0850 333 0388 Ücret öğren

Ege Üniversitesi Psikoloji bölümünden 2008 yılında mezun olduktan sonra özel gereksinimli çocuklarla çalıştım. Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda psikolojik danışman olarak hizmet verdikten sonra özel bir kurumda yönetici olarak görev yaptım. Ege Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Lisansüstü eğitimimi tamamlayarak çalışmalarımı psikolojik danışmanlık alanında yön verdim.

Çalışmalarımı bireysel psikolojik danışma, çift ve aile danışmanlığı alanlarında sürdürmekteyim.

Yetişkin

• Diğer (İade)

Görüşler

• Ö

ö....b

Gamze Hanım ile tanışmamız eşimle çift terapisine başvurma sürecimiz ile gelişti. Hamileliğimle beraber eşimden alacağım desteğin ne kadar önemli olduğunu ve aramızdaki sorunları çözmemiz gerektiğini fark etmemle beraber bir arayışa girmiştim. İyi ki Gamze Hanım ile bu yola başlamışız. Çok güzel bir süreçti ve tatmin edici sonuçları da oldu. Süreç boyunca eşim de ben de kendimizi güvende hissettik, eşimle birbirimizi daha iyi anlamaya başladık. Aynı zamanda eşim baba olmakla ilgili neden destek vermesi, neler yapması gerektiği konusunda da bilinçlendi. Gamze Hanım işinde uzman olduğunu hissettiğiniz bir profesyonel. Danışmanlık almak isteyen herkese de gönülden tavsiye ederim.

• Psk. Gamze Hacıraifoğlu Ahmeti İmago Çift Terapisi  •

• G

g...

Gamze Hanım ile bir uygulama vesilesiyle tanıştım. Kendisine başvurma sebebim, bir anda sinirleniyor olmam ve bunu nasıl çözebileceğimi bilemememdi.

Kendisi bana hiç bakmadığım yönlerden bakmayı ve kendimi farklı açılardan değerlendirmeyi öğretti. Bu süreçte bana çok farklı bakış açıları kazandırdı.

İhtiyaç duyduğum zamanlarda da bana zaman yaratması benim için ayrıca çok kıymetliydi.

Kendisiyle tanıştığım için gerçekten çok mutluyum. Bana kattıkları ve desteğinden dolayı iyi ki yollarımız kesişmiş.

• K

k...

Gamze Hanım’a hayatımın altüst olduğu bir dönemde arkadaşımın tavsiyesiyle başvurdum. Anksiyetem çok artmıştı; çalışamaz, uyuyamaz hâle gelmiştim. Süreç benim için başlarda zorlayıcı olsa da düzenli görüşmelerle çok iyi yol kat ettik. Anksiyetemi yönetebilmeyi başardıkça hayat kalitem arttı. Gamze Hanım’ın uzmanlığı ve güven veren iletişimi benim için çok kıymetliydi. Gönül rahatlığıyla ihtiyacı olanlara önerebilirim.

• G

g...

Psikolog Gamze Hacıraifoğlu’ndan eşimle birlikte çift terapisi alıyoruz ve kendisinden gerçekten çok memnunuz.

Gamze Hanım son derece naif, sakin, anlayışlı ve güven veren bir uzman. Bizi yargılamadan dinlemesi, her ikimizi de anlamaya çalışması ve olaylara farklı açılardan bakmamızı sağlaması bizim için çok değerli oldu.

En önemlisi, eşim de kendisini çok sevdi ve terapi sürecine severek devam ediyoruz. Birlikte iletişimimizi daha sağlıklı hâle getirmemize ve birbirimizi daha iyi anlamamıza katkı sağladığını düşünüyoruz.

Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ediyoruz. İyi ki yollarımız kesişmiş.

a...

Psk. Gamze Hacıarifoğlu Ahmeti ile uygulama üzerinden tanıştık ve kendisine ulaştım.

Son yıllarda işimi ve hayat düzenimi kaybetmemden dolayı ağır süreçler yaşamaktaydım. Tüm bunların üzerine, sevgilim de benden ayrılınca inanılmaz bir acı çekmeye başladım ve artık destek almaya karar verdim.

