Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Hakkımda
Merhabalar herkese. Ben Diyetisyen Nagehan Afşar 2016 yılında Ege Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik bölümünü onur dereces...
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yüksek Lisans(ANKARA-HALEN)
- İzmir Demokrasi Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi 2 adet sözlü bildiri ve 2 adet tam metin bildiri yayın sahibi 2020
- Gazi Üniversitesi Obezite Diyetisyenliği Derneği Karbonhidrat Sayımı Konferansıi 2017
Bilinen Diller
İngilizceHizmetler
Diyetisyen Randevusu
Online Diyet
Cukurambar mah. Muhsinyazıcıoğlu caddesi Sarıkonak Apt. no:8 / 11 Çankaya / Ankara, Ankara
Alkali Diyet
Gelişme Geriliği
Gluten İntoleransında Beslenme
Gut Hastalığı ve Beslenme
Türkiye Obezite ve Diyabet Cerrahisi Merkezi
Gıda İntolerans Testi (Pinner Test)
Hastalıklarda Beslenme
Dakiklik
Alaka
Mekan
c.....
Nagehan Hanım ile seanslarımız başlayalı 1 buçuk ay oldu. Daha öncesinde hiç deneyimim olmamıştı. Kendisi evde rahatlıkla uygulayabileceğim bir programla devam etti. Özel gıdalara girmeden, bir aile evinde ne yiyorsa bu şekilde diyet listelerimi düzenledi. Sayesinde kısa sürede çok güzel sonuçlar aldık. Kendisinden danışmanlık hizmeti alan arkadaşım sayesinde 50 kilo verdiği için onun referansı ile görüşme sağladım. Pandemi döneminde alınan kilolardan dolayı ben de denemek istedim. Şuanda hedefime çok az kaldı. Umarım Nagehan Hanım ile birlikteliğimiz devam eder. Kendisinin uzmanlığını beğeniyorum. Danışanın da bilgisine başvuran birisi. Danışanın isteklerini dinliyor, çok katı olmadan uygun ölçütlerde yapmaya çalışıyor. Hem kendisinin planladığı programa uyulmasını isterken, danışanın da isteklerini göz önünde bulundurması güzel bir şey. Gastrit, reflü ve ülseri olan bir danışanım. Diyetle birlikte yıllardır kullandığım ilacımı kullanmıyorum. Kolesterolum biraz yüksekti,onun da düzeldiğini düşünüyorum. Nagehan Hanım'dan memnun kaldım.
i̇....
Nagehan Hanım çok ilgili bir uzman. Her anımda benimle ilgileniyor ve yakından takip ediyor. Kendisi ihtiyaçlarımı ve nelerden vazgeçemediğimi kendi yönlendirmesiyle tespit edip günlük periyottaki hayatımdan vazgeçmemi sağladı. Şuanda seanslarımız devam ediyor ve ben çok mutluyum. Aslında çok kilolu biri olmadığım için sürecim biraz zorladı ama hemen anı anına takip ettiği için efektif bir şekilde reaksiyon gösterip uygulamayı değiştirdi. Yakından takip etmesinden dolayı avantajlıydım. Arkadaşımın tavsiyesi ile görüşme sağladım. Şuanda iş yerinden 3 arkadaş danışmanlık hizmeti alıyoruz. Ben memnunum.
Nagehan Hanım öncelikle çok güleryüzlü bir insan. Aynı zamanda da çok ilgili bir uzman. Kişiye özel diyet listeleri hazırlayarak danışanlarına yardımcı oluyor. Kendisi ile seansa başladıktan sonra kilo vermeye olan inancım daha da çok arttı. Kilo vermeye başladım. Şuanda seanslarım güzel devam ediyor ve hedefime ulaşacağıma inanıyorum. Diyetle birlikte sağlık problemlerimde gerileme sağlandı. Nagehan Hanım ile tavsiye üzerine görüşme sağladık. Kendisinden çok memnunum. Desteğinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
Nagehan Hanım güleryüzlü, sempatik bir uzman. Gerçekten diyetime çok büyük katkısı oldu. Sayesinde 1 haftada 3 kilo verdim. Kendisinin verdiği enerjiyle disiplinli bir şekilde çalışabiliyorum. Verdiği diyet listelerinde hiç zorluk yaşamadım. Gayet doyurucu, bana ve çocuklarıma uygun bir şekilde düzenledi. Kuzenim danışmanlık hizmeti alıyordu ve memnun kaldığı için bana da tavsiye etti. Nagehan Hanım'dan çok memnunum.
Nagehan Hanım çok güleryüzlü bir uzman. Bu zamanda kadar yapamadığım, güvenemediğim her şeyi sayesinde güvenerek uyguladım. 1 ay gibi sürede hiç aç bırakmadan 6 kilo verdirdi. Verdiği diyet listelerinde herhangi bir zorluk yaşamadım. Sıkıntı yaşadığım zamanlarda hemen çözüm yolu buldu. Sosyal medyada takip ederek ve yorumlarını okuyarak görüşme sağladım. Görüşme sağladığım için pişman da değilim. Diyetle birlikte ev hayatımda, hayat düzenimde olumlu değişimler oldu. Kendisinin takibinden, yönlendirmesinden çok memnunum.
