Nakit, Kredi kartı

Ameliyatsız Estetik Yöntemler

Ameliyatsız Göz Kapağı Estetiği

Ameliyatsız Yüz Estetiği

Hakkımda

Op. Dr. Asude Köksal Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Ankara Numune Eğitim ve Arastırma Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Esteti...

Daha fazla

İlgi alanları

Okullar / Eğitimler

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara
  • Ankara Numune Eğitim ve Arastırma Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı
  • Ankara Tabip Odası İşyeri Hekimliği A ve B Tipi Sertifikası

Bilinen Diller

• İngilizce

92 hasta yorumu

• Dakiklik
  • Alaka
  • Mekan
Doğrulanmış
Konum: Op Dr Asude Köksal Muayenehanesi Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

10 şubatta meme küçültme ameliyati oldum canim doktoruma okadar guzel bir sureçtiki okadar guzel gectikii iyiki tanımışım iyiki tercihimi kendisinden yana kullanmışım

T
Doğrulanmış

Merhabalar ben almanyada yasiyorum istanbulda saglik turizmde calisan bir arkadasim bana asude hocayi önerdi. Almanyadan meme protezi olmak icin istanbula geldim. Bütün süreclerden cok memnun kaldim. Asude hoca ve ekibi benimle cok ilgilendi. Asude hocaya ve ekibine cok tesekkür ediyorum sonucumdan cok memnun kaldim herkese gönül rahatligiyla tavsiye edebilirim. Ameliyattan sonra zorluk cekmedim. Hem öncesi ve sonraki sürec benim icin iyi gecti. Hocamin ellerine saglik tam istedigim sonuca kavustum

T
Konum: Op Dr Asude Köksal Muayenehanesi Meme Dikleştirme

Kendisine meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum.Tavsiye edilen doktorları araştırırken memnuniyet yorumlarından sonra gitmeye karar verdim. Hem ameliyat sürecinden hem de sonrasından çok memnun kaldım. Ameliyat öncesinde birlikte durumu değerlendirirken ne yapılması gerektiğini gayet iyi biliyordu kendinden emin tavrı işini iyi bildiğini gösteriyordu ve bu durum kendisine güven duymamı sağladı. Ağrım yok denecek kadar azdı ve sonuç mükemmel oldu . İyi ki Asude hanıma gitmişim diyorum ve bu ameliyatı düşünen herkese kendisini tavsiye ederim.

Konum: Op Dr Asude Köksal Muayenehanesi Meme Küçültme

Asude hanım hem çok güven verici hem de işinde çok uzman. Meme küçültme ameliyatım sonrası çok memnun kaldım. Verdiğim en iyi karar kendisini tercih etmek oldu. İyileşme sürecim çok hızlı oldu, sonuçtan da çok mutluyum.

Konum: Op Dr Asude Köksal Muayenehanesi Botoks

Botoks işleminde yüzümde donuk bir ifade oluşacağı düşünecesi ile endişelerim vardı. Asude hnm yapılan yorumlar beni cesaretlendirdi. Kendisi ile tanıştığımda yapıla tüm güzel yorumları fazlası ile hakkettiğini gördüm. Naifliği, kibarlığı, detaylı açıklamaları, süreç içinde takip ve ilgi için Asude hnm ve asistanı teşekkür ediyorum Botoks işlemini 3. yılım düzenli aralıklarla yaptırıyorum. Çok memnunum ve herkes tavsiye ediyorum.

Doğrulanmış
Konum: Op Dr Asude Köksal Muayenehanesi Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)

Asude Hanim' da meme protez ve liposaction karin germe ameliyati oldum ayri zamanlarda... iki ameliyatimdan da cok memnun kaldim ilgisi, aciklamalari yerinde ve yeteri. Zaten cok tatli:) Ayrica işinde cok başarılı...

Konum: Op Dr Asude Köksal Muayenehanesi Meme Küçültme

Uzun arastirma sonucu ile sevgili hocam asude hanımla görüşme yaptıktan sonra 10.10.2022 de meme küçültme ameliyati oldum. Bu süreçte benimle ameliyat öncesi ve sonrası itina ile ilgilenen degerli hocama, güler yüzlü asistanina ve hastane çalışanlarına çok teşekkür ederim. 3 ay gibi bir zaman oldu çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı. Ameliyat sonrasi doktorumun dediği gibi ilerledi süreç hafif ağrılarla atlattim ve normal hayatıma hemen döndüm sayılır. Benim gibi bu ameliyati erteleyen hastalar varsa çok zaman kaybetmeden hemen görüşüp sağlıklarına kavuşsunlar derim. Bu konuda sevimli doktorum Asude hanıma sonunda kadar guvenebilirler. Emekleri için çok teşekkür ederim. Herkese tavsiye ederim.

Konum: Op Dr Asude Köksal Muayenehanesi Meme Küçültme

Asude hanım alanında uzman işini hakkıyla yapabilen saygı duyduğum hekimlerimizdendir. Kendisine meme küçültme ameliyatı oldum 6 gün önce. Gerek yaklaşımı gerek ameliyat öncesi sonrası yaklaşımı çok nazikti ve bilgilendiriciydi. Kendisine ameliyat olmak isteyene kesinlikle tavsiye ederim. Şuan çok mutluyum. Ağrılarım yok denecek kadar az. Kendisine çok teşekkür eder, sevgilerimi sunarım

Konum: Op Dr Asude Köksal Muayenehanesi Meme Küçültme

Meme küçültme ameliyatı için son 1 yıldır doktor arayışındaydım. 2 ay önce Asude hanıma rastladım internette. Randevuya gittiğimde detaylı açıklamaları ve samimiyeti sayesinde kendisine ameliyat olmakta karar kıldım. Fazla büyük meme dokusu nedeniyle meme ucunu kaybetme riskim vardı, hatta görüştüğüm çoğu doktor meme ucunu kurtaramayacaklarını söylediler. Asude hanım elinden geleni yapacağını söyledi ve öyle de yaptı. 14 Kasım'da ameliyatım oldu. Meme ucunu kurtardık. Hem doktorun ilgisi hem de hastane çalışanlarının ilgisinden çok memnun kaldım. Süreci çok rahat atlattım. Şuan ki sonuçtan çok mutluyum , iyi ki yaptırmışım. Tüm hayatım değişti. Yaptırmak isteyenlere kesinlikle öneririm. Teşekkür ederim Asude hanım.

Doğrulanmış

I had a great experience with Dr Asude Koksal for both my abdominoplasty and my face lifting. She is a good listener and works with high profesionalism. I recommand her !

Hakkımda

Daha fazla

İlgi alanları

Okullar / Eğitimler

• Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara
  • Ankara Tabip Odası İşyeri Hekimliği A ve B Tipi Sertifikası

Deneyimler

• Asude Köksal Muayenehanesi
  • Ankara Özel Özkaya Tıp Merkezi Plastik, Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Klinigi
  • Ankara Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD

Bilinen Diller