Lisans eğitimimi Bezmialem Vakıf Üniversitesinde 2021 yılında tamamladım.2023 yılında 8 kur süren DDMT klinik manuel terapi eğitimimi tamamladım.2021-2022 arasında Kolan hastanesinde inme rehabilitasyonu,yoğun bakım rehabilitasyonu, ortopedik rehabilitasyonu üzerinde çalıştım.2022-2024 yıllarında özel bir klinikte sporcu rehabilitasyonu, skolyoz rehabilitasyonu, ortopedik rehabilitasyon üzerine çalıştım.2024 yılında İFAO Osteopati okuluna başlamış bulunmaktayım.

Cumhuriyet Mahallesi Hürriyet Caddesi D:49 K:2, Esenyurt, İstanbul

Makaleler
Röportaj

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Fzt Elif Yağız Medikal Masaj

Elif Hoca, işinde çok bilgili ve profesyonel bir fizyoterapist.
Ayrıca çok güler yüzlü.
İhtiyacınızı detaylıca dinliyor ve buna göre program uyguluyor.
Yıllarca burnum tıkalı olması sebebi ile, ağızdan nefes almaya alışmıştım. ve yeni burun ameliyatım sonrası burnumdan doğru nefes almaya başladım.
Fakat yılların vermiş olduğu yanlış nefes alış alışkanlığım vücut duruşumu ve postürümü de bozmuştu. Yürürken, otururken, araba sürerken bir şeylerin yanlış olduğunu hissediyordum.
Elif Hanım, dikkatli bir şekilde duruşumu inceledi. Bazı ev egzersizleri verdi. Bu egzersizler sonucunda ve terapiler sonucunda duruşumda ve özellikle yürüyüşümde gözle görülür değişmeler oldu. Eskiden bir yerlerde yürümek bana zulüm gibi gelirdi. Şimdi dışarı daha fazla çıkmak istiyorum, çünkü yürümeyi sevmeye başladım. Kendimi aynada yürürken görünce hoşuma gitmeye başladı.
Terapi dışı zamanlarda da sorularımı da detaylıca yanıtladı.
Herkese tavsiye ediyorum.

Y

Arkadaşımın tavsiyesi üzerine Elif Hanım'a gittim. Menisküs ameliyatından sonra iyileşme olmaması üzerine doktor, fizik tedavi almamı önerdi. Elif Hanım'a başvurdum. Çok yakından ilgilendi, emek verdi ve olumlu sonuçlar aldık. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.

Y
Randevu doğrulandı
Konum: Fzt Elif Yağız Sporcu Rehabilitasyonu

Elif hanımla antreman sırasında ikinci kez kopan ön çapraz bağım dolayısıyla tanıştık Ameliyat sonrası bacağımdaki açıyı hızlı şekilde toparladık yaptığımız egzersizler sayesinde de spora da kısa sürede dönüş sağladım yaptığı manuel terapiyle ağrım hiç bir zaman şiddetli olmadı herkese tavsiye ederim

C
Randevu doğrulandı
Konum: Fzt Elif Yağız Randevu

Son haftalarda yaşadığım şiddetli boyun ağrısı ve baş ağrısı şikayeti ile ilgili Elif hocaya gittim. İlk seanstan itibaren ağrılarımda azalmalar başladı. Manuel terapi, egzersiz, tetik nokta masajı vb birçok işlem yapıldı. Hasta takibi ve ilgisi gerçekten çok iyi. Sonrasında verdiği ev egzersizleri, yastık tercihine kadar bir çok konudaki tavsiyeleri beni tatmin etti.

Ö
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Fzt Elif Yağız Fizik Tedavi

Referans üzerine tanıştığım Elif hnm ile elimdeki sinir sıkışması nedeni ile 20 seans yaptık. İşine olan yaklaşımı, dakikaya bağlı olmadan uygulamalarını gerçekleştirmesi, yanındaki arkadaşları ile hastaya olan seviyeli, saygılı , samimi yaklaşımı, güler yüzü son derece dikkate değerdir. Aynı zamanda yaptığı bilgilendirmeler ve uyarılar, sonrasında yapılması gereken hareketlerin videolar ile desteklenmesi noktasında kendisinden çok fayda gördüm. Kesinlikle tedavilerini tavsiye ediyorum.

Ön çapraz bağ ve menisküs ameliyatı sonrasında fizik tedavi için Elif Hanım'la çalışmaya başladım. Diğer sporcu arkadaşlarımın tavsiyeleriyle Elif Hanım'la çalışmaya başladım. Seanslarımızda kendisi çok güler yüzlü ve çok ilgili davranmıştır. Tedavi sürecimde bu sıcak ve hoş ortamla birlikte kısa sürede tamamlanmıştır. Tedavi için Elif Hanım'la çalışmanızı tavsiye ederim.

Elif ablaya ön çapraz bağ ameliyatı olduktan sonra ulaştım. Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. Disiplinli oluşuyla, aynı zamanda motivasyon verişiyle ve süreci takip açısından yani istediğim her saat yazabiliyordum Elif ablaya ve bana çok yardımcı oluyordu. Ben biraz pimpirikli hastaydım ve açıkçası korkuyordum. Sakatlığım ömrüm boyunca devam edecek diye, ama Elif abla hem beni rahatlatıyordu hem de gelişimimi sağlıyordu. Tabii ki çevreme tavsiye ederim, ki ettim de diğer takım arkadaşlarıma da tavsiye ettim.

Elif Hanımla çok şiddetli boyun ağrım olduğunda tanıştık. Kendisi çok güler yüzlü, işini çok iyi yapan bir fizyoterapist. Uyguladığı manuel terapi sayesinde boyun ağrımdan kurtuldum. Ayrıca doktorum skolyoz teşhisi koymuştu. Onun için de 3-4 ay çalıştık, yaptırdığı egzersizler sayesinde skolyoz derecem çok azaldı.

Elif Yağız ile mart ayında tanıştık. Boyun fıtığım vardı. İlaçlarda pek etkili olmadı. Boynumdan dirseğime kadar acı ve ağrı vardı, kolumu oynatamıyordum. Bunun üzerine fizik tedavi verdiler. Çok yakın arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim. Elif Hanım'a rahatsızlığımı aktardım, kendisi 10 seans önerdi. Yaklaşımı çok iyiydi, ne yapacağını detaylı olarak anlattı. Her soruma güler yüzle, samimiyetle ve ilgiyle cevap verdi. Haftada 3 seansla başladık. Seanslarda manuel terapi, masaj, TENS, hotpack, US uygulaması yapıldı. Her uygulama sırasında ne yaptığına dair bilgi verdi, yaptığı işin ehliydi. 2-3. seanstan sonra ağrımda ciddi azalma oldu. 10 seansta hiçbir rahatsızlığım kalmamıştı. Elif Hanım'ı pek çok kişiye tavsiye ettim, herkese de ederim. İşini bilen, işini sevgiyle yapan, güler yüzlü, cana yakın, samimi, çok hanımefendi biridir. Özellikle masaj konusunda çok başarılı. Herkese tavsiye ederim.

Sırt ve boyun ağrısı şikayetiyle işe başvurduğum Elif Hanım'ın uyguladığı tedaviler sonucunda ağrılarımın büyük çoğunluğu azaldı ve çok daha sağlıklı, ağrısız bir hayatım oldu. İletişimi, takibi, bilgisi ve ilgisinden çok memnun kaldım. Kesinlikle herkese önerebileceğim bir fizyoterapist kendisi.