İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi %100 İngilizce Beslenme ve Diyetetik bölümünden 2021 yılında mezun oldum. Başlıca İstanbul'da özel bir beslenme kliniğinde danışan kabulüne başladım. 2022-2023 senelerinde Özel bir hastanede beslenme danışmanlığı yaptım. 2024 yılında kurmuş olduğum Diyetisyen Elif Üstgelgin Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Merkezinde danışanlarımla aktif bir şekilde çalışma hayatıma devam ediyorum.
Diyetisyen Randevusu
Cumhuriyet Mahallesi, Turan Caddesi, No:9 A, Polatlı, Ankara 06900
- Sigortası olan hastalar
Bana özel yaptığı programa uydum ve 2 ayda 14 kilo verdim gerçekten harika
• Dyt. Elif Üstgelgin • Diyetisyen Randevusu •
Elif Hanım;gerçekten harika bir diyetisyen, çok ilgili kilo alma sürecinde bana çok yardımcı oldu.
C
c.....
işinde başarılı,güleryüzlü ve olabildiğince sizin isteğinize göre hazırladığı diyet listesiyle ister kilo alırken ister kilo verirken sizin en rahat edeceğiniz şekilde yardımcı olmaya çalışıyor. Gerçekten işinde uzman birisi. Size sadece liste verip göndermek yerine gerçekten ilgileniyor ve sizi hep motive tutmaya çalışıyor.
U
u.....
1 ayda 8 kilo aldım, işinde oldukça başarılı. İlgili ve oldukça güler yüzlü. Haftalık analizleri ve takibi oldukça yeterli.
• Dyt. Elif Üstgelgin • Randevu •
g....k
Elif Hanımla beraber 20 kilo verdim. Verdiği diyet listeleri sürdürülebilir ve listeler sayesinde sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandım. Ofisine gittiğim ilk günki gibi hâlâ özenle, güleryüzlü ve tatlı dili ile karşılar, daima ulaşılabilirdir aklıma takılan her konuda kendisine yazıp bilgi alabiliyorum.
Motivasyon konusunda kendisi bana çok destek oldu, yeme ataklarımda alternatif çözümler sundu.
Diyetteyim diye kısıtlanmadım asla yazdığı listelerde de benim istediğim menülere göre düzenledik.
Kendisi ile 2 yıldır devam etmekteyim. Ben ilgi alakasından çok memnun kaldım, gönül rahatlığı ile de diyetsiyen yardımı almak isteyen herkese elif hanımı tavsiye ederim
Kilo aldığımda ilk tercihimdir elif hanım• Dyt. Elif Üstgelgin • Diyetisyen Randevusu •
ma...
Tek kelimeyle mükemmel bir diyetisyen kesinlikle istemediğiniz yemekleri yemek zorunda değilsiniz listeler tamamen size ve zevklerinize özel kendinizi çok özel hissediyorsunuz işin en iyisi diyeceğim yalan olacak tek iyisi gerçekten bir çok diyetisyen ile çalıştım ama elif hanım gibisine rastlamadım mükemmel bir insan
ha...
Elif Hocam sayesinde beslenme düzenim tamamen değişti. Listeye uyduğumda çok güzel sonuçlar aldım, hem de spor yapmadan.
• Dyt. Elif Üstgelgin • Diyetisyen Randevusu •
Elif Üstgelgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Elif Üstgelgin, Diyetisyen. Size Elif Üstgelgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diyetisyen Randevusu.
Elif Üstgelgin adresi nerede?Elif Üstgelgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cumhuriyet Mahallesi, Turan Caddesi, No:9 A Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Elif Üstgelgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Elif Üstgelgin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Elif Üstgelgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Elif Üstgelgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Elif Üstgelgin hangi dilleri konuşuyor?Elif Üstgelgin ile Almanca, İngilizce, Rumence, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Elif Üstgelgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Elif Üstgelgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Elif Üstgelgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Elif Üstgelgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elif Üstgelgin hangi sigortaları kabul ediyor?Elif Üstgelgin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.