Klinik Psikolog Gamze Geriz Ünaldı, lisans eğitimini tam burslu şekilde başladığı İstanbul Gelişim Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2020 yılında Onur Derecesi ile mezun olmuştur. Lisans eğitimini sürdürürken Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde psikiyatri servisinde duygu durum bozuklukları bölümünde klinik vakaları incelemiş olup stajını tamamlamıştır. Bunun yanı sıra lisans eğitim yıllarında rehabilitasyon merkezinde staj programını sürdürüp gelişim desteği ihtiyacı olan bireylerle çalışmıştır. Ardından bölümüne dair Bilişsel Davranışçı Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Çocuk Merkezli Oyun Terapisi almış olup süpervizyonlarını tamamlamıştır ve seanslarında aktif bir şekilde kullanmaktadır. Psikodinamik psikoterapi üzerine eğitimlerini almaya devam etmekte olup bu ekol üzerinden terapi seanslarına devam etmektedir. Aynı zamanda tam burslu olarak başladığı İstanbul Gelişim Üniversitesinde Klinik Psikoloji yüksek lisansını 'Genç Yetişkinlerde Borderline Kişilik Özellikleri ile Dikkat Eksikliği Hiperaktivite Bozukluğu İlişkisinin İncelenmesi' tez başlığıyla tamamlayıp mezun olmuştur. Şu an yüz yüze ve online olarak genç, yetişkin ve çift terapisi seanslarını sürdürmektedir.
- Depresyon
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Postane Mah. Manastır yolu Cad. Kaplan Sit. No:86 B Blok D:4, Tuzla, İstanbul 34940
- Sigortası olan hastalar
Denver Gelişim Tarama Testi
Denver II Gelişimsel Tarama Envanteri
Dinamik Psikoterapiler
Ethica Psikoloji
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Fobilerden Kurtulmak
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
g....ç
Gamze Hanımla görüşmelerim kaygılarımı yönetme konusunda bana gerçekten çok yardımcı oldu. Samimi anlayışlı ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim ve farkındalığım arttı. Seanslar sırasında verdiği öneriler günlük hayatımda büyük bir fark yarattı. Eğer kaygı ve stres yönetimi konusunda destek arıyorsanız kesinlikle tavsiye ederim!
b....d
Gamze Hanım ile bir yıldır seanslarımız devam ediyor. Bugün geldiğimiz noktada, oldukça olumlu bir ilerleme kaydettiğimizi düşünüyorum. Seanslar sonrasında farkındalık açısından olumlu ve yapıcı bir bakış açısı geliştirdiğimi hissediyorum. Zaman geçtikçe sabırla ve inançla daha iyi olacağına inanıyorum.
• Online Danışmanlık • Randevu •
Gamze Hanım'la görüşmelere yeni başladık. Seanslarımız çok güzel devam ediyor. Çok profesyonel yaklaşıyor. Kendisinden çok memnunum. Problemimin farkına kısa sürede vardım. Benim için olumlu oldu. Daha iyi olacağını düşünüyorum. Her hafta gidiyorum. Yaklaşık 2 aydır danışmanlık hizmeti alıyorum. Çok farklı bir sorun için başlamıştım ama önceliğimin ne olduğunu bildiğimi düşünüyordum oysa ki farklı bir durum varmış ben fark etmemişim. Fark etmemi sağladı. Hiç ortaya çıkaramadığım şeyleri rahatça ifade ettim. Hiçbir pişmanlık, tedirginlik hissetmedim. Açıkçası baş edemediğim 1-2 olay vardı daha farklı tepkiler vermeye başladım. Ben gerçekten Gamze Hanım'dan çok memnunum.
O
o....t
Öfke problemlerim sebebiyle başladığım ve 9 aylık zamanı geride bıraktığım süreçte olduğum yerden çok daha memnunum. Kendime bu iyiliği yaptığım için çok iyi hissediyorum, sürecime devam edeceğim.
e....ç
İşitemediğimiz o kadar çok ses var ki aslında. Ya da bağırsak da duyuramadığımız. Fiziksel olarak duyma, işitme eşiğimizin altında veya üstünde kalan sesleri işitemiyoruz yahut haykıramıyoruz. Gamze hocam ilk seanstan itibaren sessiz kalan tüm duygularımı duyan bir uzman.
Beni duyan, dinleyen duygularıma değer veren ve en önemlisi ihtiyaçlarımı duyan biri. Onun benim için orada olduğunu bilmek harika. İyi ki varsınız Gamze hocam.• başka bir yer • Diğer •
Gamze hanım ile arkadaşım sayesinde tanıştım. Psikolojik sorunlarımı kavrayabilmemde ve ne üzerine çalışmam gerektiği hakkında bana çok yardımcı oldu. Panik ataklarımın sebebini onun sayesinde anlayabiliyorum ve bunu yenme sürecimde bana çok iyi geldi.
• Online Danışmanlık • •
Ş
ş.....
Gamze Hanım ile yeme bozukluğum için görüşmeye başladık. İlk günden daha güler yüzü ve enerjisi ile beni çok rahat hissettirdi. Danışan olarak devam ettiğim sürede çok farklı bakış açıları keşfettim ve daha iyi hissediyorum. Eminim ki daha iyi olacağım inanıyor ve biliyorum.
T
t....ç
Kaygı problemlerim olduğu için Gamze hanımdan randevu aldım. Bir süredir Gamze hanımla çalışıyoruz ve gamze hanımın hayatıma ciddi katkıları oldu. Sorun yaşadığım konularda ilerlememi sağladığı ve yorumlarıyla bana farklı bakış açıları sağladı. Hayatınızda sorun yaşadığınız durumlar varsa gamze hanım ile görüşmenizi tavsiye ederim.
O
o.....
Tüm hayatımı etkileyen panik ataklarim yüzünden gamze hanım ile tanıştık. Süreci yonetmemde cok katkısı oldu. Hala da görüşmeye devam etmekteyiz. Herkese tavsiye edebileceğim bir uzman.
• • Psikoloji Randevusu •
Gamze Hanım ile çalışmaya başlamadan önce kaygılarım çok fazlaydı. Zaman içerisinde kaygı ile baş etme yollarımı geliştirdim. Sürece devam ediyoruz.
• Ethica Psikoloji • •
Gamze Geriz Ünaldı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Gamze Geriz Ünaldı, Psikoloji. Size Gamze Geriz Ünaldı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Denver Gelişim Tarama Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Aile İçi İletişim Sorunları.
Gamze Geriz Ünaldı adresi nerede?Gamze Geriz Ünaldı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Postane Mah. Manastır yolu Cad. Kaplan Sit. No:86 B Blok D:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Gamze Geriz Ünaldı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Gamze Geriz Ünaldı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Gamze Geriz Ünaldı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Gamze Geriz Ünaldı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Gamze Geriz Ünaldı hangi dilleri konuşuyor?Gamze Geriz Ünaldı ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Gamze Geriz Ünaldı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Gamze Geriz Ünaldı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Gamze Geriz Ünaldı hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Gamze Geriz Ünaldı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Gamze Geriz Ünaldı hangi sigortaları kabul ediyor?Gamze Geriz Ünaldı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.