Psikolog Sibel Domdomoğulları,
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Eğitim sürecim boyunca klinik psikoloji, spor psikolojisi, adli psikoloji ve endüstri & örgüt psikolojisi alanlarında farklı deneyimler edindim. Spor psikolojisi stajımda 12-14 yaş arası kadın sporcularla çalışarak; stres ve kaygı yönetimi, odaklanma, nefes egzersizleri ve zihinsel hazırlık çalışmaları üzerine deneyim kazandım. Adalet Bakanlığı stajım kapsamında bireylerin psikolojik değerlendirme süreçleri ve psikolojik destek çalışmalarını gözlemledim. Klinik psikoloji stajımda ise kaygı, stres, özgüven, ilişki problemleri ve yaşam zorlukları gibi alanlarda yürütülen danışmanlık süreçlerine dahil oldum. Aile ve çift danışmanlığı alanında; ilişkilerde iletişim problemleri, çatışmalar, güven problemleri, duygusal uzaklaşma, ilişki içerisinde yaşanan zorluklar ve cinsel sorunlar üzerine çalışmaktayım.
Danışmanlık sürecimde danışanlarımın kendilerini daha iyi anlamalarına, yaşadıkları zorluklarla baş etmelerine ve daha sağlıklı ilişkiler kurmalarına destek olmayı önemsiyorum.
Şu anda Ankara – Etimesgut / Yeşilova bölgesinde yüz yüze ve online olarak psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyorum.
Lowland Business, Yeşilova Mahallesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, 4002. Cad. Kat:7 No:31, Ankara
Aile İçi İletişim Sorunları
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
İşinde gerçekten çok başarılı bir psikolog. Çok mutluyum ki yollarımız kesişti. Kendisiyle seanslara başlamadan önce sürekli panik, kaygılı ve stresliydim fakat kararlı bir şekilde problemleri aşmaya, en önemlisi de bunların alt nedenlerini anlamaya başladım. Hayata olan bakış açımı ve neden-sonuç ilişkilerini görebilme seviyemi çok geliştirdim sayesinde. İyi ki varsınız hocam
• Psk. Sibel Domdomoğulları • Online Terapi •
m....ç
Terapi sürecim boyunca kendimi her zaman güvende, anlaşılmış ve yargılanmadan dinlenmiş hissettim. Güler yüzü, sakin yaklaşımı ve profesyonelliği sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim. Görüşmeler ilerledikçe düşünce şeklimde ve olaylara bakış açımda olumlu değişiklikler olduğunu fark ettim. Kendimdeki gelişimi gerçekten hissedebiliyorum. İyi ki bu sürece onunla başlamışım. Psikolojik destek almayı düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
f....k
Destek aldığımız süre boyunca çok memnun kaldık ve alanında çok başarılı herkese tavsiye ederim
Z
z....ç
Sibel hoca ile yollarimiz tesedüf eseri ile kesisti en zor dönemde kizimin en zor aninda kizim hayattan umudugunu kesmisken elinden tutup yeniden hayata bağladi iyi ki tanimisiz iyi ki yanimizda olmus
• başka bir yer • Diğer •
d.....
sibel hanım güler yüzlü, anlayışlı ve alanında başarılı bir psikolog. görüşmelerimiz bana çok iyi geldi, kendimi rahat hissederek konuşabildim. profesyonel yaklaşımı ve ilgisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Psk. Sibel Domdomoğulları • Psikoloji Randevusu •
em...k
İlişkimde yaşadığımız iletişim sorunları ve kırgınlıklar nedeniyle terapiye başvurdum. Süreç boyunca hem kendi duygularımı daha doğru ifade etmeyi hem de karşı tarafı gerçekten dinlemeyi öğrendim. Sürekli aynı tartışmaların neden tekrarlandığını fark etmek, olaylara daha sakin yaklaşabilmemi sağladı. Kendimi daha anlaşılmış ve ilişkim konusunda daha bilinçli hissediyorum. İyi ki destek almışım.
• Psk. Sibel Domdomoğulları • Çift Terapisi •
İlk başta psikoloğa gitme konusunda biraz çekinceliydim ama görüştükçe kendimi daha rahat ifade etmeye başladım. Yargılanmadan dinlenmek ve yaşadıklarımı daha net görebilmek benim için çok kıymetliydi. Seanslardan sonra hem düşüncelerimi hem de duygularımı yönetme konusunda daha bilinçli hissetmeye başladım. İyi ki başlamışım.
• Psk. Sibel Domdomoğulları • Psikoloji Randevusu •
Kaygı bozukluğu nedeniyle psikoloğa başvurdum. Başlarda yaşadıklarımı anlatmak zor olsa da süreç içinde kaygımın nedenlerini ve beni nasıl etkilediğini daha iyi anlamaya başladım. Sürekli kötü bir şey olacakmış gibi hissetme, düşünceleri durduramama ve günlük hayatta zorlanma durumlarıyla baş etmek için faydalı yöntemler öğrendim. Kendimi daha sakin, kontrollü ve anlaşılmış hissediyorum. Bu desteği almak benim için gerçekten önemliydi.
• Psk. Sibel Domdomoğulları • Yetişkin Terapisi •
em...m
Canım hocam iyiki yollarımız kesişmiş . Ben online terapi aldım yaklaşık 3 ay kadar , asla derdinin para olmadığı tamamen danışanının ne kadar ilerlediğini görmek isteyen bir hoca ben çok memnun kaldım . Bir piskolog arayişiniz varsa kesinlikle Sibel hocayı tercih etmelisiniz iyiki varsiniz hocam
i....s
Her sey basindan sonuna kadar cok guzeldi, Sibel Hanim cok anlayisli ve yardimci birisi. Severek ve isyerek geliyorum devam edecegim
• Psk. Sibel Domdomoğulları • Online Terapi •
Sibel Domdomoğulları isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Domdomoğulları, Psikoloji. Size Sibel Domdomoğulları tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
Sibel Domdomoğulları adresi nerede?Sibel Domdomoğulları şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Lowland Business, Yeşilova Mahallesi, Prof. Dr. Necmettin Erbakan Bulvarı, 4002. Cad. Kat:7 No:31 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Domdomoğulları isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sibel Domdomoğulları uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sibel Domdomoğulları isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Domdomoğulları, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sibel Domdomoğulları hangi dilleri konuşuyor?Sibel Domdomoğulları ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sibel Domdomoğulları isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Domdomoğulları tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sibel Domdomoğulları hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Sibel Domdomoğulları hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.