Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu
Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği
Ameliyatsız Yüz Estetiği
Tümünü gösterÖzgeçmiş
Hakkımda
Op. Dr. Asude Köksal Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ankara Numune Eğitim ve Arastırma Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Esteti...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara
- Ankara Numune Eğitim ve Arastırma Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı
- Ankara Tabip Odası İşyeri Hekimliği A ve B Tipi Sertifikası
Göz Kapağı Germe
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Karın Germe
Op Dr Asude Köksal Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Op Dr Asude Köksal Muayenehanesi
Labioplasti (iç Dudak Estetiği)
Liposakşın
Dakiklik
Alaka
Mekan
di...r
Meme küçültme ameliyatı hakkında bilgi almak için Asude hanıma gitmiştim. İlk görüşme de bilgisi,detaylı açıklaması o kadar içime sindi ki. Kapının önünde kendi kafamda tarih ayarlayıp hemen gözüm kapalı ameliyat oldum. 1 hafta içinde. Görüşme de bana 4. Gün ayağa kaldırıcam seni dedi. Gerçekten 4. Gün her şey normale dönmüştü. Hastane de yatarken ameliyattan sonra hem asistanının sürekli kontrolü,Asude hanımın kat hemşireleri ile sürekli iletişimini görmek hastanede ki ameliyat sonrası süreçte size zaten ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı bir kez daha gösteriyor. Ameliyat öncesi sabırla bütün soru işaretlerinizi rahatlıkla sorabilirsiniz. Gözüm kapalı bir kere daha olsa bir kere daha Asude hanımı tercih ederim. Her şey için çok teşekkür ederim canım doktorum :)
d.....
Bir yil önce migde ameliyati oldum Karin gerne ameliyati yapmayi Cok istiyordum yaklasik 1 hafta önce ameliyatimi oldum asude hocam dann Cok memnun kaldim tekrar gorusmek uzere
y.....
Uzun zamandan beri karın germe ameliyatı için uzman doktor arayışındaydım ve sonunda Asude Hanımla karşılaştık. Kendisinin bana vermiş olduğu güven ve destekle karın germe ameliyatı oldum. Tam on gün oldu ve her şey normal seyrinde ilerliyor ağrılarım yok. Herhangi bir sorum olduğunda doktorumu ve asistanını hemen arayıp rahatlıkla bilgi alabiliyorum bu da bana güven veriyor. Her şeyinizle en ince ayrıntısına kadar ilgileniyorlar gerçekten müthiş bir ekip. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Kendilerine canı gönülden teşekkür ediyorum :)
ö.....
Ben 28 yaşındayım yıllar öncesinden beridir hekim arayışı içerisindeydim göğüslerimden çok rahatsızdım ve artık en son evreye gelmiştim Asude hanım ile göğüs küçültme hakkında görüştüm ve hemen kendinden emin tavrı ile ameliyat tarihini belirlememe neden oldu sayın doktorum kombine ameliyat yaptı bana ve hayalimdeki vücuda sahip oldum sayesinde. Ardından hemen tüm tanıdıklarım ailemde kendisi ile tanıştı ve işlemlere başladı. İyikimizsiniz Asude hanım. Aile estetik hekimimiz oldunuz resmen. Çok teşekkürler sizlere. Ablamda ameliyat oldu bende oldum ve çok mutluyuz.
g.....
