Uzman Nutrition Science alanındaki 6 yıllık deneyimimle; kilo yönetimi, sağlıklı beslenme ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik danışmanlık hizmeti sunuyorum.
Diyetisyen Randevusu
Yılanlı Ayazma Yolu Maltepe mah Nef13 Sitesi C Blok Ofis Kat Daire 1, İstanbul
Dyt. Berçem Ersingün, İstanbul
Yılanlı Ayazma Yolu Maltepe mah Nef13 Sitesi C Blok Ofis Kat Daire 1, İstanbul
Dyt. Berçem Ersingün, İstanbul
Yılanlı Ayazma Yolu Maltepe mah Nef13 Sitesi C Blok Ofis Kat Daire 1, Zeytinburnu, İstanbul 34010
- Nakit
İNEGÖL CADDESİ CEYLAN İŞ MERKEZİ KAT:3 NO:33, Doğubayazıt , Ağrı
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
a....b
Kilo vermek için başvurdum. Hayat konforum kötü olmuştu, destek almak istedim. 1 ayda istediğim sonucu aldım. Verdiği listeleri uygularken zorlanmadım. Çok memnun kaldım. İstediğim kiloya geldiğim için süreci bitirdik. Çok ilgili bir uzman. Yaşam tarzıma göre yardımcı oldu. Asla kilo veremiyordum, sayesinde 2 haftada istediğim kiloya geldim.
n....ş
Yaşam tarzıma göre diyet listesi hazırladı. Kendi ihtiyaçlarımı da söylüyordum, demir eksikliğim vardı, göz önünde bulundurdu. Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. 3 ay gittim, istediğim kiloyu verdim. Ben çok memnun kaldım. Gayet güler yüzlü, danışanlarıyla iletişimi çok güzel bir uzman.
n....s
Tatlı bir kadın, çok ilgili. Tavsiye üzerine kilo vermek için gittim. 1 aylık paket aldım, tamamlayamadım. 2-3 hafta dikkat edebildim. Kısa sürede etki gördüm, verdiği liste beni zorlamadı, kilo da verdim. Bir daha ihtiyacım olursa mutlaka kendisine gitmek isterim.
e....c
Kilo vermek için başvurdum. 4 ay gittim, ideal kiloma ulaşınca bıraktım. Bana özel diyet listesi hazırladı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Mesajlarıma anında dönüş aldım. Berçem Hanım çok tatlı, cana yakın ve sevecen bir insan. Çok fazla motive edip süreçte destek oluyor. Memnun kaldım kendisinden.
Berçem Ecem Ersingün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berçem Ecem Ersingün, Diyetisyen. Size Berçem Ecem Ersingün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Randevu, Kontrol Randevusu.
Berçem Ecem Ersingün adresi nerede?Berçem Ecem Ersingün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İNEGÖL CADDESİ CEYLAN İŞ MERKEZİ KAT:3 NO:33 Ağrı
- Yılanlı Ayazma Yolu Maltepe mah Nef13 Sitesi C Blok Ofis Kat Daire 1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berçem Ecem Ersingün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Berçem Ecem Ersingün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Berçem Ecem Ersingün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berçem Ecem Ersingün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Berçem Ecem Ersingün hangi dilleri konuşuyor?Berçem Ecem Ersingün ile Farsça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berçem Ecem Ersingün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berçem Ecem Ersingün bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Berçem Ecem Ersingün ile iletişime geçmenizi öneririz.