ş.....
Nagehan Hanım tatlı, güzel, ilgili bir uzman. Şeker hastası olduğum için botoks yaptırmak için gitmiştim. Daha sonrasında bana kilo verebilirsin dedi ve doktorumun sayesinde Nagehan Hanım ile tanıştım. Gayet güzel bir süreç geçirdim. İstanbul'a geldiğim için birazcık ara vermek zorunda kaldım. Verdiği diyet listeleri gayet güzeldi. Beni hiç zorlamadı. Sayesinde şekerii birazcık rayına oturttum. Şeker rahatsızlığından dolayı hep yorgun hissederdim, hiçbir şey yapmak istemezdim ama şimdi gayet güzel bir şekilde çalışmaya başladım. Daha da hayata bağlandım. Diyet listeleri sayesinde 2 ay bile olmadan 7 kilo verdim. Nagehan Hanım çok tatlı, iyi niyetli, çok güzel, cana yakın, ilgili birisi. Kendisinin takibinden ve yönlendirmesinden memnun kaldım.
v.....
Nagehan Hanım'la abim de ben de iki senedir irtibattayız.Ameliyat sürecimizden beri çok ilgili, çok naif.Ameliyat sonrası herşeyimizle birebir ilgilendi. Her zaman sürecimde destekledi, motive etti ve takip sağladı. Kendisine sevgimiz sonsuz.Sağlığımıza kavuşmamızda ciddi dönüşler almamızı sağladı. Hem sıhhat anlamında hem görsel olarak çok yol katettik.Tüp mide ameliyatı süreciyle birlikte beslenme danışmanlığı da ameliyatın getirisi oldu. 11 ayda 30 kilo kadar verdim.Nagehan Hanım ilgili ve özverili bir diyetisyen.Her zaman erişilebilir.Ben arayı açsam dahi kendisi takip edip, geri dönüşler yapmıştır.Hiçbir zaman kasmadı, sıkıcı değil,daha uygulanabilir kıldı menüleri. Bu da en büyük artılarından biri.Sizin hayat akışınıza, tercihlerinize saygı duyuyor.
Nagehan Hanım mide küçültme ameliyatım sonrası diyet üzerinden kilo kontrolü, yeme içme kısmında benimle ilgilendi.Hala da ilgileniyor.6 ayda 37 kilo verdim.Gayet günlük, tüketimi kolay, bulunabilecek şeylerle programlar hazırladı.Ben farklı bir ilde yaşıyorum ama telefonla ulaştığımda gün içerisinde, kısa süre içerisinde geri dönüş sağlayabiliyor.Bütün detayları çok güzel şekilde benimle paylaşıyor, çok memnunum kendisinden.
k.....
Çok memnunum, çok ilgili bir diyetisyen.En önemlisi moral olarak çok faydası oluyor.Ben tüp mide ameliyatı oldum.Nagehan Hanım mide ameliyatı sonrası danıştığım diyetisyenim.Eylül'ün 15inde 130 kiloyla girdiğim ameliyattan sonra şu an 96 kiloyum.Benimle çok ilgilendi,zorlu bir süreçti.Moral motivasyon anlamında çok yardımcı oldu.Çok bilgilendirdi, sık sık takiplerini yaptı.Neleri yiyip yememem konusunda neleri yersem süreç içinde faydası olur, bunları ince ayrıntısına kadar anlattı.O kadar ay geçti.Hala aynı titizlikle davranıyor.Herkese tavsiye edebilirim kendisini.
Dyt. Nagehan Afşar
bu güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim gerçekten tüp mide ameliyatı sonrası titizlikle çalışılması gereken bir süreç. Sizinle bu dönemi başarıyla yönetebildiğimiz için çok mutluyum.
f.....
Nagehan Hanım gayet ilgili ve alakalı, yeterli bilgi düzeyine fazlasıyla sahip bir diyetisyen.Aradığım zaman da ulaşabiliyorum,anlayışlı bir diyetisyen.1.5 ayda 15 kilo verdim.Listelerimi hazırlarken nereden bulabileceğimize kadar kendisi söylüyor.Şu an hala devam ediyoruz kendisiyle.
Hakkımda
Daha fazlaOkullar / Eğitimler
- Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yüksek Lisans(ANKARA-HALEN)
Deneyimler
- İzmir Demokrasi Üniversitesi Uluslararası Sağlık Bilimleri Kongresi 2 adet sözlü bildiri konuşması ve tam metin bildiri yayın sahibi
- Obezite ve Diyabet Cerrahisi Merkezi ( Doç.Dr. İbrahim Sakçak kliniği ) (Mart 2018- Halen )
- Ankara Bayındır Hastanesi serbest zamanlı dış hekim diyetisyeni
Bilinen Diller