0850 333 0388 Ücret öğren

Mesleki eğitimimi Kastamonu Üniversitesi ve 19 Mayıs Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü'nde tamamladım.
2017 Haziran 'da mezun oldum. Anadolu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi FİTOTERAPİ üzerine master ımı tamamladım. Eğitim hayatım boyunca da 20 den fazla kongre ve eğitimlere katıldım ve halen katılmaktayım.
Bilimsel yenilikleri sürekli takip etmekteyim ve diyet programlarımı da bu bilgiler ışığında hazırlamaktayım.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Diyetisyen Randevusu

Gül Acartürk
Gül Beslenme ve Diyet Danışmanlık Merkezi

Cumhuriyet Mahallesi Ankara Caddesi Eviner İş Hanı No:13/101 Polatlı, Polatlı, Ankara 06900

Ödeme yöntemleri

• Bu adreste kabul edilen sigortalar
  • Nakit
Gül Acartürk

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Detaylı açıklamalar
  • Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Randevuya katılım
  • V

v....a

Uzun zamandır kendisinden danışmanlık alıyorum ve gerçekten çok memnunum. Öncelikle enerjisi ve yaklaşımı insanın modunu yükseltiyor; bu da diyete devam etme motivasyonuma düşündüğümden çok daha fazla katkı sağlıyor.

Benim için en güzel tarafı, her şeyi sadece sonuç odaklı değerlendirmemesi. Kilo vermekten ziyade sağlıklı ve sürdürülebilir bir süreç oluşturmayı önemsemesi, diyeti bir zorunluluk gibi hissettirmemesi benim için çok değerli.

Ayrıca isteklerimi, sevdiğim ve sevmediğim besinleri, günlük hayatımdaki alışkanlıklarımı gerçekten dikkate alıyor. Bana uymayan, sürdüremeyeceğim bir liste vermek yerine benim tercihlerimi merkeze alarak birlikte ilerliyoruz. Bu sayede diyet yapmak hayatımın dışında bir şey gibi değil, günlük yaşamımın doğal bir parçası hâline geliyor.

Kendisinin enerjisi, anlayışı ve motive edici yaklaşımı sayesinde yalnızca fiziksel olarak değil, psikolojik olarak da sürece daha bağlı hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.

se...l

Gül hanımla bir arkadasımın vesilisiyle tanıştım. Harika enerjisi var ve diyetimde çok aç kaldığımı hisetmeden sağlıklı bir şeklide kilo veriyorum. Dakik ve mesajlara hızlı dönmesi, ilgilendğini hisettiriyor. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• Z

z....s

Gül hanım o kadar güleryüzlü ve içten ki kendisiyle kısacık bir konuşma bile insanın enerjisini yükseltiyor. Aynı zamanda katı ve kuralcı bir yaklaşımdan daha çok kişinin mutluluğunu daha ön planda tutan listeler yapıyor böylece sağlıklı yaşam için alışkanıklar daha keyifli ediniliyor. İyi ki tanışmışız kendisiyle

• G

Çok memnunum, diyetisyenimle sürecim boyunca kendimi çok rahat ve güvende hissediyorum. Gül Hanım çok ilgili, anlayışlı ve her zaman destek oluyor. Verdiği öneriler sayesinde sağlıklı beslenmeyi daha kolay ve sürdürülebilir hale getirdim. İyi ki kendisini tercih etmişim, kesinlikle tavsiye ederim.

• Online Danışmanlık Diğer  •

• K

k.....

Daha önce farklı uzmanlardan beslenme ve diyet danışmanlığı almış biri olarak Gül hanımın çok farklı olduğu görüşündeyim, zira hiçbir zaman farklı tarifler dayanmıyor, yemek istenilen yiyecekleri diyet sürecinde asla olmaz diyerek dışlamıyor, ufak kaçamakları büyük bir sorun olarak ele almıyor, aslında süreçte olan her şeyi doğal karşılayıp makul tavsiyelerde bulunuyor, bir ruh sağlığı çalışanı olarak ayırdına vardığım şey şu ki Gül hanım beslenme sürecini insan psikolojisine de hitap ederek hiçbir suçluluk, yanlış yaptım hissi vermeden yürüterek her koşulda danışanını istenilen sonuca vardırıyor, çok memnun kaldığım bir süreç oluyor.

me...e

Gül hanimla pkos surecimde tanistim. Kilo vermeme ve insulin direncimi kirmama büyük katki sagladi. Danisanlariyla olan iletisimi çok güçlü. Ben bunu sevmiyorum dediğimde altarnatif üretmesi tecrubesini gösteriyor. Gidin gönderin.

• B

b....ş

Çok memnunum iyiki sizi tercih etmişim. Süreç boyunca çok güzel bir şekilde ilgilenildi hemde motive edildi sadece kilo vermeye yönelik sağlıklı beslenmeye de önem veriliyor asla zorlanmadan kısıtlamadan süreç devam ediyor

sb...

Güleryüzüyle ilgisiyle sıkmadan hazırladığı programlarıyla hedefe ulaşmak için harika bir adres

m....k

Gül Hanım kendisini kelimelerle anlatmak pek mümkün müdür bilemem ama bir diyetisyenden çok daha fazlası.Derdinizi dert bilen neşenizle neşelenen işim diyet ve yaptım bitti diye düşünmeyen danışanını bütüncül yapıda iyiye götürmeye odaklı aileden biri gibi nasıl olduğunu ara ara yoklayıp büyük bir zevkle ve güleryüzlülükle sabırla sizi dinlemesi inanılmaz güzel. Kendinizi sadece danışan olarak görmediğiniz gönül bağı kurduğunuzu fark ettiğiniz an diyet korkulu bir rüya olmaktan çıkıyor.Gül Hanımla birlikte hayata daha pozitif min stres düzeyiyle yaşamayı öğrenmeye başlıyorsunuz.Diyet listesinde de illa bu yiyecek bu içecek diye zorlamadan eldeki imkanlarla listeyi hazırlaması danışanın isteklerini de göz önünde bulundurması büyük bir kolaylık. Aklıma takılanı o an sorabilmem uzaktan da olsa yüz yüze gibi bir seans ortamı kurabilmekse muhteşem zira uzaktan nasıl olur ki diyordumKendisini çok seviyorum iyi ki yollarımız kesişmiş başarıları daim olsun inşallah.

• N

ni...n

Benim için bir dönüm noktası oldu Gül hocamla tanışmak, iyi ki diyorum ve sürdürebilirliğin ne demek sıkılmadan ya da robot olmadan devam edip kendini dinlemeyi ve başarmayı öğreten güzel bir yolculuk deneyimi devam eden bu yolda, bir ve iyi ki diyorum