Şeker Ameliyatı, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Biruni Üniversite Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi · Daha fazlaGültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversite Hastanesi
Özel Rumeli Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaTevfik Bey Mahallesi Mektep Sokak No:11 Sefaköy, Küçükçekmece • Harita
Özel Rumeli Hastanesi
Pınartepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı No:8, Beylikdüzü • Harita
Beylikdüzü Devlet Hastanesi
Mimar Sinan, Otopark Arkası Sk. No:18, İstanbul • Harita
Aktif International Üsküdar Hastanesi
Halk caddesi Ahmediye mah. Erdem iş merkezi No:19 kat:1, D:2, 34672 Üsküdar/İstanbul, İstanbul • Harita
Hamit Kafkas Çelik Muayenehane
İstanbul • Harita
Dr. Salim Gümüş Cerrahi Kliniği
Cevizli Mahallesi Bağdat Caddesi No:547, Maltepe • Harita
VM Medical Park Maltepe Hastanesi
Teşvikiye Mahallesi Hakkı Yeten Caddesi Terrace Center 2 kat:11 No: 63, İstanbul • Harita
Op. Dr. İbrahim Karataş Muayenehanesi
Teşvikiye Mah. Sezai Selek sokak No:16/4 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Mehmet Emin Güneş Muayenehanesi
Medistate Kavacık Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Koşuyolu, Koşuyolu Caddesi NO:168, İstanbul • Harita
Yeditepe Üniveristesi Kosuyolu İhtisas Hastanesi
Mecidiyeköy Mah. Cemal Sahir Sk. No:2, İstanbul • Harita
Özel Çevre Hastanesi
Beştelsiz Mahallesi Seyitnizam Caddesi 101. Sokak No:107, Zeytinburnu • Harita
Özel Avrasya Hospital
Yeni Mahalle Mah. Abdülhalik Renda Cad. Hacı Nazım Apt. No:24/1, İstanbul • Harita
Op. Dr. Mehmet Durmuş Kurt