Merhaba, ben Psk. Zeynep Yavuz. Psikoloji lisans eğitimimi İstanbul 29 Mayıs Üniversitesi’nde tam burslu olarak ve üçüncülük derecesiyle tamamladıktan sonra çift anadal programıyla okuduğum İngilizce Mütercim Tercümanlık bölümünden de mezun oldum. Ardından Psikoloji alanında yüksek lisans eğitimime devam ettim; çeşitli psikolojik testler ve terapi teknikleri üzerine eğitimler aldım.
Şu anda; özel bir anaokulunda görevimi sürdürüyor ve bir danışmanlık merkezinde çocuk, ergen, yetişkin, çift ve ailelere online/yüz yüze psikolojik danışmanlık veriyorum.

Psikoloji lisans ve yüksek lisans eğitimlerime ek olarak aldığım diğer eğitimler;
-Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT)
-Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT)
-Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi
-İçsel Aile Sistemleri Terapisi
-Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi
-Çocuk Merkezli Oyun Terapisi
-ATTENTİONER Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Programı
-Aile Danışmanlığı
-Wechsler Çocuklar için Zeka Ölçeği-IV (WISC-4)
-MOXO Dikkat Performans Testi

Pare Psikoloji

Bulgurlu Mah. Sütçü Sok. No:6/2, Üsküdar, İstanbul 34696

• B

Zeynep hanımla 6 haftalık çok güzel bir
    Sosyal beceri eğitimi gerçekleştirdik kızıma çok faydası oldu Zeynep hanım güleryüzlü neşeli çok pozitif bir insan iyiki yollarımız kesişmiş

• Pare Psikoloji Normal Randevu  •

• Ö

Zeynep Abla, ben de bu hayatta yeri çok özel olan sayılı insanlardan birisidir. Onu yalnızca bir psikolog/danışman olarak değil, bana yardımcı olan hayat mentörüm olarak görüyorum. Süreçte zaman zaman zorlandığım anlar olsa da bu anları bana kolaylaştırdığı, hayat sevincimi arttırdığı, hayatımda önemli adımları atmamı sağladığı ve bana bir dost gibi davrandığı için ona çok minnet duyuyorum . Emeklerini, çalışmalarını, azmini ve özgüvenini takip ediyor ve çok takdir ediyorum. Başarıların daim olsun Zeynep Ablacığım

• Pare Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

• N

Kızımın ögretmeninden gelen şikayet ve geri dönüşler sonrasında Zeynep Hanımla iletisime gecerek kendisinden destek aldık. Uyguladığı testler ve yönlendirmeleri ile bize çok yardımcı oldu.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• K

Kendimde bir psikolog olarak, terapiye başlamadan önce Zeynep Hanım’ın eğitimlerini, teorik ve süpervizyon sürecini araştırmıştım. Alanında gelişime önem veren, okuyan, araştıran ve işinde özveri sahibi birisi. Terapötik ilişkimiz seans süreçleri içerisinde gayet iyiydi. Güler yüzlü, ılımlı ve danışan odaklı bir uzman. Seansa başlamayı düşünen kişiler için tavsiye ediyorum.

• Pare Psikoloji Psikoterapi  •

• Ş

Yaklaşık 6 seanstır terapi sürecindeyim ve her görüşmemizde kendimi daha anlaşılmış, daha farkında ve daha güçlü hissediyorum. Psikoloğumun yaklaşımı hem çok profesyonel hem de içtenlikle güven veriyor. Sorunlarımı sadece konuşmakla kalmıyoruz, onları farklı açılardan görebilmem için bana yeni bakış açıları da kazandırıyor Zeynep hanim. Bu süreçte anlaşıldığımı, yargılanmadığımı ve gerçekten dinlendiğimi hissettim. Terapiye başlamakta kararsız kalan herkese gönülden tavsiye ederim; kendinle barışmanın en kıymetli adımı bu olabilir.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

• T

Zeynep hocamla ,9 yaşındaki oğlum için 1 buçuk yıldır beraber yol alıyoruz.Oyun terapisi,dikkat geliştirme ve duygu durumu gibi alanlarda çok bariz geri dönüşler aldık .İhtiyacın ne olduğu ve ne kadar devam etmesi gerektiği konusunda herzaman adil davranan ,aileyide ,çocuğuda güvende hissettiren sevgi dolu bir Doktor .Emekleri için kendisine minnetarız

• Pare Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

Zeynep Hanım'a DoktorTakvimin'den ulaştım. Eşimi yeni kaybetmiştim ve oğlumla sorunlar yaşıyordum, bu yüzden kendisiyle görüştüm. Kendisini çok sevdim, güler yüzlü, cana yakın bir insan. Beni anladığını hissediyordum, çok isabetli yorumlar yapıyordu. Görüşmelerimiz sonucunda kendimi daha iyi hissettim.

•  •

• N

Zeynep hanım Wisch 4 ölçeği için başvurduk randevu öncesi randevu süreci ve sonrası çok verimli ve güzeldi . Zeynep hanımla sürecimizde profesyonelce yaklaşımları teorileri bizim için çok faydalı oldu iyiki varsınız. Başarılarınızın devamını dilerim

• Pare Psikoloji WISC-4 Zeka Testi  •

Zeynep Hanım ile DoktorTakvimi üzerinden iletişime geçtim. Sitede terapist ararken evime yakın olduğu için ve eğitiminin nitelikli olduğunu düşündüğüm için, yorumların da çok olumlu olması ve Zeynep Hanım'ın mizacının pozitifliği sebebiyle tercih ettim. Öfke kontrolü sebebiyle başvurdum fakat bu süreçte sayesinde kendimde çözümlemek istediğim, farkındalık yaşadığım birçok alan oldu.
    Seanslar benim için çok keyifli geçti. Zeynep Hanım bana herhangi bir öneri sunmadan iş ve ahlak etiğine uygun bir şekilde hareket ederek seçeneklerimi değerlendirmemi sağladı ve bu süreçte hiçbir şekilde seçimlerime müdahale etmedi. Beni sevecenlikle ve güler yüzle dinledi yanında kendimi hiç rahatsız hissetmedim. Her konuda yardımcı olduğunu hissettim bu süreçte. Çevremde gördüğüm ve terapiye ihtiyaç duyduğunu düşündüğüm veya benden bu konuda bir öneri isteyen herkese Zeynep Hanım'ı öneriyorum. Kısacası Zeynep Hanım benim sürecim için çok yardımcı oldu ve çok memnunum.

•  •

Eşimle yaklaşık olarak 2 aydır çift terapisine gidiyoruz çok güzel yol kat ettik sayesinde

• Pare Psikoloji Aile Danışmanlığı Randevusu  •