Beyin Ve Sinir Cerrahisi
Seyrantepe, Abdulkadir Konukoğlu Cd No:1, Şehitkamil • Harita
Liv Hospital Gaziantep
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi · Daha fazlaBağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli • Harita
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Kızılırmak Mah. 1443. Cad. 1071 Plaza A Blok Kat:19 No:136 Çukurambar, Ankara • Harita
Hakan Sabuncuoğlu Muayenehanesi
Yeni Batı Mah 2026. Caddesi, 2367.Sokak No:4, Ankara • Harita
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Özel Adana Ortadoğu Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları), Girişimsel radyoloji · Daha fazla -
Tacettin Veli Mah. Tacettin Veli Bulv., Kayseri • Harita
Prof. Dr. Ali Kurtsoy
Göztepe, Bağdat Caddesi, Çiftehavuzlar apartmanı No:207 D:6, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Orkun Koban - Beyin ve Omurga Cerrahisi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp · Daha fazlaKüçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi No:1169, Çiğli • Harita
Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, Fatih/İstanbul, Fatih • Harita
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
Küçük Çiğli Mahallesi Anadolu Caddesi, İzmir • Harita
Medikar Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Girişimsel radyoloji, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazla -
Köşk Mah. Prof Dr Turhan Feyzioğlu Cad. No:42, Melikgazi • Harita
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Alleben Mah. Kemal Köker Cad.No:41, Gaziantep • Harita
Özel Hatem Hastanesi
Özel Olimpos Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaÖğretmenevleri Mahallesi 460. Sokak No:48, Konyaaltı • Harita
Özel Olimpos Hastanesi
Talatpaşa Asfaltı No:134, Edirne • Harita
Özel Trakya Hastanesi
Esentepe Mahallesi Deva Sokak No: 11/A, Çorlu • Harita
Çorlu Özel Vatan Hastanesi
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaBarbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Atakent Mahallesi 2015. Caddesi No:8, Şehitkamil • Harita
Bossan Hospital
Kayapınar Caddesi 100, Diyarbakır • Harita
Özel Batı Hastanesi
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaAlemdağ Yanyolu Cad. No:36, Üsküdar • Harita
Özel Çamlıca Erdem Hastanesi
Şeyh Şamil Mahallesi Dosteli Caddesi No:52/1, Selçuklu • Harita
Medova Hastanesi
Tunalı Hilmi Cad. Abay Kunanbay Sok. No: 6 / 2 Kavaklıdere, Ankara • Harita
Murad Bavbek Muaynehanesi
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Beyin ve sinir cerrahisi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları), Estetisyen · Daha fazlaUlu Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:48-62, Osmangazi • Harita
Özel Aritmi Osmangazi Hastanesi
Şehremini Mahallesi Millet Caddesi Şükür Apt. No:155/1, İstanbul • Harita