Dyt. Berçem Ecem Ersingün

Diyetisyen · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Ağrı 2 adres

Uzman Nutrition Science alanındaki 6 yıllık deneyimimle; kilo yönetimi, sağlıklı beslenme ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik danışmanlık hizmeti sunuyorum.

Yetişkin
Çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Yılanlı Ayazma Yolu Maltepe mah Nef13 Sitesi C Blok Ofis Kat Daire 1, İstanbul

Yılanlı Ayazma Yolu Maltepe mah Nef13 Sitesi C Blok Ofis Kat Daire 1, İstanbul

Dyt. Berçem Ersingün, İstanbul

Yılanlı Ayazma Yolu Maltepe mah Nef13 Sitesi C Blok Ofis Kat Daire 1, Zeytinburnu, İstanbul 34010

• Nakit
Dyt. Berçem Ecem Ersingün

İNEGÖL CADDESİ CEYLAN İŞ MERKEZİ KAT:3 NO:33, Doğubayazıt , Ağrı

• Nakit
  • Kredi kartı

• Banka Havalesi

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

a....b

Kilo vermek için başvurdum. Hayat konforum kötü olmuştu, destek almak istedim. 1 ayda istediğim sonucu aldım. Verdiği listeleri uygularken zorlanmadım. Çok memnun kaldım. İstediğim kiloya geldiğim için süreci bitirdik. Çok ilgili bir uzman. Yaşam tarzıma göre yardımcı oldu. Asla kilo veremiyordum, sayesinde 2 haftada istediğim kiloya geldim.

• N

n....ş

Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırladı. Kendi ihtiyaçlarımı da söylüyordum, demir eksikliğim vardı, göz önünde bulundurdu. Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. 3 ay gittim, istediğim kiloyu verdim. Ben çok memnun kaldım. Gayet güler yüzlü, danışanlarıyla iletişimi çok güzel bir uzman.

• N

n....s

Tatlı bir kadın, çok ilgili. Tavsiye üzerine kilo vermek için gittim. 1 aylık paket aldım, tamamlayamadım. 2-3 hafta dikkat edebildim. Kısa sürede etki gördüm, verdiği liste beni zorlamadı, kilo da verdim. Bir daha ihtiyacım olursa mutlaka kendisine gitmek isterim.

e....c

Kilo vermek için başvurdum. 4 ay gittim, ideal kiloma ulaşınca bıraktım. Bana özel diyet listesi hazırladı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Mesajlarıma anında dönüş aldım. Berçem Hanım çok tatlı, cana yakın ve sevecen bir insan. Çok fazla motive edip süreçte destek oluyor. Memnun kaldım kendisinden.