Mesleki Eğitim ve Uzmanlık Alanları:
• Aile Danışmanlığı
• Oyun Terapisi
• Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)
• Şema Terapi
• Cinsel Terapi
• Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI)
• Psikolojik Testlerin Uygulanması ve Değerlendirilmesi
Aile ve Çift Danışmanlığı:
BERKE US, aile ve çift dinamiklerinin yeniden yapılandırılması ve sağlıklı bir iletişim ortamının oluşturulması konusunda uzmanlaşmıştır. Seanslarda hem bireysel hem de sistemsel yaklaşımları birleştirerek etkili çözümler sunmaktadır.
Uyguladığı Psikolojik Testler:
• Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri (MMPI), Beck Anksiyete Envanteri, Beck Depresyon Envanteri, SCL-90-R (Semptom Kontrol Listesi), Yeme Tutumu Ölçeği, Beier Cümle Tamamlama Testi, D2 Dikkat Testi, Porteus Labirentleri Testi, Stanford-Binet Zeka Testi, Otomatik Düşünceler Ölçeği, Kent E-G-Y Testi, SMMT (Standardize Mini Mental Test), Benton Yüz Tanıma Testi, CAT, Draw a Person, Benton Görsel Bellek Testi, Metropolitan, Bender Gestalt motor algılama testi, Saat Çizme Testi, Cas, Luıssa Duss, Bir İnsan Çiz.
Etik Yaklaşım ve Mesleki Değerler:
BERKE US, Psikolojik destek verirken etik ilkeleri esas alarak çalışmaktadır. Gizlilik, dürüstlük, tarafsızlık ve insan haklarına saygı temel ilkelerindendir. Danışanlarla güven temelli bir ilişki kurarak, etik değerlerden ödün vermeden bireysel ve toplumsal fayda sağlamayı hedeflemektedir.
Türk Psikologlar Derneği Etik Yönetmeliği'ne bağlı olarak:
• Gizlilik: Danışanlara ait bilgiler, yalnızca zarar riski durumunda paylaşılır.
• Dürüstlük: Psikolog, yanıltıcı bilgi veya vaatlerden kaçınır.
• Saygı: Her bireyin onuruna, haklarına ve kimliğine saygı gösterilir.
• Yetkinlik: Psikolog, yalnızca eğitimini aldığı alanlarda hizmet sunar.
Bu etik ilkeler doğrultusunda Berke Us, güven temelli bir Danışan-Psikolog ilişkisi kurmayı hedefler. Her bireyin özgün ihtiyaçlarını anlamaya ve profesyonel bir çerçevede yanıt vermeye özen göstermektedir.
- Gelişim Bozuklukları
- Şişmanlık (Obezite)
- Unutkanlık
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Cinsel İşlev Bozukluğu
Phuket Apartmanı, Barbaros Hayrettin Paşa, 1997. Sk. No:9 Kat:2 Daire:20, 34325 Esenyurt/İstanbul, Esenyurt, İstanbul 34325
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Phuket Apartmanı, Barbaros Hayrettin Paşa, 1997. Sk. No:9 Kat:2 Daire:20, 34325 Esenyurt/İstanbul, İstanbul
ASMER DANIŞMANLIK & EĞİTİM
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Alexander Pratik Yetenek Testi
Doğum Psikoloğu
Doğum Terapisi
Doğuma Hazırlık Eğitimi
ASMER DANIŞMANLIK & EĞİTİM
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çocuk ve Ergenler İçin Psikolojik Sağlamlık Programı
ASMER DANIŞMANLIK & EĞİTİM
Çocuklarda Tematik Algı Testi (CAT)
Çocuklarda Uyku Problemleri
Çocuklarda Yeme Problemleri
Çözüm Odaklı Terapi
İlişki Terapisi
Şefkat Odaklı Terapi
Şema Terapi
ASMER DANIŞMANLIK & EĞİTİM
Panik atak şikayetiyle tavsiye üzerine gittiğim Berke Bey'e. 2 aydır devam ediyorum. Panik ataklarımın sıklığı ciddi ölçüde azaldı. Ayrıca bu durumu yaşadığımda nasıl başa çıkmam gerektiğini öğrendim. Berke Bey danışana karşı çok ilgili bir uzman. Verdiği tavsiyeler gerçekten işime yaradı. Ayrıca başa çıkamayacağım bir durumda aradığımda ulaşabileceğimi bilmek güven veriyor.
e...
Sosyal medya üzerinden ulaşmıştım. Tükenmişlik ve kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. Berke Bey ile gerçekleştirdiğimiz seanstan çok memnun kaldım. Benim için çok verimli oldu ve devam etmek istiyorum.
g.....
Anksiyete sebebiyle gittim Berke Bey'e. Yaklaşık 6 aydır devam ediyorum. Bu süreçte en ufak şeye sürekli ağlamalarım bitti. Olaylara daha pozitif bakıyorum. Berke Bey çok yapıcı ve çözüm odaklı yaklaşıyor. Danışanın sorununu kolay analiz ediyor. Mesleğinde başarılı bir uzman.
h...
