0850 333 0388 Ücret öğren

Ben Diyetisyen Sinem Tan.

Yeditepe Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2021 yılı mezunuyum. Amacım, danışanlarıma sadece bir diyet listesi vermek değil; sürdürülebilir beslenme alışkanlıkları kazandırarak yaşam tarzlarını birlikte değiştirmek.

Online beslenme danışmanlığı sürecinde kişiye özel planlamalar hazırlıyor, düzenli takip ve birebir iletişimle süreci birlikte yönetiyoruz. Yasaklarla ilerleyen kısa süreli diyetler yerine, günlük yaşama uyum sağlayan ve uzun vadede sürdürülebilen bir beslenme modeli oluşturmayı hedefliyorum.

Kilo yönetimi, sağlıklı beslenme alışkanlıklarının kazanılması ve yaşam tarzı değişikliği konularında danışanlarıma bilimsel ve gerçekçi bir yaklaşım sunuyorum.

Her bireyin yaşamı, sağlık durumu ve hedefi farklıdır. Bu nedenle tüm programlar kişiye özel hazırlanır ve süreç boyunca düzenli olarak güncellenir.

Sağlıklı beslenmenin zorlayıcı değil, hayatın doğal bir parçası olabileceğine inanıyorum. Bu yolculukta size rehberlik etmekten mutluluk duyarım.

Online danışmanlık

Sinem Tan
Dyt. Sinem Tan

Ataşehir, Ataşehir, İstanbul

Görüşler

Texas’ta yaşıyorum. Yaklaşık 3 yılda 70 kilodan 53 kiloya sağlıklı ve sürdürülebilir bir şekilde indim. Bu süreçte sadece kilo vermeyi değil, doğru beslenmeyi, vücudumun ihtiyaçlarını dinlemeyi ve yıllardır yaptığım beslenme hatalarını fark etmeyi öğrendim.

En değerli katkılarından biri ise bana verdiği bilgilerin kalıcı olmasıydı. Diyet yapmayı değil, hayat boyu kilomu nasıl koruyacağımı öğretti. Daha sonra hamile kaldığımda da tekrar birlikte çalıştık. Hamilelik boyunca 11 kilo aldım, doğru beslenmeye devam ettim ve doğumdan sadece 20 gün sonra hamile kalmadan önceki kiloma geri döndüm.

Bana sadece bir beslenme listesi vermedi; neyi, ne zaman ve nasıl yemem gerektiğini, aç kalmadan küçük alışkanlık değişiklikleriyle kendimi nasıl kontrol edebileceğimi öğretti. Sayesinde sağlıklı beslenme benim için geçici bir diyet değil, bir yaşam tarzı haline geldi. Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• Online adres Online Hizmet  •