Ben Diyetisyen Sinem Tan.
Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2021 yılı mezunuyum. Amacım, danışanlarıma sadece bir diyet listesi vermek değil; sürdürülebilir beslenme alışkanlıkları kazandırarak yaşam tarzlarını birlikte değiştirmek.
Online beslenme danışmanlığı sürecinde kişiye özel planlamalar hazırlıyor, düzenli takip ve birebir iletişimle süreci birlikte yönetiyoruz. Yasaklarla ilerleyen kısa süreli diyetler yerine, günlük yaşama uyum sağlayan ve uzun vadede sürdürülebilen bir beslenme modeli oluşturmayı hedefliyorum.
Kilo yönetimi, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının kazanılması ve yaşam tarzı değişikliği konularında danışanlarıma bilimsel ve gerçekçi bir yaklaşım sunuyorum.
Her bireyin yaşamı, sağlık durumu ve hedefi farklıdır. Bu nedenle tüm programlar kişiye özel hazırlanır ve süreç boyunca düzenli olarak güncellenir.
Sağlıklı beslenmenin zorlayıcı değil, hayatın doğal bir parçası olabileceğine inanıyorum. Bu yolculukta size rehberlik etmekten mutluluk duyarım.
- İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
İştah Kapatma
İştah Yönetimi ve Kilo Kontrolü
Ödeme yöntemleri
- Bu adreste kabul edilen sigortalar
- Nakit
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
es...
Alerji hastalıklarım ve kanımda romotaid faktörünün artması nedeniyle Sinem Hanıma başvurdum. Referansla kendisine ulaştım. Düşük histamin diyeti ile alerjilerimde özellikle avuç içi egzamasında gerileme oldu.Akıllı ilaç kullanıyordum onu bıraktım. Romotaid değerlerim normal değerlere geldi. Ayrıca kilomdan 8 kg hafifledim kemik yoğunluğumda negatif faktörden belirgin bir düzelme gerçekleşti. Kendisi çok disiplinli motivasyonumu artırmada çok başarılı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
• Online adres • Online Hizmet •
Sinem Hanım sadece kilo verdirmeyi hedefleyen bir diyetisyen değil; asıl başarısı sürdürülebilir bir beslenme alışkanlığı kazandırması. Çok ilgili birisi. Özellikle farklı sağlık sorunlarına özel beslenme planları hazırlama konusunda gerçekten çok başarılı. İyi ki yollarımız kesişmiş, gönülden tavsiye ederim.
m...
Dyt. Sinem Tan’a sosyal medya üzerinden ulaştım ve sağlıklı beslenme alışkanlıkları kazanmak, sürdürülebilir bir beslenme düzeni oluşturmak amacıyla başvurdum. Seans sürecinde kendisi oldukça ilgili, anlayışlı ve motive ediciydi. Bana özel hazırladığı planlar uygulanabilir ve gerçekçiydi. Her görüşmede sorularımı sabırla yanıtladı ve süreci yakından takip etti.
Aldığım hizmetten memnun kaldım. Sağlıklı yaşam ve beslenme konusunda profesyonel destek arayan herkese Dyt. Sinem Tan’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• • •
Sinem Hanım 2025 Haziran ile 2026 Haziran arasında 1 yıl boyunca diyetisyen olarak danışmanlığımı yaptı. Doktorumun tavsiye ile diyete başladığımda insülin hormonum 20 idi ve insülin direncim vardı. Diyet sayesinde 10 a düştü. Bu süre boyunca sağlıklı beslenme alışkanlığı edindim. 1 yıl boyunca her zaman yanımda oldu ve cesaret verdi.
el....
nişan sürecimde düğün sürecimde hep yardımcı oldu. sayesinde çok güzel kilo verdim.
n...
