Bir Türkiye eğitim gönüllüleri vakfı üyesidir.
Şuan İzmir'de bulunan Serenitas Psikolojide yetişkin ve çift alanında hizmet vermektedir.
- Depresyon
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Panik Atak
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Sigortası olan hastalar
Çınar mahallesi, 5003/3 Sokak No:3, Tokatlı plaza kat:6 daire 614, Bornova, İzmir 35090
- Sigortası olan hastalar
Çınar mahallesi, 5003/3 Sokak No:3, Tokatlı plaza kat:6 daire 614, İzmir
Serenitas Psikoloji
Çınar mahallesi, 5003/3 Sokak No:3, Tokatlı plaza kat:6 daire 614, İzmir
Serenitas Psikoloji
ay...n
Ebru hocamla iyi ki tanıştım, seanslarda kendimi arkadaşım gibi rahat hissettiğim samimi bi ortam ve önceliği anlatmak değil kişinin kendisin farketmesini sağlamak, önceki psikoloğumda (1.5 yıl süren) kendimi tamamlanmamış eksik hissettiğim yanlarımı, tam olarak tamamlandığımı geliştiğimi hissediyorum ve görüyorum, bu da nasıl bişey , ne etkisi olabilir ki?dediğim EMDR tedavisi zorlayıcı olduğu kadar da etkili, iki seans bile olaylara karşı bambaşka düşündürtebiliyor , henüz tedavinin yarılarında olmamıza rağmen kendimde ve bakış açımda çok farklılıklar hissediyorum, ve tedavi bitimini sabırsızlıkla bekliyorum.
• Serenitas Psikoloji • Randevu •
ey...n
Uzun süredir Ebru Yavuz’dan destek alıyorum ve her seans sonrası kendimi daha iyi hissettiğimi söyleyebilirim. İlgi ve alakası, profesyonelliği, sorunları anlamaya yönelik sakin ve güven veren yaklaşımı benim için çok değerliydi.
Seanslara düzenli devam edebilmemi sağlayan bir diğer önemli şey de ofisin konumu. Tokatlı Plaza’da, İzmir Stadyum Metro Durağı’nın hemen yanında olduğu için ulaşım son derece kolay ve pratik. Ofisin ortamı da oldukça sakin ve rahatlatıcı.
Kendini geliştirmek, duygusal olarak dengelenmek veya hayatında bir değişim sürecine girmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• Serenitas Psikoloji • Randevu •
fi....
Ebru Hanım’la 2025 Mart ayında tanıştık. Onun sayesinde duygularımı daha çok fark etmeye başladım. Duygularımı yönetmeyi öğrendim. Yaşam kalitemi birlikte arttırdık ve artırmaya da devam ediyoruz. Terapiye başlamak isteyen ama tereddüt eden herkese cesaretle öneririm.
İyi hissetmeye giden yolda güvenebileceğiniz bir rehber, gönülden tavsiye ederim.• Serenitas Psikoloji • Randevu •
ay....
İyi ki yolumuz kesişmiş dediğim bir psikolog Ebru Hanım.
Anlayışla, dikkatle dinlenmek ve en önemlisi karşında artık seni tanıyan birinin olması gerçekten güvende hissettiriyor.
İçimi rahatça dökebildiğim için, yüzeye çıkarabildiğimiz her duygu ve farkındalık için mutluluk duyuyorum.• Serenitas Psikoloji • Randevu •
di...n
İyi ki yolum sizinle kesişmiş ve tanışmışız. Beni bana anlattığınızda kendimin bile fark edemediğim duygularımı anlamama yardımcı oldunuz. Saygılı ve içten davranışlarınız sayesinde kendimi size en başından rahatlıkla açabildim. 3 yılı geçti danışanınız olmamın üstünden, bundan sonrasında da her zaman var olduğunuzu bilmek çok rahatlatıcı bir his
• Serenitas Psikoloji • Randevu •
e....e
Ebru Hanımla tanışalı nerdeyse üç yıl oldu. Yurtdışında yaşadığım için terapiye online olarak başladık sonrasında yüzyüze devam ettik.ok zorlu bir üç yıl geçirdim ve bu süreç boyunca yanımda Ebru Hanım olmasaydı napardım bilmiyorum. Son aylarda EMDR yaptık ve çok başarılı bir süreç oldu. Hem arkadaşlarım, ailemle ve romantik ilişkimde hem de kariyerimde artık çok farklı yerlerdeyim. Ve bunda Ebru Hanımın etkisi çok büyük.
• Serenitas Psikoloji • •
Yurtdışında okuyan kızımızın, uyum sürecinde kendisinden danışmanlık aldık. Son derece profesyonel, duyarlı, akılcı, empatik yaklaşımıyla bizim ve kızımızın hem güvenini hem saygısını hem de sevgisini kazandı.
• Online Danışmanlık • •
Z
z...
Kendisini, bana psikiyatristim önermişti. 2022 Eylül gibi kendisine ulaşmıştım, hem o zamanki sevgilimle ayrıldığımızdan, hem de ben yurtdışına okumaya gideceğimden dolayı mental desteğe ihtiyacım vardı ve Ebru Hanım'la çalışmaya başladım. Süreç, en başında arkadaşlıklarım ve kurduğum bağlarla alakalı olarak başlasa da, devam ettikçe sınav stresiyle başa çıkma, kendimi tanıma ve sınırlarımı belirlemeyle devam etti. Süreçten çok memnun kaldım, ve evet çevremdekilere de tavsiye ederim.
Aile içi çok ağır sıkıntılar yaşadım. Kendime güvenim neredeyse hiç kalmamış; Anne - baba aileme bağımlı gibi yaşayıp eşimle olan ailemi oyun gibi görüyordum. Sürecin sonunda kendi işimi kurdum ve büyük ailemden ayrı eşimle birlikte iş kurup bu işi büyüterek kendimi kendime ispatladım. Özgüvenimi ve özgürlüğümü sağlamama yardımcı oldu. Artık ara sıra keyfi olarak gündem değerlendirmesi yapmak için görüşüyoruz. Hayatımda kendi adımlarımı güvenli ve sağlam olarak atmama destek oldu.
• Serenitas Psikoloji • •
Ebru Hanım ile psikolojik danışmanlığa çok ihtiyacım olduğu bir zamanda tanıştım. Her zaman ön yargılı biri olarak yargılanacağıma ve anlaşılamayacağıma çok eminken benim kendimi anlamama neyi ne sebeple yaptığımı çözmeme çok yardımcı oldu. Karakterim gereği terapiden kaçma ihtiyacı hissettiğimde ve geri dönmeye karar verdiğimde bile hakkımdakileri unutmaması ve beni ilk gün olduğu gibi anlayışla karşılaması benim için çok değerliydi. Şu an hala onunla birlikte terapiye devam ediyorum. Kendisinden çok memnunum. Kendisini kesinlikle öneriyorum.
• başka bir yer • Diğer •
Ebru Yavuz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ebru Yavuz, Psikoloji. Size Ebru Yavuz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ebru Yavuz adresi nerede?Ebru Yavuz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çınar mahallesi, 5003/3 Sokak No:3, Tokatlı plaza kat:6 daire 614 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ebru Yavuz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ebru Yavuz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ebru Yavuz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ebru Yavuz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Ebru Yavuz hangi dilleri konuşuyor?Ebru Yavuz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ebru Yavuz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ebru Yavuz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ebru Yavuz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ebru Yavuz hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Ebru Yavuz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ebru Yavuz hangi sigortaları kabul ediyor?Ebru Yavuz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.