Kulak Burun Boğaz
Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi parazitoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Ağız diş ve çene radyolojisi, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi · Daha fazlaBirlik Mah. Bahçeler Cad. No: 5 (Esenler Kültür Merkezi Karşısı), Esenler • Harita
Esenler Medipol Üniversitesi Hastanesi
Ziyapaşa Blv.Çınarlı Mh. 61025 Sk. Sunar Nuri Çomu İş Merkezi A.Blok No:28 İç Kapı No:56, Adana • Harita
Op.Dr.Sedat Koyunsever Muayenehanesi / Adana
Fulya Mahallesi Büyükdere Caddesi, İstanbul • Harita
Op Dr Koray Cengiz Muayenehanesi
Özel Egemed Söke Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaYenicami Mahallesi Nihat Aşkın Caddesi No:7, Söke • Harita
Özel Egemed Söke Hastanesi
Esentepe mahallesi. Büyükdere caddesi, Astoria Kempinski Residences, A kule, No:127 Kat:21 Daire:2102, İstanbul • Harita
Fatma Tülin Kayhan Muayenehanesi
Sırakapılar Mahallesi 506 Sokak No: 14, Denizli • Harita
Özel İdol Kulak Burun Boğaz Merkezi
Özel Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi
, Anesteziyoloji ve reanimasyon · Daha fazlaKazım Dirik Mahallesi 364/1 Sokak No:36/A, Bornova • Harita
Özel Ento Kulak Burun Boğaz Cerrahi Tıp Merkezi
Dolap Cad.Grup Ap. No:7 Kıztaşı, İstanbul • Harita
Op. Dr. Nevzat Demirbilek Muayenehanesi
Bestekar Sokak No: 8 Kavaklıdere, Ankara • Harita
Liv Hospital Ankara
Metropol Aliağa Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen · Daha fazlaKültür, 252. Sk. No: 6, Aliağa • Harita
Metropol Aliağa Tıp Merkezi
Akkent Mah 23133 sok. Asil 2 apt kat 2 no 3 Yenişehir Mersin (Batur mobilya üstü), Mersin • Harita
Prof. Dr. Murat Ünal
Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla5 Nisan Mah. Nükhet Coşkun Cad. Bağlar, Diyarbakır • Harita
Diyarbakır Özel Bağlar Hastanesi
Maidan İş Merkezi B Blok 110 No lu ofis Eskişehir Yolu Bilkent Kavşağı Mustafa Kemal Mahallesi 2118. Cadde No: 4, Ankara • Harita
Prof. Dr. Ali Özdek
Kemer Köprü Mahallesi, Kadıoğlu Sokak No:30, Bartın • Harita
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Özel Olimpos Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaÖğretmenevleri Mahallesi 460. Sokak No:48, Konyaaltı • Harita
Özel Olimpos Hastanesi
Huzur Evleri Mah. Seyrantepe Bulvarı No:18, Kayapınar • Harita
Özel Genesis Hospital
Teşvikiye Mh. Hakkı Yeten Cd. No:23 Kat:8, İstanbul • Harita
Özel
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi · Daha fazlaGültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Kahramanlar, 1397. Sk. No:1,, İzmir • Harita
Medical Park İzmir Hastanesi
Mustafa Kemal 2118. Cadde Maidan İş Merkezi No:4/44 A Blok, Ankara • Harita
Talip Talha Tanyeli Muayenehanesi
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Hoşnudiye Mah. 746. Sok. No:13 Soho Business Center K:2 D:25 (Özdilek AVM Yanı), Eskişehir • Harita
Mustafa Melih Demirbüken Muayenehanesi
Tacettin Veli Mahallesi Lalezade Caddesi No:46, Melikgazi • Harita
Özel Erciyes Hastanesi
Özel Metrolife Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Cerrahi onkoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaŞenevler Mahallesi 6129. Sokak No:2C Karaköprü, Şanlıurfa • Harita
Özel Metrolife Hastanesi
Derin Sokak No:8, İstanbul • Harita
Op. Dr. Muammer Doğan Muayenehanesi
Mustafa Kemal, 2118. Cd. Maidan İş ve Yaşam Merkezi A blok, Kat:9, No: 104,, Çankaya • Harita
Op. Dr. Volkan Yücel Muayenehanesi
Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaSoğukkuyu Mahallesi 1846/7. Sokak No:3, Bayraklı • Harita
Metropol Karşıyaka Tıp Merkezi