Merhaba, ben Psikolog Sude Çetin. İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Psikoloji bölümünden yüksek onur derecesiyle mezun oldum ve eğitim hayatım boyunca çocuk, ergen ve yetişkin psikolojisi alanlarında çok yönlü klinik deneyimler kazandım. Üniversite yıllarımdan itibaren çeşitli danışmanlık merkezleri, ruh sağlığı hastanesi ve rehabilitasyon kurumlarında aktif olarak görev alarak farklı yaş gruplarıyla birebir çalışma fırsatı yakaladım.
Eğitim sürecimde klinik psikoloji uygulamaları, psikolojik değerlendirme, oyunla psikolojik danışma, bilişsel davranışçı terapi ve çocuk - ergen görüşmeleri gibi birçok alanda uzmanlık eğitimlerimi tamamladım. Staj ve çalışma deneyimlerimde psikolojik değerlendirme süreçlerine katıldım, gözlem ve vaka analizleri yaptım ve çeşitli gelişim alanlarında yapılandırılmış çalışmalar yürüttüm.
Mesleki gelişimi öncelik edinerek bugüne kadar onlarca değerlendirme, danışmanlık ve uygulama eğitimine katıldım. Çalışmalarımda bilimsel etik ilkelere bağlı kalmayı, danışan odaklı bir yaklaşım benimsemeyi ve her danışanın ihtiyacına göre özel bir yol haritası oluşturmayı temel alıyorum. Şu anda yüz yüze ve online olarak; çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarla terapötik çalışmalar yürütmeye devam ediyorum.
Konak Mahallesi, Talat Paşa Bulvarı, Konak, İzmir 35410
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
Çocuklarda Uyku Problemleri
Ön Görüşme
ba....
Sude Hanım ile tanıştığım için çok mutluyum, birçok terapi deneyimim oldu fakat hiçbiri bu kadar etkilememişti.
Psk. Sude Çetin
Değerli görüşünüz için teşekkür ederim
K
k.....
Neredeyse 2 aydır Sude Hanım ile görüşüyoruz.İlişkilerimde yaşadığım yoğun kaygılardan dolayı gitmeye başlamıştım ve her geçen gün daha da iyiye gittiğimi artık görebiliyorum.Nezaketi ve duygularıma karşı olan anlayışı beni oldukça memnun etti
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Değerli görüşleriniz için teşekkür ediyorum.
Sude hanıma oğlumuzun yaşadığı öfke patlamaları ve duygusal anlamda zorlanmaları dolayısıyla başvurduk. Oyun terapisi ve oyunla danışmanlık konularında yardımcı oldu ve süreci iş birliği içinde yürüttük. Kendisine samimiyeti ve güler yüzlülüğü için çok memnun olduk.
Ç
ç....b
Sude hanım güler yüzlü oldukça samimiydi. Anlattıklarıma hem duygusal hem mantıksal yaklaşmamı sağladı. Yeni görüş açıları edinmemde destek oldu.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Değerli görüşleriniz için teşekkür ediyorum.
İlk seanstan itibaren kendimi rahat hissetmemi sağlayan ve bana güven veren bir psikolog. Yönlendirmeleri sayesinde olaylara daha farklı bir yerden bakmaya başladım. Her seanstan sonra kendimi daha rahatlamış hissediyorum iyi ki yollarımız kesişmiş
• Online Danışmanlık • Bireysel Terapi •
Değerli görüşleriniz için teşekkür ediyorum.
Sude Çetin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sude Çetin, Psikoloji. Size Sude Çetin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Benton Görsel Bellek Testi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Eklektik Yaklaşım, Koçluk Hizmetleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Sude Çetin adresi nerede?Sude Çetin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bayraklı İzmir
- Konak Mahallesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sude Çetin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sude Çetin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sude Çetin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sude Çetin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sude Çetin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sude Çetin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sude Çetin hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Sude Çetin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sude Çetin hangi sigortaları kabul ediyor?Sude Çetin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.