İstanbul, İç Hastalıkları
Güneşli Mahallesi Evren Caddesi No:48, Bağcılar • Harita
Özel Kaş Tıp Merkezi
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaŞemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal, İstanbul • Harita
Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi
Adnan Menderes Bulvarı (Vatan Caddesi), Fatih • Harita
Bezmialem International Clinic
İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Romatoloji, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Spor hekimliği, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaRumeli Hisarı Caddesi No: 62 Baltalimanı, Sarıyer • Harita
Balat Mahallesi Manyasizade Caddesi No:18, 34087 Fatih/İstanbul, İstanbul • Harita
Özel Çarşamba Polikliniği
Kavakpınar Mah. Namık Kemal Cad., İstanbul • Harita
Pendik Kavakpınar 2 Nolu Sağlık Ocağı
Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Mustafa Kemal Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kalp ve damar cerrahisi
, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği · Daha fazlaMustafa Kemal Mah. 3001 Cad.No:79 Ümraniye Devlet Has.Semt Polik, Ümraniye • Harita
Ümraniye Eğitim Araştırma Hastanesi Mustafa Kemal Semt Polikliniği
Cumhuriyet Mah. Kıbrıs Cad. No:45 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Bahçelievler Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi
Ahmediye Mahallesi Üsküdar Meydanı Çarşı İçi, İstanbul • Harita
Üsküdar 2 Nolu Sağlık Ocağı
Sultanbeyli Devlet Hastanesi Samandıra Semt Polikliniği
İç hastalıkları, Nöroloji, Genel cerrahi
, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz · Daha fazlaEyüpsultan Mah. Müninler Cad. No:34 Kızılay Binası, İstanbul • Harita
Sultanbeyli Devlet Hastanesi Samandıra Semt Polikliniği
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları