kafa karışıklığı yasıyordum dolayısıyla iletişimime yansıyordu. ya aklıma gelmiyor ya da kendimi ifade edemiyordum. Ama Selin hanım benden daha çok çabaladı, anlamaya çalıştı. Bunun farkındayım. iyi ki benim yanımda olmuş

Psk. Selin Coşar

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim:)

Selin hanımla 6 aydır online terapi yapıyoruz
    Yaptığımız görüşmelerde hayatımda önemli ve güzel gelişmeler oldu ve kendimi buldum . Samimi ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde insanlarda konuşmadım olayları rahatça ifade ettim ve sorunlarımı çözdüm .iyi ki yolum Selin hanımla kesişti

Psk. Selin Coşar

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ediyorum :)

• H

Hem aile danışmanlığı hemde kişisel olarak kendisiyle 3-4 aydır seansımız oluyor.
    Herşeyden önce beni anlıyor, benim keskin yönlerini tespit edip yön vermesi harika. daha iyi psikolojik yaşam için size ihtiyacımız var.
    Aile danışmanlığı noktasında da eşimle birlikte oldukça memnunuz.
    Harikasınızzzz

Psk. Selin Coşar

Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim :)

• H

Selin Hanım ile yaklaşık 1 yıldır devam eden terapi sürecimden oldukça memnunum. Kendimi bildim bileli devam eden öfke problemim nedeniyle kendisinden terapi almaya başlamıştım. 1 yıl içersinde güler yüzlü yaklaşımı hem de mantıklı önerileri sayesinde öfke problemim konusunda epey yol aldık. Ayrıca seans sırasında uyguladığı emdr tekniği ile yaşadığım duygusal gelgitlerimi anlamlandırmaya başladım. Kendisi ile iyi ki yolum keşişmiş. İhtiyacı olan herkese Selin Hanım’ı büyük memnuniyetle öneririm.

Psk. Selin Coşar

Bu güzel yorum için çok teşekkür ederim:)