- Seans odasında Cinsel terapi
- ACT gözüyle bakış
- Nöropsikoloji
- Cinsel Terapi
- Algı ve suç psikolojisi
- Sosyal psikoloji üzerinde madde bağımlılığı ve çocuk gelişiminin etkileri
- Aile ve çocuk arasındaki çatışmaların sebebi ve çözümü
- Obsesif kompülsif bozukluk
- Kişilik bozuklukları
- Depresyon
- Stres
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Kızılırmak mahallesi Muhsin yazıcıoğlu caddesi Akgül apartmanı kat:4 no:15, Çankaya, Ankara 06510
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Kızılırmak mahallesi Muhsin yazıcıoğlu caddesi Akgül apartmanı kat:4 no:15, Ankara
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Davranış Bozuklukları
Doğum Psikoloğu
Mesude Eldem Muayenehanesi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
EMDR Terapi
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
fu....
Çift terapisi için başvurduğumuzda kendimizi çok çıkmazda hissediyorduk. Süreç boyunca hem bireysel hem ilişkisel olarak farkındalığımızı artıran, güvenli ve yargılamayan bir alan sundu. Dinleyişi, yönlendirmeleri ve profesyonel yaklaşımı sayesinde iletişimimizin güçlendiğini hissettik. Kendimizi daha iyi ifade etmeyi ve birbirimizi gerçek anlamda duymayı öğrendik. Çift terapisi düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m....ö
Kendisiyle yaklaşık 1 aydır terapi yapıyoruz,ilk olarak çok samimi,sakin.Dinler gibi yapmıyor gerçekten dinliyor çözüm odaklı yaklaşıyor, başladığımızda içinden çıkamadığım durumlar vardı bana yol gösteriyor,en önemlisi sanki yıllardır tanıyor gibiyim... Bakalım terapi sürecinde daha ne farkındalıklar kazandıracak kendimi daha iyi hissediyorum
b....t
tanıştığımız andan itibaren çözüm odaklı yaklaşımı, mevcut duruma olan bakış açısı ve tavrı bana sürecimde çok iyi geldi. Uzun yıllar tedaviden ziyade, kişinin kendi doktoru olmasını öğreten yaklaşımı her anlamda guvende hissettiriyor. Aile ve partner ilişkilerimde etkisini oldukça hissettim
• Mesude Eldem Muayenehanesi • Bireysel Terapi •
bir aydır düzenli olarak seanslara katılıyorum ve bu süreçte kendimi daha iyi tanıma, duygularımı anlama ve ifade etme konusunda büyük ilerleme kaydettim. Mesude hanımın sakinliği, güven veren yaklaşımı ve yargılamadan dinleyen hali, kendimi güvende hissetmemi sağladı. Her görüşmeden sonra içimde bir şeylerin yavaş yavaş iyileştiğini hissediyorum. İyi ki bu sürece onunla başlamışım, kendisine emekleri için minnettarım
• Mesude Eldem Muayenehanesi • Bilişsel Davranışçı Terapi •
f....a
İlişki terapisi için başvurdum. DoktorTakvimin'den araştırıp buldum. 10 seansı tamamladım, olumlu sonuçlar alıyorum. Her aradığımda kendisine ulaşabiliyorum, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Mesude Hanım yönlendirmelerini çok güzel yapıyor. İnsanın kendisini fark etmesini sağlıyor. Kendisinden aşırı derecede memnunum.
a....b
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ilişki problemlerim sebebiyle terapi almaya başladım. Bireysel olarak başladım bu sürece hala devam ediyorum. Artık her şeye bakış açım değişti.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
O
o....y
Aile danışmanlığı için başvurdum seanslara çift olarak katılıyoruz. Verimli sonuçlar alıyoruz. 4 aydır gidiyoruz, sürecimiz devam ediyor. Çift olarak birbirimizi bulmamızı sağladı. İlgili ve alakalı bir uzman. Memnunuz kendisinden:)
• Mesude Eldem Muayenehanesi • Aile Danışmanlığı •
m....d
Mesude hanımdan çift terapisi aldık. Sunduğu yöntemler ve samimi düşünceleriyle ilişkimiz yeni bir yön verdi. Daha önce de başka uzmanlarla görüştük fakat Mesude hanımla gerçekten yol katettik.
• Mesude Eldem Muayenehanesi • Çift Terapisi •
b...
Mesude hocaya doktor takvimi uygulamasından ulaştım. Yaşadığım anlık bir krizden sonra hemen randevu almıştım. Bu süreçte kendisinden çok iyi bir destek aldım. Hocamdan memnunum ve çevreme de tavsiye ediyorum.
U
u...
Tavsiye üzerine kendisiyle tanıştım. Mesude Hanıma uzun süredir yaşadığım kronik depresyon için gittim. Şimdi çok daha iyiyim, hatta depresyonu aşmış durumdayım, onun yerine hayatta karşılaştığım kötü durumları konuşmak için gidiyorum. Kendisini hem mesleği açısından hem de kişiliği açısından çok seviyorum. Harika bir psikolog, kesinlikle tavsiye ediyorum...
Mesude Eldem isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mesude Eldem, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Mesude Eldem tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Çift Terapisi, Cinsel Terapi, Ağlama ve Öfke Nöbetleri.
Mesude Eldem adresi nerede?Mesude Eldem şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kızılırmak mahallesi Muhsin yazıcıoğlu caddesi Akgül apartmanı kat:4 no:15 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mesude Eldem isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mesude Eldem uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mesude Eldem isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mesude Eldem, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Mesude Eldem hangi dilleri konuşuyor?Mesude Eldem ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Mesude Eldem isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mesude Eldem tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mesude Eldem hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Mesude Eldem hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mesude Eldem hangi sigortaları kabul ediyor?Mesude Eldem tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.