Yaklaşık 1 hafta önce ameliyatımı gerçekleştirdiğim Asude hanım hem meme dikleştirme hemde liposuction ve karın germe ameliyatımı birlikte yaptı. Kendisi ile önce kardeşim daha sonra ben tanıştım çok memnun kaldım ve mesleki hayatında başarılarının devamını diliyorum. Yurt dışından özellikle Asude hanım için geldim kendisinin yanından mutlu ayrıldım herkese tavsiye ederim. Tekrardan teşekkürler Sevgili doktorum.
nu...n
Bu mesleğin özelliğini ve güzelliğini en güzel şekilde yaşayan ve yaşatan bir hekimle karşılaşmış olmak benim için çok güzel bir şans.Lokal anestezi ile üst göz kapağı ameliyatının konforu anlatılmaz anca; yaşanır.Çok teşekkür ederim doktor Asude Köksal’a
fi...z
Tam 4 yıldır göz kapağı yaptırmak için Dr arıyordum.Doktorlara Sosyal medyadan yapılan bütün yorumları ları okudum. Sonunda Asude hanıma karar verdim. İnanın dizlerim titriyordu.profesyonel bir tutumu var sakin bir şekilde dinlediklten sonra tedirgin olduğum ve sorduğum bütün soruları tek tek yanıtladı.Bende rahat bir şekilde göz kapaklarımı yaptırdım. Göz kapaklarım beklediğimden güzel oldu. ASUDE KÖKSAL size çok teşekkür ediyorum.Tereddüt etmeden Dr hanımı tercih edebilirsiniz.Ayrıca asistanı da çok ilgili kendisine de teşekkür ediyorum.
g ...p
Op.Dr. Asude Köksal ile ilk görüşmeye meme küçültme ameliyatı hakkında fikir almak için gitmiştim. O kadar güven veren, dikkatli, özenli biri ki kapıdan girdiğiniz anda hissedebiliyorsunuz. Tüm sorularınızı içtenlikle cevaplıyor, aklınıza gelen-gelmeyen her şeyi tek tek açıklıyor ve hiçbiri cevapsız ya da havada kalmıyor. İlk görüşmemizden içim huzur dolu bir şekilde, doğru bir karar verdiğimi bilerek ameliyat için randevu alıp çıktım. Benim için çok heyecanlı bir süreçti. Mutluluğunuzu sizinle paylaşan bir doktorla tanışmış olmak kendimi çok şanslı hissettirdi. Ameliyat sonrasında hiç ağrı ya da sorun yaşamadım. Tüm süreç boyunca kendisi ve asistanı ile iletişimde olabilmek beni çok rahatlatan etkenlerden biri oldu. Ayrıca 4. kutuyu bitirmeye yaklaşmış olan biri olarak söylemek isterim ki yapmış olduğu kremler harika harika harika! :)
Bedenime olan küskünlüğümü yenmemde destek olduğunuz için sonsuz teşekkür ederim Asude Hanım. Sayenizde dik durabiliyor, istediğim şeyleri giyebiliyor, acı çekmeden yürüyebiliyor ve uyuyabiliyorum. Hayal bile edemezdim :) Hayatıma kattığınız her şey için sonsuz teşekkürler :)
zu...l
Doktor Asude hanımla tanışmadan önce 5 yıldır doktor arayışındaydım gözümde ki yağ bezeleri ve göz altı morluklarım beni oldukça rahatsız ediyordu, Asude hanımla ilk tanıştığım gün bana verdiği güvenle aynı gün ve aynı saatte operasyonumu başarıyla yaptı. Ellerine teslim oldum iyikide teslim olmuşum. Bir cerrahın kendine olan özgüveni hastasını tamamiyle donatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim hiç tereddüt etmeden gidebilirisiniz. Çok teşekkürler Asude Hocam
o ...u
17 eylül tarihinde meme küçültme ameliyatı oldum. Çok başarılı geçti ve neredeyse hiç ağrım olmadı. Asude hanıma çok teşekkür ederim. Müthiş bir iş çıkardı.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara
- Ankara Tabip Odası İşyeri Hekimliği A ve B Tipi Sertifikası
Deneyimler
- Asude Köksal Muayenehanesi
- Ankara Özel Özkaya Tıp Merkezi Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Klinigi
- Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD
Fotoğraflar
Bilinen Diller
İngilizceDiğer içerikler
İlgili aramalar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Acıbadem Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra