Psikolog Sibel Domdomoğulları,
TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Eğitim sürecim boyunca klinik psikoloji, spor psikolojisi, adli psikoloji ve endüstri & örgüt psikolojisi alanlarında farklı deneyimler edindim. Spor psikolojisi stajımda 12-14 yaş arası kadın sporcularla çalışarak; stres ve kaygı yönetimi, odaklanma, nefes egzersizleri ve zihinsel hazırlık çalışmaları üzerine deneyim kazandım. Adalet Bakanlığı stajım kapsamında bireylerin psikolojik değerlendirme süreçleri ve psikolojik destek çalışmalarını gözlemledim. Klinik psikoloji stajımda ise kaygı, stres, özgüven, ilişki problemleri ve yaşam zorlukları gibi alanlarda yürütülen danışmanlık süreçlerine dahil oldum. Aile ve çift danışmanlığı alanında; ilişkilerde iletişim problemleri, çatışmalar, güven problemleri, duygusal uzaklaşma, ilişki içerisinde yaşanan zorluklar ve cinsel sorunlar üzerine çalışmaktayım.
Danışmanlık sürecimde danışanlarımın kendilerini daha iyi anlamalarına, yaşadıkları zorluklarla baş etmelerine ve daha sağlıklı ilişkiler kurmalarına destek olmayı önemsiyorum.
Şu anda Ankara – Etimesgut / Yeşilova bölgesinde yüz yüze ve online olarak psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyorum.
Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Sibel Domdomoğulları adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Sibel Domdomoğulları isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sibel Domdomoğulları, Psikoloji. Size Sibel Domdomoğulları tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi.
Sibel Domdomoğulları adresi nerede?Sibel Domdomoğulları şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sibel Domdomoğulları isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sibel Domdomoğulları uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sibel Domdomoğulları isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sibel Domdomoğulları, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Sibel Domdomoğulları hangi dilleri konuşuyor?Sibel Domdomoğulları ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Sibel Domdomoğulları isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sibel Domdomoğulları tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.