İlk lisansım mühendisliktir. Mühendislik kariyerimde kültürün etkisiyle kadınların iş hayatında engellendiğini bu yüzden potansiyelini göstermekte zorlandığını, depresif ve kaygılı hissetme olasılığını gözlemledikçe psikolojiye olan ilgim arttı. Maalesef ülkemizde kadınların çoğunluğu hayata erkeklerin gerisinden başlıyor. Bu dezavantajlı başlangıç bazı kadınlarımızın hayatta edilgen kalmasına yol açabiliyor. Bu farkındalık ve "psikolojik iyilik halini destekleme" motivasyonuyla DEÜ Psikoloji Bölümünü üçüncü olarak yüksek onur derecesi ile bitirdim.
Lisans eğitimim esnasında "Annelerin Psikolojik İyi Oluşunda Farkındalık ve Sosyal Destek" projesinde yer aldım.
Geleceğin kökü bugünde, bugünün kökü geçmiştedir. Bu yüzden psikolojik destek süreci her danışanın özelinde değişmekle birlikte üçünü de içermektedir.
Etik kurallar içinde öncelik "danışanın iyilik hali" olduğundan psikolojik destek eğitimlerimi akredite kurumlardan aldım.
Bilişsel Davranışçı Terapi, Prof. Dr. Hakan TÜRKÇAPAR, Bilişsel Davranışçı Terapiler Derneği,
EMDR I ve II. Düzey, Asena YURTSEVER, Enstitü AY Derneği.
EMDR ile Yetişkinlerde Bağlanma Sorunları Eğitimi, Asena YURTSEVER, Enstitü Ay Derneği.
TR-V-OCD EMDR Tedavi Protokolü ile OKB Tedavisi, Zeynep ÖZMEYDAN, Institute f ocd.
Somatik Müdahaleler ve Beden İle Çalışmak, Uzm. Psk. Şirin ATÇEKEN, Uzm. Psk. Tuba AKYÜZ
Diğer Eğitim ve Sertifikalar:
*Cinsel Terapi (Marmara Psikoloji, Prof. Dr. Sultan DOĞAN)
*Şema Terapi (Klinik Psikolog İzzet ÖZER)
*NLP (Klinik Psikolog İzzet ÖZER)
*Transaksiyonel Analiz
*MMPI Çok Yönlü Kişilik Envanteri
*SCL 90-Belirti Tarama Testi, KSE-Kısa Semp. Env.
*Beier Cümle Tamamlama Testi
*Borderline Vaka Analizi
Grup Atölyeleri:
Kaygıyı Yönetme
Motivasyonu Koruma
İlişki Onarımı ve Bakımı
- Stres
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- İnternet Bağımlılığı
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
R
r....a
Emekli hemşireyim mesleğimden dolayı psikolojik strese bağlı anksiyetem olduğu için başvuru yaptım Ümit Hanıma solunum terapisi fiziksel rahatlama terapileri yaptırdı anksiyetemizi nasıl kontrol edeceğimizi gösterdi bizlere rahatlayacağımı düşünmezdim ama işini iyi bilen bir uzmandan alınca bu terapiyi farklı oluyormuş çok rahatladım sonraki terapilerine de katılmak isterim
• Online Danışmanlık • Progresif Kas Gevşeme Tekniği •
Psk. Ümit Yener
Öfke ve kaygı düzenleme atölyesine katılımınız ve fayda görmeniz beni mutlu etti. Sevgiler.
K
k.....
Ümit Hanım’a bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine ulaştım. Kendisi ile görüştüğüm zamanlarda hayatımla ilgili çok özel bir zamandan geçiyordum ve çok yüksek kaygı seviyesi günlük hayatımı çok etkiliyordu. Empatik, anlayışlı ve dinleyen yaklaşımı bana çok iyi geldi. Görüşmeler sonrasında kaygı seviyem daha yönetilebilir bir seviyeye geldi. Görüşmeleri planlarken de görüşmeler sırasında her zaman nazik ve empatikti. Kendimi Ümit Hanım’a anlatırken hep çok rahatlamış hissettim. Kendisine sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
a....a
Kişisel olarak duygusal bazı problem ve ruhsal tatminsizliğimin olduğu bir dönemde bana iyi gelecek bir uzman arayışı içerisinde iken bu siteyi fark ettim. Ümit Hanım ile tanışmamız bu şekilde başladı. Çok uzun bir tedavi sürecimiz olmadı ancak bu kısa sürede gerek bana yaklaşımı, gerek yaşanılan olaylara karşı nasıl bir bakış açısı yakalamam gerektiği ve bu bakış açısı ile hayatımızdaki pozitif şeylere nasıl dönüştürebileceğimizi öğrenmem bakımından bana bu kısa süre içerisinde çok faydalı oldu. Çevremde bu tarz sorunlar yaşayan arkadaşım olursa Ümit Hanım kesinlikle tavsiye edebileceğim bir uzman olacaktır.