Gamze Hanım’la ilk görüşmemizden itibaren gayet güzel bir enerji yakaladık ve gerek yöntemleri gerekse yaklaşımı, en kısa sürede sonuç almaya başlamamı sağladı.

Bir yıldır danışman-danışan diyaloğumuz devam ediyor ve Gamze Hanım’ın uzman yaklaşımı ve teknikleri ile çok güzel bir aşama kaydettik.

Sınırlarımı belirlemem, ilişkilenme tarzımı değiştirmem, olmayacak konularda ısrarcı olmanın anlamsızlığı ve doğru olduğunu düşünmeme rağmen yanlış olduğunu gördüğüm davranışlarım başta olmak üzere, çoğu konuda tüm yaşam tarzımı ve düşüncelerimi değiştirmeye başladım.

Gamze Hanım’ı herkese tavsiye ederim. Unutmayın, yalnız değiliz. Uzman bir psikologdan görüş alarak hayatımıza devam edelim.

• D

d...

Gamze Hanım ile terapi sürecim ocak ayında başlamıştı. Daha öncesinde bir terapi deneyimim olmamıştı. Terapiye başlamadan önce çok fazla önyargım vardı. Kendimi kolayca ifade edebilecek miyim? Ya kendimi açamazsam ve hayal kırıklığına uğrarsam? Bu problemlerin hiçbirini kendisiyle yaşamadım. Kendimi her zaman güvende ve anlaşılmış hissettim. “İyi ki yollarımız kesişmiş.” dediğim bir uzman kendisi. Bana yaklaşımı oldukça sakin ve yargılamadan dinleyen bir yapıda. Kendimi ve yaşadığım durumları daha iyi anlamama, düşüncelerimi fark etmeme ve olaylara farklı açılardan bakabilmeme çok yardımcı oldu. Her seans öncesi kendisiyle seansa gireceğim için mutlu oluyorum. Kimseye anlatamadığım olayları ona anlatmak, yargılanmadan dinlenmek ve kendimde farkındalıkların oluşması beni mutlu hissettiriyor. Uzun süredir çözemediğim çoğu noktayı seanslarda kolayca çözdük. Kendisiyle iyi ki yollarımız kesişmiş ve beraber çalışıyoruz.

• K

k...

Gamze Hanım’a bir aile danışmanı sayesinde ulaştım. Yeni doğum yapmıştım, 3 aylık anneydim ama kendimi ağlamaktan yataktan alamıyordum. Bunun üstüne bir de eşimle büyük sorunlar yaşıyordum. Bu yüzden destek almak amaçlı seanslara başlamıştık. Şu an bebeğim 22 aylık ve çok çok iyi bir haldeyim. Eşimle çekişmeli boşanma davası sürecindeyiz. Aileme sığındım, kendi paramı kendim kazanırken tepetaklak bir haldeyim ama Gamze Hanım sürecimin hep takibindeydi. Çok ilgili, çok da güzel yönlendirmeler yapan bir uzmandı. Onun sayesinde hayatımı çok daha iyi yönetebiliyorum. Her zaman ulaşılabilir, dinleyen, anlamaya çalışan, sakinleştirmesini bir şekilde başaran ve dostane yaklaşan birisi. Ben çok memnunum.

e...

Gamze Hanım’ı web sitesi üzerinden buldum. Kendisiyle 15 dakikalık bir tanışma görüşmesi yaptık. Sorunlarımı kendi öz kaynaklarımla çözemeyeceğimi düşündüğüm bir anda seanslarımız başladı. Harika tespitleriyle “Ben bu terapistle çalışmalıyım.” dedirtti. Yaklaşık 1,5 senedir birlikte devam ediyoruz. Samimiyeti ve farkındalığıyla hayatıma çok güzel dokunuşlar yaptı. Onun sayesinde hayatımla ilgili daha sağlıklı kararlar almaya başladım. Kariyerim ve özel hayatım daha ayakları yere basan, daha sağlam bir şekilde ilerliyor. Gamze Hanım’ı tanıdığım için çok şanslıyım. Bana şifa oldu, umarım diğer danışanlara da şifa olur.