Psk. Sibel Domdomoğulları

Psikoloji · Daha fazla uzmanliklar hakkinda

Ankara 1 adres

0850 333 0388 Ücret öğren

Psikolog Sibel Domdomoğulları,

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun oldum. Eğitim sürecim boyunca klinik psikoloji, spor psikolojisi, adli psikoloji ve endüstri & örgüt psikolojisi alanlarında farklı deneyimler edindim. Spor psikolojisi stajımda 12-14 yaş arası kadın sporcularla çalışarak; stres ve kaygı yönetimi, odaklanma, nefes egzersizleri ve zihinsel hazırlık çalışmaları üzerine deneyim kazandım. Adalet Bakanlığı stajım kapsamında bireylerin psikolojik değerlendirme süreçleri ve psikolojik destek çalışmalarını gözlemledim. Klinik psikoloji stajımda ise kaygı, stres, özgüven, ilişki problemleri ve yaşam zorlukları gibi alanlarda yürütülen danışmanlık süreçlerine dahil oldum. Aile ve çift danışmanlığı alanında; ilişkilerde iletişim problemleri, çatışmalar, güven problemleri, duygusal uzaklaşma, ilişki içerisinde yaşanan zorluklar ve cinsel sorunlar üzerine çalışmaktayım.

Danışmanlık sürecimde danışanlarımın kendilerini daha iyi anlamalarına, yaşadıkları zorluklarla baş etmelerine ve daha sağlıklı ilişkiler kurmalarına destek olmayı önemsiyorum.

Şu anda Ankara – Etimesgut / Yeşilova bölgesinde yüz yüze ve online olarak psikolojik danışmanlık hizmeti vermeye devam ediyorum.

Online danışmanlık

• Kredi kartı
  • Banka Havalesi

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Sibel Domdomoğulları adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle