Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Cumhuriyet Mahallesi Fedakar Sokak No:13/4 Blok Opal Demir Romance Sitesi, İstanbul • Harita
Zeynel Albayrak Muayehanesi
Parsana Mahallesi, Zümrütova Sokak, Selçuker Plaza, No:1, Kat:2, Daire:4, Konya • Harita
Prof. Dr. Bahar Göktürk Muayenehanesi
Özel Metropol Hatay Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaBasın Sitesi Mahallesi İnönü Caddesi No:471/A , İzmir, Karabağlar • Harita
Özel Metropol Hatay Tıp Merkezi
Merdivenköy Yolu Caddesi, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Ebru Şenol Muayenehanesi
Selçuklu Mahallesi 1455 Sokak No:3C, Afyonkarahisar • Harita
Evrim Tahta Gürhan Muayenehanesi
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:63, Didim (Yenihisar) • Harita
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi
Ankara • Harita
Necati Balamtekin
Zencefil Sokak, Konya • Harita
Prof. Dr. Hasan Ali Yüksekkaya Muayenehanesi
Özel Ege Yaşam Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla -
Akarca Mahallesi, Mustafa Kemal Bulvarı, 175/B, Muğla • Harita
Doktor Özlem Çevik Muayenehanesi
Yahyakaptan Mahallesi Şehit Ali İhsan Çakmak Sokak No 8, Kocaeli • Harita
Eren Sagıroğlu Muayenehanesi
Metropol Şemikler Tıp Merkezi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Radyoloji, Psikiyatri · Daha fazlaŞemikler Mah. Anadolu Cad.No:593, Karşıyaka • Harita
Metropol Şemikler Tıp Merkezi
Servergazi Mahallesi Şehit Öğretmen Yusuf Batur Caddesi No:5/1 Koşuyolu File Market Üstü, Denizli • Harita
Uzm.Dr Hazal Tancer Elçi Muayehanesi
Atatürk cd.Yunus Emre Mah. Yonca sokak k:1 No:2, Erzurum • Harita
Uzm. Dr. İbrahim Yılmaz Muayenehanesi
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Metabolik cerrahi · Daha fazlaGültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Mansuroğlu Mah. 288/4 Sk. No:9/A B Blok, Avcılar Exclusive, İzmir • Harita
Uzm. Dr. Cengiz Öztürk
Mansuroğlu Mahallesi 288/4 Sokak Avcılar Exclusive B blok 9/A No:9/A, İzmir • Harita
Recep Kahramaner Muayenehanesi
Özel Medibafra Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla -
Yahya Kaptan Mh Şehit Ali İhsan Çakmak Sk No:10 D:6, Kocaeli • Harita
Uzm. Dr. Ayşe Sibel Tuğral Muayenehanesi
Ömer Seyfettin Sokak, Kültür, Düzce • Harita
Prof. Dr. Nimet Kabakuş Muayenehanesi
Özel Tobb Etü Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk nefrolojisi, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazla -
Gevhernesibe Mah. Gür Sk. No:4., Kayseri • Harita
Kayseri Özel Tekden Hastanesi
Yenişehir mahallesi Dönmez sokak No:6 Kat:2 Daire:6, Kocaeli • Harita
Ayşegül Yüksel Çocuk Endokrinolojisi Muayenehanesi
Özel Hatem Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazla -
Mustafa Kemal Paşa Bulvarı No: 15, Seyhan • Harita
Medical Park Seyhan Hastanesi
Üniversite mahallesi Firuzköy Bulvarı Firuze Konakları, İstanbul • Harita
Uzm. Dr. Aydın Öztürk Muayenehanesi
ÖZEL AKTIP HASTANESİ
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Akupunktur, Ozon terapi · Daha fazla -
Bandırma Paşa konak Mahallesi Hamit Kaplan Caddesi No:75 B:2 Blok D:1, Bandırma • Harita
Erol Gülfidan
Fırat Mah.595 Sok. No :4, Kayapınar • Harita
Dünyapark Hospital
Trabzon Özel İmperial Hastanesi
Çocuk sağlığı ve hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaKemerkaya Mah. Orhan Karakullukçu Bulvarı İmperial Hst. No:5 Ortahisar / TRABZON, Trabzon • Harita
Trabzon Özel İmperial Hastanesi