Merhabalar ben Uzm. Dyt. Umut Dalmış, kısaca kendimden bahsetmem gerekirse; Hacettepe Hastanesi’nde 4,5 kg doğmamla başlayan kilo serüvenim ilkokulda günde 2 ekmek yiyen bir çocuk olmamla devam etti. Uzun yıllar boyunca yiyecekleri en yakın arkadaşım olarak görmeye devam etmem beni bir kısır döngüye soktu. Bu süreçte çok fazla diyet ve diyetisyen denemem olsa da lisede 100 kiloya ulaşmama hiç birisi engel olamadı. En üst kattaki sınıfıma ulaşmakta zorlanıp, sosyal hayattan da giderek koptuğumu fark etmemin üzerine diyet ile başlayıp yaşam tarzı değişikliği ile devam eden süreçle 25 kg vermeyi ve korumayı başardım.
Bu uzun süreç ise beni ‘’Diyetisyen’’ olmaya teşvik etti. Ardından Türkiye’nin ilk ‘’Beslenme ve Diyetetik’’ bölümü olan Hacettepe Üniversitesi’nden şeref öğrencisi olarak mezun oldum. Anadolu Üniversitesi ‘’Aşçılık’’ bölümünden de şeref öğrencisi olarak mezun olduktan sonra Medipol Üniversitesi'nde ''Yüksek Lisans'' eğitimimi tamamlayarak ''Uzman Diyetisyen'' olarak danışmanlık hizmeti vermekteyim.
Diyetisyen Randevusu
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Uzm. Dyt. Umut Dalmış
Konutkent Mah. Dumlupınar Blv. 381B Daire:62 Sisa Kule Çankaya/Ankara, Çankaya, Ankara 06810
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Galeri
sı...a
Diyet kelimesine bakış açımı tamamen değiştiren biri! Hem çok eğlenceli hem de inanılmaz motive edici. En güzeli de gerçekten yiyerek kilo veriyorsunuz—yasaklar, aç kalmalar, mutsuz listeler yok. İyi ki yollarımız kesişmiş, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim!
f.....
Diyet yaparken hiç aç kalmayacağımı ve normalden daha fazla yemek yiyeceğimi hiç ummazdım. Ta ki Umut Beyle tanışana kadar. Kızım 17 kg verdi Şimdi de sıra bende. Gerçekten ihtiyacım olan diyetisyeni bulduğumu düşünüyorum. Şimdiden 2 haftada 4 kg. verdim. Kesinlikle tavsiye ederim.
• Uzm. Dyt. Umut Dalmış • Kilo Verme Diyetleri •
Umut empatisi yüksek bir diyetisyen. Sizi dinliyor anlıyor ve sizin ihtiyaçlarınıza göre listenizi düzenliyor. Umut ile 20 kilo verdim.
• Uzm. Dyt. Umut Dalmış • Diyetisyen Randevusu •
Uzun bir süre önce yaşadığım olumsuz bir diyetisyen deneyimi nedeniyle uzun süre yeniden diyet yapmaya cesaret edemedim. Yaklaşık 4–5 ay önce şu anki diyetisyenimle tanıştım.
PCOS’um var, kilo vermekte zorlanıyorum ve kan şekeri dalgalanmaları nedeniyle sık acıkıyorum. Daha önce yeme atakları yaşamış biri olarak bu sürece başlamak kolay değildi. Ancak bu süreçte yargılayıcı olmayan, anlayışlı ve çözüm odaklı bir yaklaşım ile ilerledik.
Bu süreçte sadece kilo kaybı değil, beslenmeye bakış açımda ve kendime olan güvenimde de belirgin bir değişim oldu. 10 kilodan fazla verdim ve bunu aç kalmadan, daha dengeli ve sürdürülebilir bir şekilde gerçekleştirdim. Sürecin benim için hem fiziksel hem de psikolojik açıdan son derece olumlu ilerlediğini belirtmek isterim.• Uzm. Dyt. Umut Dalmış • Kişiye Özel Diyetler •
Sıcak kanlılığı, güler yüzü ve bitmeyen neşesiyle Umut Bey’i herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Hiç aç bırakmadan, tam tersi “bu çok değil mi?” bile dedirterek kilo vermenizi sağlıyor. Kolay ulaşılabilir olması sürecimi devam ettirmemde çok etkili oldu. Dengeli beslenmeyi sayesinde artık bir yaşam biçimi haline getirdim. Bir türlü başaramadığım su içme alışkanlığını da kazanmamı sağladı. Kısa sürede yağ oranımda da ciddi bir azalma söz konusu. Yanında kendinizi çok rahat hissettiğiniz, hoş sohbetli bu ortama ve Umut Bey’e mutlaka bir şans vermelisiniz. Pişman olmayacaksınız.
......
Umut hocamla tanışmak bu hayattaki en büyük şansımdı. Çocukluğumdan beri kilo problemi yaşayan biriyim ve tüm diyet süreçlerimde 3-5 kilo verip üzerine kat kat geri aldım. Umut hocamla beraber 1 senelik uzun bir süreçte tam 35 kg kaybettik. Bu uzun yolculukta yemeklerle olan iliskimi düzeltmekle kalmadı, motivasyonumu kaybettiğim her an tüm desteğiyle yanımda oldu.Gösterdiği bütün sabır, yardımları ve bilgisi sayesinde bugün istediğim kilodayım ve son altı aydır da kilomu korumayı başardım.
• Uzm. Dyt. Umut Dalmış • Kişiye Özel Diyetler •
Umut Dalmış isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Umut Dalmış, Diyetisyen. Size Umut Dalmış tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Kilo Verme Diyetleri, Kilo Alma Diyetleri.
Umut Dalmış adresi nerede?Umut Dalmış şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konutkent Mah. Dumlupınar Blv. 381B Daire:62 Sisa Kule Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Umut Dalmış isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Umut Dalmış uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Umut Dalmış isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Umut Dalmış, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Umut Dalmış hangi dilleri konuşuyor?Umut Dalmış ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Umut Dalmış isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Umut Dalmış tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Umut Dalmış hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Umut Dalmış hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Umut Dalmış hangi sigortaları kabul ediyor?Umut Dalmış tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.