Berke Bey'e sosyal medyadaki videoları aracılığıyla ulaşarak, gelecekle ilgili kaygı ve depresyon problemlerimi çözmek amacıyla destek aldım. Videolarındaki duruşu ve ele aldığı konularla beni etkileyerek yardımcı olabileceğini düşündüm. Seanslarımızı gerçekleştirdik ve bilgi birikimiyle samimiyetiyle bana çok iyi geldi. Birçok sorunumu kafamda çözmeme yardımcı oldu ve bu desteğini sürdürüyor. Seanslar beklediğimden daha verimli geçiyor ve verdiği açıklamaları ve tutumuyla sorunlarımı büyük ölçüde çözmeme yardımcı oluyor. Kendisini diğer danışanlara da gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
e...
Uzm. Kl. Psk. Berke Us ile gerçekleştirdiğim seans süreci depresyon sürecimde benim için oldukça verimli geçti. Kendisi alanında bilgili, anlayışlı ve profesyonel bir uzman. Seans sürecinde kendimi rahat ifade edebildim ve faydalı yönlendirmeler aldım. Kesinlikle çevreme tavsiye ederim.
n...
Berke Bey'e arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Uzun zamandır uyku problemim vardı. Kaliteli bir uykuya hasret kalmıştım. Yedinci seansla devam ediyorum. Karşılığını aldığım için çok memnunum. Özellikle danışanına karşı yaklaşımı ve samimiyeti bana güven verdi. Çevremde psikoloğa ihtiyaç duyan olursa güvenle ve gönül rahatlığıyla Berke Bey'i önerebilirim.
T
t...
Kendimi oldukça değersiz ve özgüvensiz hissediyordum. Öz bakımım da oldukça azalmıştı ve kendimi değerli görmüyordum. Bu noktada sosyal medya aracılığıyla Berke Bey'e ulaştım. Uzun süren bir terapi sürecimiz oldu. Kendisine bana kattığı her şey için çok memnunum. Sıcak kanlı, çözüm odaklı ve profesyonel birisi olduğunu söyleyebilirim. Sizlere ve çevreme her fırsatta tavsiye ediyorum ve etmeye devam edeceğim.
s...
Berke Bey'i tanıdık vasıtasıyla tanıdım.
Aşırı kaygı ve endişelerim vardı, kendim, ailem ve hayat ile ilgili. Uyku düzenim hiç kalmamıştı. Zaman zaman asabi olduğum günler de olmuştu.
10 seans aldım ve devam ediyorum. Berke Hocanın terapisinden memnunum, şikayetlerim yok denecek kadar azaldı.
Berke Hocamı ihtiyacı olana gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.• • •
e...
Uzmanımıza, çevremdeki tanıdıklarımın tavsiyesi sayesinde ulaştım. Uzun zamandır yaşadığım anksiyete problemleri nedeniyle başvurmak istedim. Kendimi sık sık kaygılı ve endişeli hissediyor, günlük yaşamımda bu durumun etkilerini yoğun bir şekilde hissediyordum. Bu sebeple profesyonel yardım almak istedim. Sürecim gerçekten çok olumlu geçti. Uzmanımız, oldukça ilgili ve anlayışlıydı. Onun desteğiyle kaygılarımı daha iyi yönetebilmeye başladım. Yardımları sayesinde, zorlandığım konularda daha sağlıklı düşünme yolları geliştirdim ve sorunumu çözmede önemli adımlar attım. Kesinlikle tavsiye ederim. Uzmanımın yaklaşımı ve profesyonelliği, bana çok yardımcı oldu ve çevremdekilere de faydalı olacağına inanıyorum.
h...
Psikolog Berke Bey'e arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Eşimle sorunlarım vardı ve boşanma aşamasındayım. Eşimle çift terapisine gittik ve Berke Bey'in bize yaklaşımı, bizi anlaması ve sorunlarımızla nasıl başa çıkacağımız konusunda bize yardımcı olması 20 yıllık evliliğimi kurtardı. Eşimle aynı dili konuşuyor ve birlikte güzel zamanlar geçirebiliyoruz. Eşim artık beni duyabiliyor ve hissettiklerimi anlayabiliyor. Berke Bey'i eşiyle, evliliğiyle sorun yaşayan herkese tavsiye ediyorum.
Berke Us isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Berke Us, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Berke Us tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Gelişim Testi, Alexander Pratik Yetenek Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Louisa Duss, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Porteus Labirentleri Testi, Psikoterapi, Çift Terapisi.
Berke Us adresi nerede?Berke Us şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Phuket Apartmanı, Barbaros Hayrettin Paşa, 1997. Sk. No:9 Kat:2 Daire:20, 34325 Esenyurt/İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Berke Us isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Berke Us uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Berke Us isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Berke Us, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Berke Us hangi dilleri konuşuyor?Berke Us ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Berke Us isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Berke Us tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Berke Us hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Berke Us hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Berke Us hangi sigortaları kabul ediyor?Berke Us tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.