İstanbul, Kardiyoloji
İstasyon Mah. İstanbul Cad. Bezirganbahçe Mevkii, İstanbul • Harita
İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Murat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar • Harita
Fatih Mahallesi Fedakar Sokak No:3, Büyükçekmece • Harita
Özel Büyükçekmece Kolan Hastanesi
Özel Levent Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaOrtabayır Mahallesi Oto Caddesi No: 3 Kağıthane – İstanbul, Kağıthane • Harita
Özel Levent Hastanesi
Medicana Ataköy
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaAtaköy 2-5-6. Mahallesi Rauf Orbay Caddesi No:2/1Z, Bakırköy • Harita
Medicana Ataköy
Feneryolu, Bağdat Caddesi No:63, Kadıköy • Harita
Özel Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi
Beşyol Mahallesi Akasya Sokak No:4, İstanbul • Harita
İAÜ VM Medikal Park Florya
Özel Vital Hospital
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaDeli Hüseyin Paşa Cd. Şevketdağ Sk. No:2 Bahçelievler, İstanbul • Harita
Özel Vital Hospital
Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 113, Üsküdar • Harita
Medicana Çamlıca Hastanesi
Özel Çağıner Hastanesi
Kardiyoloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaUzun Çayır Caddesi Mirim Çelebi Sokak No:1 Hasanpaşa, Kadıköy • Harita
Özel Çağıner Hastanesi
Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
İstanbul Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen · Daha fazlaUğurmumcu Mah. Sultançiftliği, İstanbul • Harita
İstanbul Lütfiye Nuri Burat Devlet Hastanesi
Kasımpaşa Askeri Deniz Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazlaBahriye Yokuşu, İstanbul • Harita
Kasımpaşa Askeri Deniz Hastanesi