- Şişmanlık (Obezite)
Gebelik ve Beslenme
Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme
Gelişme Geriliği
Gut Hastalığı ve Beslenme
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Gıda İntoleransı Tedavisi
Çölyak Hastalığında Beslenme
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
- Sigortası olan hastalar
Suadiye, Kadıköy, İstanbul
Genel olarak gayet iyi, problem yok. Ne zaman sorsam gece gündüz fark etmeksizin cevap veriyor. Kendisi sıcakkanlı bir diyetisyen. Mide küçültme ameliyatımdan sonrasında diyet listem için yönlendirdiler. Yaklaşık 1 ay görüşme sağladım, sonrasında kontrole gittiğimde ayrıldığını söylediler. Diyet listelerimde herhangi bir zorluk yaşamadım. Normalde yemem gerekiyordu ama yiyemedim bile. Ne zaman kendisine soru sorsam cevap verdi. İyi bir diyetisyen. Kendisiyle whatsapp üzerinden kontrollerimizi gerçekleştiriyorduk.
20 kiloya yakın kilo verdik hala daha koruyoruz. Biz memnunuz. Eşimle beraber görüşme sağladık. Diyet listelerimizi uygularken zorluk yaşamadık. Eşimde bende aynı anda gittik ayrı ayrı listeler hazırlayıp verdi. Burçin Hanım gerçekten çok iyi, işinde de gerçekten uzman birisi. Bel fıtığı ameliyatımdan sonra kilo vermem gerektiği söylenilmişti o yüzden görüşme sağladım. Şu anda gayet iyiyim, sağlığımda gayet yerinde.
d.....
Ben çok memnundum. Whatsapp üzerinden de kendisiyle görüşüyoruz, konuşuyoruz. Kendisini seviyoruz. Tüp mide ameliyatı olmuştum ameliyat sonrasında danışmanlık hizmeti aldım. 1 buçuk aydır irtibat halindeydik başka hastaneye geçti ama hala whatsapp üzerinden görüşüyoruz. Listelerimi bana özel hazırladı uygularken zorluk çekmedim. Kendisi whatsapp üzerinden yazdığımda hemen cevap veriyor.
C
c.....
Memnunum herhangi bir problem yaşamadım. Ulaşabilirlik konusunda gayet iyi. Her zaman sorularımı sorabildim cevapları açık ve anlaşılır biçimdeydi. Tüp mide ameliyatı olduktan sonra kendisine doktorum yönlendirdi. Listelerim benim için ameliyatımı gerçekleştiren hocayla hazırlandı.
K
k.....
Kilo vermek amacıyla görüşme sağladım. Yaklaşık 3 ay görüşme sağladım. Diyet listelerimi bana özel olarak hazırladı uygularken zorluk yaşamadım. Burçin Hanım gayet olumlu, motive edici, işini takip eden, mevcut listesiyle danışanlarını takip eden bir uzman. Ben kendisinden memnundum.
Naz Hanım'dan çok memnun kaldım. Kendisi güler yüzlü, hoş, sıcakkanlı bir bayan. Bana güzel kilo verdirdi. 2 ay danışmanlık hizmeti aldım. Diyet listelerimi uygularken hiç zorluk yaşamadım. Naz Hanım'la ilerleyen süreçlerde devam etmeyi düşünüyorum.
Ö
ö....)
Kendisinden biz memnunuz. Diyetisyen ablası ile kızım için kilo vermek adına başlamıştık. 3. paketimizdeyiz ve 9 seans görüşme sağladık. Listeleri kızımla konuşarak karşılıklı yapıp yapmaması gereken şeyler adına ortak karar vererek hazırlıyorlar. Ben kendisini beğeniyorum. Sonuç almaya başladık, güzel gidiyor. Kendisi güleryüzlü, tatlı, sevecen, ilgili birisi.
Ç
ç.....
Kendisi gayet ilgili neyi sevip sevmediğime göre diyet listeleri oluşturuyor ne zaman whatsapptan yazsam geri dönüş sağlıyor.Kilo vermek amacıyla gittim verdiği listeleri kolaylıkla uyguladım listelere tam olarak uyum sağlayabilseydim benim için daha verimli olabilirdi.
Kendisi çok ilgili alakalı çok güler yüzlü gayet memnunum verdiği programdan çok güzel çok kısa süre de geri dönüş oldu zayıflamak amaçlı gittim ölçümlerimi yaptı sonrasında bana uygun program vererek çok güzel başarı bir sonuç elde ettim.1 hafta da 3 kilo verdim hem kızım hem ben gidiyoruz kızım da 3.5 kilo verdi.
Kendisi çok sıcakkanlı çok tatlı gerçekten başarılı diyetisyen olduğunu düşünüyorum hemen hemen herkes tavsiye ettim. Kısa süre de 2 ay da onunla birlikte 12 kilo verdim destekleri için kedisine teşekkür ederim. Benim yaşam tarzıma göre listeleri ayarladı benim kabızlığım var dediysem ona göre yardımcı oldu şişkinliğim var dediysem ona göre yardımcı oldu ben bunu sevmiyorum dediğim de ona göre listeler veriyor.
Burçin Naz Bilgesu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Burçin Naz Bilgesu, Diyetisyen. Size Burçin Naz Bilgesu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu, Online Diyet, Normal Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, A-Bing.
Burçin Naz Bilgesu adresi nerede?Burçin Naz Bilgesu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Burçin Naz Bilgesu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Burçin Naz Bilgesu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Burçin Naz Bilgesu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Burçin Naz Bilgesu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Burçin Naz Bilgesu hangi dilleri konuşuyor?Burçin Naz Bilgesu ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Burçin Naz Bilgesu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Burçin Naz Bilgesu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Burçin Naz Bilgesu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Burçin Naz Bilgesu hakkında ne düşünüyor?Toplam 47 hasta / danışan, Burçin Naz Bilgesu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Burçin Naz Bilgesu hangi sigortaları kabul ediyor?Burçin Naz Bilgesu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.