• Online Danışmanlık • Diğer •
me...t
Kendimle başa çıkabilme konusundaki sıkıntılarımı açığa çıkararak beni mükemmel derecede rahatlattı. Stres yönetimi konusundaki tavsiyeleri çok başarılı oldu.
s....ç
Kendi içime attığım sorunlar vardı ben konuşurken o kadar güzel yönlendirdi ki söylemek istediklerimi rahatça dile getirebildim çok memnun kaldım tavsiye ederim
Z
zy...ç
Çok iyi bir psikolog. Yaptığı konuşma, konuşma biçimi harika. Konuşurken ufak sorularla ve etkinlik tarzı şeylerle konuşmayı desteklemesi çok güzel. Ümit hanım sayesinde muzdarip olduğum durumu artık daha iyi yönetebiliyorum. Tavsiye ederim.
a...
Ümit Yener'i sosyal medya aracılığıyla tanıdım. Günlük kaygılarımdan ve takıntılarımdan kurtulmak için yapmış olduğu kaygı atölyesine katıldım. Kendisiyle çok verimli bir atölye geçirdik. Kaygılarımla nasıl başa çıkabileceğimi öğrendim. Kendisi çok ilgili bir psikolog. Çevreme ve arkadaşlarıma tavsiye ediyorum.
d...
Ümit Hanım'a arkadaşımın yönlendirmesiyle, temelde hayatımda fazla olumsuzluk görmem, birçok şeye negatif bakmam ve kendimi hep olumsuz yönden etkilemem sebebiyle başvurdum.
Kesinlikle tavsiye ederim, kendime ve sürece inandığımda her yönden olumlu etkilerini görmeye başladım.• • •
i...
Ümit Hanım'a, arkadaşımın sosyal medya hesabında tesadüfen bir psikolog bulduğum için ulaştım. Kendi ailemde ve günlük hayatımda benim günlük hayatımı aksatacak seviyedeki öfke patlamalarım nedeniyle psikolojik destek almak için ulaştım. Kendisi ile haftada iki gün olmak üzere çalıştık, görüştük ve benim kendime olan bakış açımın inanılmaz olumlu şekilde gelişmesini sağladı. Verdiği örnekler, samimi yaklaşımı ve sizin çok önceleri anlattıklarınızdan yaptığı çıkarımlar ile size dönmesi; bunların hepsi sizi ne kadar dinleyip anlamaya çalıştığının göstergesi. Gerçekten karşınızdaki uzman sizi dinleyip size bir çözüm için profesyonel olarak destek oluyor. Tüm bunlarla birlikte Ümit Hanım'ı destek almak isteyen herkese tavsiye ederim.
a...
Ümit Yener'e tanıdık vasıtasıyla ulaşım sağladım. Kendisinin kaygı atölyesine katıldım, çok verimli bir atölye oldu. Günlük kaygılarımla nasıl başa çıkabileceğime dair güzel bilgiler edindim. Anksiyete ve panik atak durumumu verdiği tavsiyeler sayesinde biraz daha hafifletebildim. Karşısındaki kişiyi ilgi ile dinleyip net cevaplar verebilen iletişimi güçlü bir psikolog.
Ümit Yener isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ümit Yener, Psikoloji. Size Ümit Yener tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bilişsel Davranışçı Terapi, Transaksiyonel Analiz, Aile İçi İletişim Sorunları, Ağlama ve Öfke Nöbetleri, Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği, NLP.
Ümit Yener adresi nerede?Ümit Yener şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bayraklı İzmir
- Konak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ümit Yener isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ümit Yener online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ümit Yener isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ümit Yener, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ümit Yener hangi dilleri konuşuyor?Ümit Yener ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ümit Yener isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ümit Yener bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ümit Yener ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ümit Yener hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Ümit Yener hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ümit Yener hangi sigortaları kabul ediyor?Ümit Yener tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.