Mesleki eğitimimi Kastamonu Üniversitesi ve 19 Mayıs Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nde tamamladım.
2017 Haziran 'da mezun oldum. Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi FİTOTERAPİ üzerine master ımı tamamladım. Eğitim hayatım boyunca da 20 den fazla kongre ve eğitimlere katıldım ve halen katılmaktayım.
Bilimsel yenilikleri sürekli takip etmekteyim ve diyet programlarımı da bu bilgiler ışığında hazırlamaktayım.

Gül Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi

Cumhuriyet Mahallesi Ankara Caddesi Eviner İş Hanı No:13/101 Polatlı, Polatlı, Ankara 06900

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Gül Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi

Gül hanımla tavsiye üzerine görüşmemiz oldu güler yüzüyle kendine çeken bi hanımefendi çok memnun kaldım kendisinden tüp mide ameliyatımdan sonra başka bı diyetisyenle görüşmem oldu ama gül hanımın diyetleri benim için daha uygun oldu kendisiyle devam ediyorum herkeze tavsiye ederim

• başka bir yer Diğer  •

• F

Kendisi muhteşem enerjik ve alanında gerçekten çok başarılı biri. Tüp bebek tedavisine başlamadan önce kilo vermem konusunda bana büyük destek oldu ve sonunda doğal yolla hamile kaldım. Şu an bebeğimiz 25 haftalık.iyi ki tanımışız. Hamilelik sürecinde ve sonrasında da birlikte devam edeceğiz. Kesinlikle tavsiye ederim.

• Gül Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi Diyetisyen Randevusu  •

Mide balonu taktırdım; farklı bir diyetisyene gidiyorum ama anlaşamadık, diyet listeleri bize uygun değildi. Tavsiye üzerine Gül Hanım'a başladık. O da tüp mide ameliyatlı diyet listelerini kişiye göre hazırlıyor. Çok memnunuz kendisinden. Danışan takibi iyi bir uzmandır. İlgili, danışanını arayıp soruyor. Her hafta diyet listesi değiştirerek ilerliyor. Danışanını yormadan çalışıyor ve memnun ediyor. Bu benim 4. diyetisyenim. Üç ay sonra mide balonum çıkacak; mide kramplarım azaldı, gayet iyi bir şekilde ilerliyoruz.

•  •

1.5 aydır kilo vermek için gidiyorum. Kilo verme sürecim başladı. İstediğim zaman ulaşabiliyorum. Diyet listemizi birlikte hazırlıyoruz. Gül Hanım ile tesadüfen tanıştık. Eski danışanıyım; bazı sebeplerden dolayı bırakmıştım, tekrar kendisini tercih ettim. Kendisini seviyorum. Diyet listeleri bana uygun.

• K

Kilo vermek için başvurdum. 4-5 aydır gidiyorum; gebe olduğum için bulantılarım vardı; ara verdim ve tekrar başlayacağım. Yaşam tarzıma göre bir diyet programı hazırlıyor. Sevip sevmediğim gıdaları göz önünde bulundurarak ilerliyor. Eski danışanıyım. Ben kendisinden çok memnunum. Sürekli üretir türetir, yargılamadan ilerler. Samimi, cana yakın bir uzman. Mesleki bilgisine ve yaklaşımına güveniyorum. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Mide balonu sürecinden sonra tavsiye üzerine Gül Hanımla tanıştım, çok tatlı bir hanımefendi. Gerçekten iyi ki de tanımışım, çok memnunum kendisinden. Çok anlayışlı diyetlerim beni yormadan gayet rahat bir şekilde ilerliyorum. Sürecim gayet güzel gidiyor; kramplarım olmadan, çok da memnunum kendisinden.

• D

Gül Hanımla 3 ay önce arkadaşım aracılığıyla tanıştım ve kilo verme sürecimi başlattık. Bu süreçte çok anlayışlı ve kibardı. Hem de yıpratıcı olmadan yola devam ettik. Ne zaman iletişim kurmak istesem, kısa sürede geri dönüş aldım.

• B

Kilo vermek için başvurdum. 6 hafta oldu, 5 kilo verdim. Bana özel diyet programı hazırlıyor. Gül Hanım mükemmel bir hanımefendi. Listeleri doyurucu, kişiliğini de çok seviyorum. Memnunum kendisinden.

• Z

Tavsiye üzerine kilo vermek için başvurdum. Burada çok sevilen bir uzman kendisi. 2 haftadır gidiyorum; bana özel diyet listesi hazırlıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Herkese tavsiye ederim.

•  •

Gül Hanım'dan çok memnunum. Seanslarımız gayet neşeli ve rahat geçiyor. Kilo verme sürecim şu anda çok güzel ilerliyor. Çok memnun kaldım. Herkese de tavsiye ederim. Çok güler yüzlü, neşeli ve nazik biri kendisi.