Dyt. Sinem Tan’a sosyal medya üzerinden ulaştım. İsviçre’de yaşamama rağmen, online olarak çok rahat bir şekilde iletişim kurduk. İlk olarak gebelik öncesi sağlıklı beslenme konusunda destek almak istedim. Daha sonra bağırsak sorunlarım nedeniyle tekrar kendisine başvurdum. Laktoz ve gluten hassasiyetimi çok dikkatli değerlendirerek bana tamamen özel, özenle hazırlanmış bir eliminasyon diyeti oluşturdu. Diyet listeleri çok net, detaylı ve uygulanması kolaydı. Bu sayede neyi yiyip neyi yememem gerektiğini rahatlıkla öğrendim. Süreç boyunca hem kilo verdim hem de vücudum gözle görülür şekilde sıkılaştı. Bağırsak şikayetlerimde de belirgin bir iyileşme yaşadım. Her zaman ilgili, güler yüzlü, motive edici ve sorularıma hızlıca dönüş yapan bir uzman oldu. Kendimi her zaman güvende hissettim. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
Texas’ta yaşıyorum. Yaklaşık 3 yılda 70 kilodan 53 kiloya sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde indim. Bu süreçte sadece kilo vermeyi değil, doğru beslenmeyi, vücudumun ihtiyaçlarını dinlemeyi ve yıllardır yaptığım beslenme hatalarını fark etmeyi öğrendim.
En değerli katkılarından biri ise bana verdiği bilgilerin kalıcı olmasıydı. Diyet yapmayı değil, hayat boyu kilomu nasıl koruyacağımı öğretti. Daha sonra hamile kaldığımda da tekrar birlikte çalıştık. Hamilelik boyunca 11 kilo aldım, doğru beslenmeye devam ettim ve doğumdan sadece 20 gün sonra hamile kalmadan önceki kiloma geri döndüm.
Bana sadece bir beslenme listesi vermedi; neyi, ne zaman ve nasıl yemem gerektiğini, aç kalmadan küçük alışkanlık değişiklikleriyle kendimi nasıl kontrol edebileceğimi öğretti. Sayesinde sağlıklı beslenme benim için geçici bir diyet değil, bir yaşam tarzı haline geldi. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.• Online adres • Online Hizmet •
be...z
Sinem Hanım ile yaklaşık 2 yıl birlikte çalıştık. Tiroid ameliyatım sonrası aldığım kilolar, hormon dengesizliklerim ve en önemlisi de kronik ürtiker hastalığım için birlikte çalıştık. Bu süreçte kendisinin tüm hastalıklarıma yönelik detaylı bilgisi ve uzmanlığı sayesinde senelerdir veremediğim kilolarımı üzerimden attım, tüm kan değerlerim düzeldi, insülin direncim düştü, yetmedi bir de hayatımı zindan eden, senelerdir çektiğim ürtikerden 1-2 ayda tamamen kurtuldum ve ilaçlarımı bırakabildim. Kendisi yıllar içinde yiyeceklerle kurduğum toksik bağı düzeltmeme yardımcı olarak beni farklı biri yaptı. Artık yiyecekler ve kaloriler gözümde büyümüyor ve sağlıklı bir bağımız var. "Kaçamak", "ceza" gibi kelimeler lügatımdan kalktı. Canım istediğinde istediğim şeyi porsiyon kontrolüyle yedim, stressiz bir diyet süreci geçirdim. Sinem Hanım'dan allah razı olsun, tüm sürecimde yanımdaydı. Etrafımdaki herkese de kendisini öneriyorum. iyileşmek istiyorsanız doğru adres!
• Online adres • Online Hizmet •
Sinem Tan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sinem Tan, Diyetisyen. Size Sinem Tan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Enteral Beslenme, Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Bölgesel Zayıflama, Kanserde Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri.
Sinem Tan adresi nerede?Sinem Tan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sinem Tan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sinem Tan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sinem Tan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sinem Tan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Sinem Tan hangi dilleri konuşuyor?Sinem Tan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Sinem Tan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sinem Tan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sinem Tan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sinem Tan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sinem Tan hangi sigortaları kabul ediyor?Sinem Tan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.